Pluspunten

Pluspunten

Altijd snelle reactie op email. Groot aanbod kleding. Beginnen op tijd met de sale.

verzendkosten; af en toe een aktie gratis verzendkosten ofzo. Heb weleens kleding ergens anders besteld vanwege de verzendkosten in combi met de retourkosten

Pluspunten

goede service snelle levering

Pluspunten

Toegankelijke en gebruiksvriendelijke website , gemakkelijk om te ruilen of retourneren, telefonische bereikbaarheid is goed , outlet

Pluspunten

Snelle en juiste levering!!!!

Pluspunten

voldoende keus gave merken duidelijke weergave

verzendkosten zijn hoog / terugsturen nogmaals verzendkosten Geen mogelijkheid om vast je gegevens in te voeren. Bij elke bestelling dit opnieuw doen

Pluspunten

Duidelijke site, redelijk snel geleverd, producten zien er net zo uit of beter als op de site!

In 1 week 2 bestellingen gedaan (omdat ik toch nog meer leuks zag), ik vind het netjes als er geen verzendkosten zijn vanaf een bepaald bedrag.

Pluspunten

Correcte levering. Niet de snelste maar wel alles perfect geleverd. Ook de klantenservice reageert heel snel! 1 jurkje had een stikfout. Netjes opgelost! Ik mag het bonnetje mailen en dan worden de kosten vergoed. Keurig.

Snellere levering. Voor 15.00 uur bestellen, volgende dag in huis bijvoorbeeld. De verzendkosten blijven, ook al bestel je voor 700 euro... jammer!

Pluspunten

Ik vind het helemaal top dat je bij Amazing kids kunt passen wat je besteld en vervolgens alleen koopt wat je wilt. Het personeel in de winkel in Schagen is supergezellig en heel meedenkend. Ik krijg altijd een belletje als de bestelling binnen is en kan dan afspreken wanneer ik langs kom. Online bestellen is op deze manier heel prettig.

Deze service blijven verlenen. Ik hou niet van online bestellen maar op deze manier dus wel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Assortiment en levering

De bestelling in de winkelwagen zetten is erg omslachtig en traag

Pluspunten

MOOIE SITE, SNELLE LEVERING

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kleding voor een goede prijs

Heb nooit een track en tracé ontvangen!!

Pluspunten

Bestellen in de webshop en daarna in de winkel passen, hierdoor is het mogelijk om meerdere maten te bestellen zonder dat ze dit erg vinden. Vooruit betalen is dan niet nodig. Besteld in de webshop is snel in de winkel.

Pluspunten

Leuke merken, mooie aanbiedingen, snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en ruime keuze.

Boven de €50,00 verzendkosten gratis maken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

+ Leuke aanbiedingen en leuke merken - Ik had verzocht om een snelle levering en er is mij per e-mail toegezegd dat ik het zaterdag binnen zou hebben. Helaas werd er niets geleverd op de beloofde dag. Jammer als je de kleding voor een specifieke gelegenheid nodig hebt!

Snellere levering! (bijvoorbeeld voor 22u besteld de dag erna in huis) Geen beloftes doen die je niet kan waarmaken.....

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De artikelen zien er kwalitatief goed uit.

Het retour sturen van de artikelen is te omslachtig. Hierdoor kies ik na deze bestelling er niet meer voor om kleding digitaal bij jullie te bestellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle, nette levering snel retouren verwerken

retourkosten niet meer voor rekening klant site is werkt niet efficiënt, zoeken is omslachtig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke merken

verzendkosten gratis of ieder geval boven een bepaald bedrag (50 euro)

Pluspunten

Goede levering; mooie kleding; snelle afhandeling en vele betaal mogelijkheden.

Als je kleding/schoenen retour stuurt is dit al voor je eigen rekening; daarbij betaal je ongeacht welk bedrag dan ook zelf de verzendkosten maar als je spullen retour stuurt wat al voor je eigen rekening is krijg je wel je aankoopbedrag terug minus nog eens de verzendkosten; oftewel, je betaald verzendkosten, retourkosten en nog eens verwerkingskosten (retourkosten).

Pluspunten

1) Duidelijke en overzichtelijke website die je met gemak kunt 'bedienen'. 2) Voorwaarden die opgesteld zijn en die je makkelijk kunt raadplegen. 3) Klantenservice aanwezig die je zowel per email als telefonisch kunt benaderen. 4) De mogelijkheid dat je sinds kort kleding via de website kunt bestellen, naar de stenen vestiging in Veenendaal kunt laten afleveren en hier de kleding kunt passen en definitief kopen wat jou bevalt. Dit is echt een pluspunt als je in het midden van het land woont. 5) Kleding wordt netjes opgevouwen in plastic zakken in een kartonnen doos bezorgd. 6) Je wordt netjes te woord gestaan. Respect, beleefdheid en geen vraag is teveel die je stelt.

1) Het kan niet zo zijn dat als je een artikel via de website in het winkelwagentje hebt, je via IDEAL betaalt, naar een aantal dagen van het bedrijf verneemt dat het artikel niet meer op voorraad is. Wij hebben vaker het idee dat er onderscheidt wordt gemaakt tussen kleine orders/bestellingen (die eerder worden klaargemaakt) en grote orders/bestellingen (die later worden klaargemaakt omdat er wellicht meer tijd in zit om het pakket samen te stellen). Diegene die als eerste iets heeft besteld én meteen heeft betaald, die zou niet mis moeten grijpen. Ongeacht of je een kleine bestelling of grote bestelling hebt geplaatst. Dit verdient echt aandacht! 2) Boven een bepaald bedrag de verzendkosten kosteloos maken. 3) (Korting)acties voor vaste klanten. 4) Account voor klanten, zowel om acties te kunnen ontvangen als zelf je bestellingen kunnen terugzien met een kleine afbeelding van het artikel. 5) De ene keer ontvangen wij bij de bestelling een aardigheidje, de andere keer ontvangen wij helemaal niets. Kinderen kijken uit naar het pakket en begrijpen niet waarom je de ene keer wel een verassing krijgt en de andere keer niet. Het gaat steeds om bestellingen van een paar honderd euro.

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna