Pluspunten

Verzending was snel en alles zat goed verpakt.

Pluspunten

compleet assortiment NAS-servers en harde schijven gunstige prijsstelling gebruiksgemak website telefonische bereikbaarheid / kundige gesprekspartner verzending in schokarme verpakking (royaal in airbags ingepakt)

Pluspunten

Uitstekend verpakt en snel geleverd. Niets op aan te merken. De geleverde DS215J met twee WD Red 3Tb schijven werkt perfect.

Pluspunten

Zeer snelle levering, had eerder een vraag gesteld en daarop kwam dezefde dag nog een zinnig antwoord.

De optie om alles ineens te sturen (wanneer er iets een iets langere levertijd heeft) zou ik prettig vinden. Dan krijg je alles gelijktijdig en scheelt het in de verzendkosten.

Pluspunten

Goede communicatie. De levering kon niet op tijd plaats vinden en daarom hebben ze mij op tijd gemaild.

Pluspunten

Service buiten kanalen om, klantgerichtheid

Pluspunten

Goede en snelle service! het bestelde binnen een dag ontvangen.

Pluspunten

Duidelijke afspraak die goed wordt nagekomen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, (misschien wel té) prima ingepakt!

Wachtwoorden plain-text versturen dat was in 1990 al not-done. Tegenwoordig is het een goede reden een bedrijf links te laten liggen. Daarom drie sterren.

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle levering !! alles netjes per email bevestigd . Nalevering was er wel al de andere dag toppie !!!

Zorg voor voldoende voorraad !! Wachten op een nalevering is altijd vervelend .

Pluspunten

Ik heb twee keer een bestelling geplaatst bij My Media Center. Het waren twee verschillende NAS-systemen. Mijn eerste bestelling is al weer een aantal jaren geleden, mijn laatste bestelling vorige week. My Media Center bleek iedere keer de goedkoopste. Daarnaast een snelle levering met een uitstekende service die je in deze tijd zelden meer hoort of ziet.

Pluspunten

Geleverd geheel volgens verwachting

Pluspunten

Duidelijke omschrijving website, product netjes verpakt, snelle levering.

Pluspunten

Goede service snelle levering

Pluspunten

bestellen, betalen en bevestigen via mail verliep perfect. snel geleverd. track-trace werkte goed. zeer goed en netjes verpakt in 1 grote doos (nas ds414 met 3x WD red 3TB). NAS DS414 en de WD red zaten ook goed ingepakt. installatie ging tot nu toe goed.

tot nu toe niks....

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering. Website is ook overzichtelijk en bij de producten staan goede informatie.

Pluspunten

Pakket besteld,keurig optijd gelevert,maar helaas,het was defect. Even een telefoontje en de nieuwe werd gelijk opgestuurd,zonder de oude eerst op te sturen,kom ik even proberen of het echt wel kapot is en daarna de oude retour zenden. Kijk wat een service en een vertrouwenm dus daarom een 10 omdat ik zelf altijd achterdochtig ben bij online bedrijven,maar bij dit bedrijf niet nodig. GA ZO VERDER

Pluspunten

Overzichtelijke en duidelijke webshop Snelle levering (dag erna geleverd) conform vermelding op webshop Alle artikelen zijn bijzonder goed verpakt

Pluspunten

"Voor 16.00h besteld, morgen is huis" klopt helemaal. Op de valreep van 2014 een Synology NAS besteld die de volgende dag meteen geleverd werd. De bestelling kon je volgen met track-and-trace. Ook de prijs was erg goed.

Geen.

Pluspunten

de nas kwam op tijd binnen die track en trace liet zien , de status van bestelling tot afleveren kon je volgen. Het pakketje kwam keurig verpakt en zonder schade binnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering product.

Deel van de order was afgehaald en de order volledig betaald.\ Daarna bevestiging dat de aanvulling op de order pas in behandeling genomen zou worden als ik opnieuw zou betalen. Na mijn reactie een correctie ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Snelle en correcte levering Product was goed verpakt Vriendelijke uitstraling

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!