Pluspunten

Scherpe prijzen en uitstekende levering, ook nazorg goed geregeld.

Nog niet gevonden

Pluspunten

Goede service,snelle levering

Pluspunten

Het was makkelijk bestellen en een snelle levering. Top!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Ik heb op 1 oktober 2015 een Synology NAS systeem + 3 harde schijven gekocht bij MyMediaCenter. Mijn idee was om alle 3 de harde schijven te gaan gebruiken in combinatie met het Synology systeem. Hier bleek ik me echter in vergist te hebben aangezien ik er slechts 2 kon gebruiken. Ik nam contact op met MyMediaCenter om 1 harde schijf te retourneren, maar dit was niet mogelijk omdat de harde schijf reeds uit de verpakking is geweest en niet meer als nieuw verkocht kan worden. Als ik op webwinkelrecht.nl kijk vind ik de volgende: Het retourrecht geldt ook als de klant het product heeft uitgepakt en zelfs als hij het heeft uitgeprobeerd. Een gesloten of oorspronkelijke verpakking kan derhalve geen harde eis zijn in uw retourvoorwaarden. Hier was de heer Freek van de Loveren het echter niet mee eens. Volgens hem is dit retourrecht niet van toepassing op zakelijke aankopen en kan ik het product niet retourneren en mijn geld terugkrijgen. Vanzelfsprekend ben ik het er hier helemaal niet mee eens en wordt het voor bedrijven erg risicovol om aankopen te doen bij dit bedrijf omdat ze het dus zodra het uitgepakt is en een keer is aangesloten niet meer kunnen retourneren. Let dus op hiervoor en besluit zelf of je als bedrijf met MyMediaCenter in zee wilt gaan.

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

prima service, sneller levering

op dit moment nog geen

Pluspunten

snel simpel

geen

Pluspunten

Vakbekwaam,klantvriendelijk,,snel

Pluspunten

Klantgericht en betrouwbaar.

Pluspunten

zeer snelle en nette levering en de reden van keus was dat het gekochte product via internet het goedkoopst er uit kwam. en in deze tijd toch wel belangrijk.

kan op dit moment niks verzinnen

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijzen.

Pluspunten

Zeer content met de snelle levering en scherpe prijs.

Pluspunten

Snelle levering Scherpe prijs

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering, goede producten. Top winkel!

Pluspunten

Pluspunten

Super communicatie via telefoon en mail over levering en product.

Pluspunten

- snelle levering - goed verpakt

Pluspunten

Duidelijk, goede prijs, snel

Pluspunten

Bestellen ging snel en gemakkelijk. De levering was sneller dan verwacht!

Pluspunten

gewoon op tijd geleverd, en het product werkt goed.

geen.

Pluspunten

In tegenstelling tot de concurrentie (Epine bijvoorbeeld) is deze webwinkel goedkoper, en geeft duidelijk aan of iets op voorraad is ja dan nee. Aan te bevelen!!!

geen, super snelle levering...houden zo!!

Pluspunten

Snelle levering zonder extra gedoe

Op dit moment geen

Pluspunten

Snelle levering, volgende dag geleverd! Goede informatie over status pakket. Spullen goed verpakt. Scherpe aanbieding Synology DS 212J.

WD red schijven elders iets goedkoper (daar heb je dan wel een langere levertijd!)

Pluspunten

Snelle verzending, goede nazorg, prima bedrijf, erg coulant!

Soms is de reactiesnelheid via e-mail niet heel vlot, maar wel goed :-)

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!