Pluspunten

Alles naar tevredenheid afgehandeld, waren ze maar allemaal zo !!

Pluspunten

In een woord geweldig! Een van de schijven van mijn NAS was stuk maar heb ook meteen een nieuwe besteld. Freek van My Media Center heeft alle data overgezet en zou ook nog alles nakijken en eventueel defecte onderdelen vervangen. Waar vind je zulke service nog ?

Niet echt maar indien ik toch iets moet zeggen. Uitbreiden ? Er is maar 1 locatie....met zo'n service is de vraag naar meer filialen in het land misschien een kwestie van tijd ?

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Toen mijn bestelling nog niet door de leverancier geleverd was op de verwachte datum, kreeg ik netjes een mail zonder dat ik zelf moest gaan uitzoeken wat er aan de hand was.

Pluspunten

Snelle levering en alles werkt!

Pluspunten

Nette site, goede suggesties. Snelle levering van hdd in een beschermde verpakking?

Pluspunten

Voor het eerst een NAS met 2 harde schijven gekocht voor gebruik thuis. Omdat ik zelf helemaal niet goed thuis ben in deze stof, eerst om advies gevraagd. Bij My Media Center heb ik een eerlijk advies gekregen over wat het beste past bij mijn situatie. Ze hebben hier verstand van zaken en proberen je niet iets aan te praten. Erg prettig dat zo'n service nog bestaat in deze tijd!

De website is niet op alle punten even duidelijk voor mij als leek. Dit zou wel wat duidelijker (meer voor Dummies ;) mogen) Gelukkig heeft het advies gesprek dit dubbel en dwars goed gemaakt!

Pluspunten

5 sterren op het gebied van service. Direct en volledig antwoord op vragen en tevens direct nieuwe producten indien er een defect blijft te zijn. Top service!

Pluspunten

De bestelling was de volgende dag binnen. Scherpe prijzen.

Beperkt assortiment.

Pluspunten

heldere website met goede omschrijving gekocht Eminent 8610 alarm en functioneert prima scherpe prijs en goed product Snelle levering

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen winkel, wel afhaalbalie, maar op mijn aanvraag is er geen mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen, enkele via telefoon of mail.

Pluspunten

Snelle service, kundig advies

Pluspunten

Goede service, goede prijs.

Uitbreiding van aanbod mediaplayers met alleen eminent is wel erg karig.

Pluspunten

Zeer snelle levering en prettige prijs.

Pluspunten

Goede klacht afhandeling

Pluspunten

Snelle levering Goede support / uitleg voor aanschaf.

Ten Ghenswinckel 1

5706ME Helmond

Over My Media Center

My Media Center is een webshop die gespecialiseerd is in storage oplossingen, IP surveillance, VOIP telefonie en networking. U kunt dan denken aan NAS-servers, IP-camera's en netwerk switches. Maar ook powerline adapters, WIFI-routers en harde schijven. Door ons specialisme hebben we een zeer goede kennis van hetgeen wat we verkopen en kunnen we toch nog zeer scherpe prijzen bieden. U kunt altijd bij ons terecht voor advies, ook na uw aankoop! Wij bestaan inmiddels 10 jaar en onze klanten noemen vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid als positieve eigenschappen. Gemiddeld beoordelen klanten ons met een 9.3 en daar zijn we erg trots op!