beetje verzorgder verpakken

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Problemen bij verrekenen tegoed elke keer netjes opgelost

Mocht het kleding stuk niet passen of tegen vallen geld terug geven ipv tegoed. Voor is dit een reden om niet weer te bestellen bij Amzing Kids.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel leuke kleding ook van seizoenen vorig jaar

Geen idee wanneer mijn bestelling zou komen hoelang het zou duren. Week later pas berichtje van post nl dat het onder weg is. Van het bedrijf zelf helemaal niks.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk assortiment

- Orderbevestiging sturen als mensen hebben besteld - Levering sneller verzorgen. Nu ongeveer 5 dagen, wellicht 2 beter

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op dit moment geen

Beter omgaan met klachten: Ik heb telefonisch contact gezocht. Ivm de drukte kreeg ik eerst een bandje dat er nog 3 wachtenden voor mij waren. Ik dacht, oké kan gebeuren, ik wacht het rustig af. Uiteindelijk kreeg ik na 17 min. te horen dat ik de volgende zou zijn die geholpen zou worden, dus dacht: hè eindelijk! Maar wat er tot mijn verbazing gebeurde is dat daarna de verbinding wordt verbroken. Met ergernis heb ik nogmaals gebeld,uiteraard kreeg ik weer een bandje dat er 2 wachtenden voor mij waren. Ook hier weer geduldig op mijn beurt gewacht totdat ik na 15 min. te horen kreeg dat ik weer de volgende zou zijn die aan de beurt was. Maar ook na deze mededeling wordt de verbinding weer door amazingkids verbroken. U kunt begrijpen dat dit heel frustrerend is. 32 minuten verder en had nog niemand gesproken. Uiteraard heb ik begrip voor de drukte maar als tot 2x toe de verbinding wordt verbroken .... Heb dus een email gestuurd naar Amazingkids en het enige wat ik als reactie krijg is: "Allereerst onze excuses. Uw pakket is onderweg" Voor de rest niet. Ik vind dit schandalig.

Pluspunten

Over het algemeen snelle levering,netjes verpakt. Veel op voorraad en nooit,het is er toch niet. Bestel al jaren graag bij jullie voor mijn 2 kinderen.

Verzendkosten ook al zit ik regelmatig boven de 100 of 200€. Ook retour kosten betalen vind ik een tegenvaller. Wat ik ook erg jammer vind,dat ze nooit echt acties hebben in de zin van een waardebon,punten systeem oid. Dat moet echt anders kunnen,zeker voor zulke goede en vaste klanten!

Pluspunten

Enorme kortingen op kwalitatief goede merken

Producten opslaan in winkelmand!

Pluspunten

Snelle feedback bij vragen.

Pluspunten

Goede service, ruime keus en vriendelijk

Pluspunten

Mooie en hippe kleding, veel merken, goede kwaliteit! Afprijzingen zijn flink. Mooi dat ook afgeprijsde kleding nu retour gestuurd kan worden. Nette bestelbevestiging en bezorging volgens de aangegeven levertijd en met een track/trace code.

Bezorgen èn retour sturen brengt kosten met zich mee, dat is jammer. De zoekfunctie 'uitgebreid zoeken' is erg traag. Formulier om retour te sturen is erg omslachtig; zou prettiger zijn als je de retourneren online kunt aanmelden door bv aan te kunnen vinken binnen een persoonlijke account of desnoods door aan te kruisen op een vooraf bijgevoegd retour formulier.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede verzending, goede koop. Ik zou er weer kopen.

Pluspunten

goede prijzen, snelle levering, top!

Pluspunten

Goede kortingen en een snelle levering!

Pluspunten

ik vind het een nadeel dat je kosten moet betalen als je iets retour wil sturen !

Pluspunten

mooie spullen voor de kids, en levering erg snel!!!!!top!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

Mooie kleding en goede kortingen. Snelle levering en duidelijke after pay service.

Kleding op maat kunnen zoeken.

Pluspunten

Leuke merken, leuke collectie

levering duurde iets langer dan verwacht maar was gelukkig net op tijd binnen.

Pluspunten

overzichtelijke site, groot assortiment

Pluspunten

Zowel webshop als winkels beschikbaar

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie kleren

duurt lang voordat je het pakket thuis krijgt. Een mail waarin staat dat het nog even duurt zo fijn zijn.

Pluspunten

Mooie webshop met veel goede merken. Artikelen worden goed ingepakt en verzonden!

Vorige week dinsdag een bestelling geplaatst en deze nog niet ontvangen. Duurt te lang.

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna