Pluspunten

Leuke merken en heel veel keuze

De levertijden zijn vrij lang en je krijgt geen bericht over de dag van bezorging.

Pluspunten

Snel en goede service

Pluspunten

super!!

Pluspunten

Uitgebreide collectie, goede sale.

Het zou heel fijn zijn dat de kleding in het winkelmandje zou blijven. Als je de volgende dag verder wilt met bestellen, is de kleding die je de dag ervoor in het winkelmandje gedaan hebt weg uit je winkelmandje.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Grote keuze

Website is verschrikkelijk lastig je kan niet op maat of item zoeken De verzendkosten en retourkosten zijn voor eigen rekening Geen geld retour bij sale Geen overzicht van je tegoed Onduidelijke mail als je iets ruilt Je moet een retourformulier zelf downloaden , en daarvoor moet je eerst een mail sturen dat je wilt retourneren Het ruilen gaat hierdoor regering lang duren

Pluspunten

snelle levering, prima!

Pluspunten

Super mooie en ruime collectie

Pluspunten

Ze hebben leuke kleding en versturen netjes op tijd. Ze handelen de retouren netjes af.

Evt. retour zenden via kiala voor 3 euro. Dat is toch net wat aantrekkelijk om twee maten te bestellen of een broek waar je wat over twijfelt. Mijn ervaring is dat je dan toch meer kleding houdt dus ze verkopen meer..

Pluspunten

Duidelijke website waar je gemakkelijk je ding kan vinden. Ook word (mijn ervaring) alles corret en snel geleverd.

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering.

Misschien heb ik het over het hoofd gezien maar zoeken op maat miste ik.

Pluspunten

Makkelijk bestellen snel bezorgd

Verzendkosten op 0 zetten bij besteding boven een bepaald bedrag

Pluspunten

top! email contact is snel, ze zoeken dingen voor je uit en geven de juiste informatie. daarna bestelling gedaan, ze houden je goed op de hoogte en de levering was heel snel. en kon achter af betalen. ik vind jullie super

geen.

Pluspunten

Dat ik alles kan bestellen hoeveel ik wil qua maten etc en passen en betalen in de winkel.

Wat meer baby kleertjes

Pluspunten

Bijzonder goed te spreken!

Pluspunten

Ik ben altijd heel te vreden! Veel merken en uitzoek. Snellen levering.

Pluspunten

Veel keuze en leuke merken.

Jammer dat je altijd verzendkosten betaald, ook bij grote orders.

Pluspunten

Ik heb pas 1 keer besteld. Door mijn eigen schuld was het pakje verkeerd bezorgd en retour gestuurd. Daarna is het super goed, snel en netjes opgelost door amazingkids.nl Dus voor mij een dikke 10!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel veel keus.

Snelheid van de website, vooral van de zoekfunctie, die is heel slecht en traag.

Pluspunten

Aanbiedingsartikelen mogen niet geruild worden, dan betaal je ze toch. Je hebt dan een tegoed. Dit vergeet je en is voor mij dus niet handig. Bij andere internetwinkels is dat anders.

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna