Pluspunten

Je krijgt heel snel een reactie op je vragen. Product zou de volgende dag binnen komen en kreeg ook meteen een mail van Freek dat het weer op voorraad was. Had voor 16:00 uur besteld, pakketje werd de volgende dag bezorgt. Heb ook veel vertrouwen in de aftersales. Volgende keer zou ik zeker weer bij deze webwinkel bestellen.

Pluspunten

Goede website en snelle levering. Nas was goed verpakr

Pluspunten

Wat ze zeggen dus ik vind oké

Pluspunten

Prima communicatie. Nette en vlotte levering.

Pluspunten

Gespecialiseerd aanbod, waardoor je weet dat er kennis van zaken over de te leveren producten in huis is. Verder een nette overzichtelijke website en goede prijzen.

Wanneer er niet uit voorraad geleverd kan worden, zou de klant actief op de hoogte gehouden kunnen worden over de verwachte afleverdatum.

Pluspunten

Keurig volgens afspraak geleverd

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering.

Pluspunten

Bestelling geplaatst, bleek langere levertijd op bepaalde onderdelen te zitten. Kon zonder problemen worden geannuleerd en er werd eerlijk verteld dat er andere bedrijven waren die wel de producten snel konden leveren. Hele fijne eerlijkheid! Daarna was de rest van de bestelling super snel geleverd.

Kan ik niet op basis van 1 contact vertellen.

Pluspunten

-snelle levering -goede service

Pluspunten

Ik bestelde een NAS HDD aan het begin van de middag. Eén uur later kreeg is een track &trace code van PostNL. Bij aankomst de volgende dag bleek de schijf uitstekend schokvrij in papiersnippers verpakt. Snel en simpel, precies zoals je het wil.

Pluspunten

Scherpe prijzen, Prima afhandeling met gedetailleerde e-mails over de status. Snelle levering (binnen 24 uur). Netjes verpakt.

Pluspunten

Duidelijke en goede info aangeleverd. Prima verzorgd.

Pluspunten

Correcte en snelle levering van de bestelde NAS. Gunstige prijs ten opzichte van andere leveranciers. Product was op het moment van bestelling niet op voorraad. Het duurde daarom(slechts) een dag langer, voordat we het ontvingen. In de webshop was al keurig aangegeven. Dus goede communicatie!

Pluspunten

Ik heb voor mijn aankoop redelijk veel vergelijk gedaan maar My Media Center kwam er op prijs het beste uit. De snelle levering en communicatie over de levering maar ook de manier waarop spullen ingepakt waren, geeft het bedrijf het volle recht op de 5 sterren

Pluspunten

Na een telefoontje konden alle producten geleverd worden voor de gewenste markt prijs Technisch goed op de hoogte

ook producten die niet op de website staan kunnen na overleg geleverd worden

Pluspunten

Overzichtelijke site Goede prijs

Pluspunten

- Lage prijs. - Duidelijke website. Geeft ook aan wanneer product weer leverbaar is. - Snelle levering. - Email met link naar bezorginfo Postnl.

Pluspunten

Snelle levering goed antwoord in mail niks aan te merken

Zou niet weten welke

Pluspunten

Snelle levering en goede afhandeling

Pluspunten

Prima telefoon (yealink 52wp) en prima levering

Pluspunten

Goeie prijs, snelle levering, goede verpakking

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!