Pluspunten

Snelle levering, duidelijke factuur

Pluspunten

Snelle levering, keurg verpakt. Niets te klagen! :D

Pluspunten

Overzichtelijke en aantrekkelijke website. Makkelijk betalen met iDeal. Goede recensies en Thuiswinkel Waarborg. Snelle levering en prima verpakt. Prima informatieverstrekking over de bestelling.

Een groter assortiment zou mooi zijn.

Pluspunten

Erg klantvriendelijk bedrijf. Verkoper aan de telefoon gehad, zeer goed te woord gestaan. Was te laat met bestellen, vroeg of het vandaag nog mee kon. Hij dacht dat de vrachtwagen al weg was. Half uur later een mailtje gehad dat hij er toch nog was en de bestelling was mee gegaan. Echt top

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs. Ik heb in het verleden wel eens problemen gehad met hardware, maar dat werd zeer adequaat opgelost door My Media Center! Ik ben een vaste klant geworden!

Pluspunten

Zeer snelle en correcte verzending. Goede feedbackservice bij vraagstelling. Top.

Pluspunten

Snel en netjes geleverd, alsmede eerlijke prijzen. Ben van plan nog meer te kopen bij ze.

Ik wil vijf sterren geven, maar dit formulier wil dat niet.

Pluspunten

Goede communicatie. Prima verpakking. Apparaat doet aan de verwachting. Prima website en uitstekende afhandeling van de gekochte goederen.

Pluspunten

Ik heb voor de eerste keer iets gekocht op deze website en heb eigenlijk niets dan lof! Ik had camera's + de bijhorende beugels besteld maar die bleken niet op voorraad te zijn. De fout lag niet bij My Media Center maar bij Netgear. Geen probleem want de camera's werden reeds opgestuurd en de beugels zullen volgen wanneer die op stock zullen zijn. Ik moet maar één keer de portkosten betalen. Van My Media Center kreeg ik steeds correcte informatie daaromtrent.

Meer duidelijkheid over wat in stock is en wat niet.

Pluspunten

De gunstige prijs voor de door mij bestelde Netgear A 7500 router en de snelle levering.

Pluspunten

Snel antwoord op vragen en snelle verzending.

Pluspunten

Prima service en vlotte afhandeling

Pluspunten

snelle levering en correcte product

Pluspunten

- Zeer snelle levering - Zelfde dag nog een mailtje wanneer item dat niet op voorraad was verwacht wordt - Snelle en goede antwoord via mail (ook een eerlijk advies) - eerlijke prijs

- site komt een beetje ouderwets over maar werkt verder prima

Pluspunten

snelle levering, goede verpakking. alles ok

Pluspunten

Voordelig en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Doen wat er op de site wordt beloofd. De status van de voorraad klopt (dat zie je nog weleens anders).

Pluspunten

Overzichtelijk, snel, waar voor je geld, niet duur.

Pluspunten

Goedkoop Snelle levering

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van de bestelde NAS server

Pluspunten

Goed aanbod met product focus. Prima prijzen

Pluspunten

Snelle levering en hoge klant vriendelijkheid

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!