Pluspunten

goed assortiment op de website

vreselijk personeel in de winkel, vooral 2 met lang blond haar en 1 met oranje krullen

Pluspunten

Snelle levering .. Hele mooie kleding in de outlet voor een ieder betaalbare merkkleding .. Enorm veel keus

Niks

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wij hebben een drietal jurken van bengh gekoch waarvan er 1 kapot was.wij konden dit netjes retour sturen en ook de verzendkosten hiervan zijn terug betaald maar toch niet helemaal blij omdat wij nu elders dit jurkje moesten bestellen en opnieuw verzendkosten kwijt waren.Wij bestellen niet meer online

Hadden ook de verzendkosten van de eerste levering moeten terug betalen.wij kunnen er niets aan doen dat een nieuwe jurk al kapot wordt verstuurd!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en snel

Pluspunten

Snelle levering, snel antwoord via mail, goede service!

Pluspunten

Aflevering in Anna Paulowna (winkel) werkt top. Alles wat toch niet goed is kun je daar laten en je betaald alleen dat wat je wel wilt hebben.

Pluspunten

Ben zeer tevreden! Het pakje is snel en netjes geleverd! Ook leuk de kortingen op het moment! Ga zeker vaker wat bestellen!

Pluspunten

Klantvriendelijkheid is echt super. Altijd vriendelijk en eerlijk als het om advies gaat

Geen, heerlijke winkel in schagen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote collectie

Voorraad beheer. Tas die ik besteld had bleek na vijf dagen niet meer leverbaar....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je ziet in de webshop gelijk de maten die nog beschikbaar zijn.

Retouren is best lastig. Misschien gratis retourneren bij de winkel. Kost een hoop geld...je betaald al verzendkosten en dan ook nog eventueel retour kosten. Ik woon in Veenendaal dus dan zou ik het bijvoorbeeld bij de winkel in Veenendaal kunnen afgeven.

Pluspunten

Pluspunten

Enorm veel keus! Doen niet moeilijk over ruilen.

Langzame zoekfunctie op de website! En te weinig informatie over de kleding, vooral over of het strak of groter of kleiner valt dan de meeste merken, waardoor je vaak moet ruilen en de verzendkosten zijn dan voor de koper. Dus mijn tip is: of meer info of niet moeilijk doen over verzendkosten. Mij weerhoudt het iig van vaker bestellen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik mag niet meer klant bij hun zijn na een misverstand met een ruil artikel

Mag wat klant gerichter zijn En niet gelijk veroordelen!

Pluspunten

Prima afhandeling van mijn bestelling. Ik moest iets ruilen en dat verliep ook vlekkeloos.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruim assortiment

Webshop verbeteren(rommelig,niet makkelijk zoeken)en geen bezorgkosten bereken,dat is echt niet meer van deze tijd.

Pluspunten

Snelle levering! Veel keus.Goede service. Ik bestel en koop vaak kleding bij Amazing kids. Honderd procent tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie

Verzendkosteb

Pluspunten

Was goed snelle service

Pluspunten

Geen verzendkosten voor volgende aankoop. Nu veel besteld en nog verzendkosten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

vaak besteld maar nu mijn bedenkingen

kleding was stuk veel moeite om door tekomen via de tel mail niet ontvangen die ik wel had verstuurd

Pluspunten

Snelle levering alles goed en netjes verpakt duidelijke website grote keus in merken

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna