Pluspunten

Top winkel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Achteraf betalen en de ruime keus aan kleding.

Het verzenden via DHL is zeer teleurstellend. Na het plaatsen van een bestelling duurt het dagen voordat je iets hoort van Amazingkids en/of DHL Overige postorderbedrijven zijn hier veel actiever in en ontvang je je bestelling meestal de volgende dag.

Pluspunten

Kwaliteit

Pluspunten

Goede service, snelle levering, mooie kwaliteit kleding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering, vriendelijke klantenservice

Ouderwets dat je bij bestelling van €100 nog verzendkosten betaald en je retourzending zelf moet betalen!

Pluspunten

Al lang fan van deze webshop. Altijd goed

Door nieuwe site alles kleiner om aan te klikken

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kleding tegen een top prijs

Service en uitstraling in de winkel die ik bezocht heb zou verbeterd kunnen worden. Website gebruik ik altijd en vandaag de eerste keer in een winkel geweest, waar ik naar uit keek. Voelde me verre van welkom en door veranderingen was het erg rommelig en niet overzichtelijk. Ook de korting was hier niet duidelijk, wat op de website wel is en de website is juist erg aantrekkelijk en overzichtelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote collectie, fijne kortingsacties.

Verzendkosten zijn aan de hoge kant vergeleken met andere online kinderkledingwinkels. Daarnaast zijn de kosten voor retourneren voor eigen rekening. Beide vind ik echt een nadeel. Een loyaltyprogramma waarbij je bijvoorbeeld kunt sparen voor gratis verzending en/of retournering is misschien een idee?

Pluspunten

Duidelijke website. Erg vriendelijk personeel in de winkel tijdens het afhalen van de bestelling.

Pluspunten

Ik vind het heel fijn dat ik gewoon kan bestellen en zonder betalen kan passen in de winkel. Daarna uiteraard afrekenen:) En heel fijn dat er een vestiging in Almere is bijgekomen!

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Très facile pour passer commande colis reçu très rapidement

Suggestions

ne pas compter de frais de port à partir d'un certain montant d'achat pour la Belgique (exemple 50 ou 75eur)

Pluspunten

Goede kwaliteit, leuke spullen.

Snellere levering!

Pluspunten

Groot assortiment

Gratis verzendkosten boven 30 euro

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering na betaling, leuke stoere kleding voor een redelijke prijs, top uitverkoop

Pluspunten

Erg fijn dat je kleding kunt bestellen en jullie meerdere filialen hebben om te passen en dan pas hoeft te betalen. Zo weet je wel zeker dat de maat er is.

Pluspunten

Overzichtelijk en veel keuze in kledij Snelle service

Pluspunten

Netjes verpakt, snel geleverd!

Pluspunten

snelle en correcte levering, adequate klantenservice bij vragen, Top!!

Pluspunten

Mooie collectie!

Levering mag sneller gaan. Vanaf een bepaald bedrag geen verzendkosten meer, dat weerhoudt mij steeds vaker om bij amazingkids te kopen. Er zijn genoeg winkels online met dezelfde collectie zonder verzendkosten. Kan ik het nergens anders meer vinden dan kijk ik bij amazingkids.

Pluspunten

Fantastische service, vlotte levering, groot assortiment en bovenal super medewerkers!

Geen, ga vooral zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke, goede merken

Op maat kunnen zoeken en geslacht

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna