Pluspunten

Goede prijzen, goede site, goede communicatie

Voorraadinfo op site incorrect.

Pluspunten

Snel en netjes geleverd

Voorraadinfo op de site klopte niet 100%

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijk wijzigen van order. Mooie prijzen. Vriendelijke communicatie.

Heb een 4-bay nas gekocht maar mis een tip van My Media Center welke beste Raid hiervoor te gebruiken.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijk website. Snelle levering. Na het bestellen van het product, een NAS (Synology DS1815+), diezelfde dag nog een Track & Trace code ontvangen per e-mail en de volgende dag keurig geleverd door PostNL.

Pluspunten

SUPER SNELLE LEVERING. Ik heb 16:45 4 stuks camera's besteld. Later ben ik 18:15 gebeld door een medewerker van SWW. Doorgekregen dat de medewerker ergens bij mij in buurt woont. Dus heb ik mijn producten 18:30 ontvangen. Top service!

Nope, heb ik niet.

Pluspunten

Snel ontvangen. Prima info op de site.

Geen tot nu toe.

Pluspunten

Reageert snel op e-mail. Een van de weinige shops met dit ene product.

Pluspunten

Prima communicatie, leversnelheid, verpakking en factuur

Pluspunten

goede en duidelijke afhandeling. tevens snelle en goed verpakte levering.

geen, ga zo door

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

Uitstekende prijzen, prettige communicatie en supersnelle verzending. Ook de afhandeling van een retournering zijn uitstekend en snel afgewikkeld.

Pluspunten

goede telefonische informatie/uitleg snelle levering

Pluspunten

1.telefonisch en via internet heel duidelijk omschreven wat uw bedrijf doet. 2. Goede verpakking. 3. De website komt betrouwbaar over. 4. Persoonlijk gesprek, is heel goed gegaan. Het geeft een betrouwbaar en een gevoel van eerlijkheid. 5. Track systeem van Postnl.nl is opzich wel goed.

1. Het optijd leveren ging niet goed. De bezorger was een ongeveer 45 min te laat. Maak duidelijke afspraken met postnl.nl want zei gaven me namlijk eerst het gevoel dat de bezorger misschien wel het produkt zou houden. Al met al heb ik gelukkig verkeerd gedacht. De bezorger heeft het netjes afgeleverd. Het zou mooi zijn als je via postnl.nl een soort tracking kan zien, via googlemaps waar de bezorger rijdt. Maargoed, voor de rest ben ik heel erg tevreden. een dikke 9 verdienenen jullie van me.

Pluspunten

Voorraad, prijs en snelheid

Pluspunten

+ Snelle afhandeling + Snelle levering + Deugdelijke koppeling met verzender voor bepalen aflever-tijd

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Laagste prijs en de volgende dag had ik m'n bestelling thuis.

Pluspunten

Voor 16.00 uur besteld en de volgende dag in huis. Supersnel

Pluspunten

- duidelijk aan de telefoon - deskundig advies - direct op te halen.

Ophalen bij dhr thuis, niet erg, maar de logo mag groter!! :D

Pluspunten

Goede snelle levering. Snel antwoord op vragen.

Niets

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Pluspunten

Levering geheel volgens planning Netjes verpakt

Pluspunten

Uitstekende service! Ben heel goed geholpen door Freek van My Media Center. Hier kunnen veel online winkels een voorbeeld aan nemen. Zeer tevreden!

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!