3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer uitgebreide collectie, ruim assortiment en leuke acties!

Sneller verzendproces, betere logistieke doorloop. Mogelijkheid bieden om retourzendingen kosteloos te retourneren door een waardebon hier tegenover te stellen. Nu zijn alle kosten voor rekening van de klant. Dit zorgt ook voor een betere uitgangspositie ten opzichte van concurrenten. Digitaal retourproces, is nu een zeer omslachtige procedure! Aanmelding retouren middels e-mail met alle gegevens. Vervolgens nog een formulier invullen met alle gegevens.

Pluspunten

Snelle levering van de kleding. Zeer goede klachtenafhandeling. Ik had een t-shirt waar een gaatje in zat. Kaartje was er al af. Ik signaleerde het gaatje pas bij het aan doen. Kon het t-shirt zo op sturen. Retourkosten werden vergoed en krijg een nieuw t-shirt toegestuurd. Tussentijds wijzigen van de bestelling was ook geen probleem en zo gebeurd. Vriendelijk personeel aan de telefoon en via de e-mail. Kortom, aanrader om hier je kinderkleding te bestellen!!! En ga zo door!!

Betaling met creditcard ging niet helemaal goed, maar ach dat is ook het leed wat ICT heet ;-)

Pluspunten

Goed geholpen! Ook telefonisch met wat vragen! Word zeer netjes afgehandeld!

Ga zo door!

Pluspunten

Duidelijke site , snelle levering

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, prachtige kwaliteit en goed prijs verhouding.

Pluspunten

Fijne webshop, alles wordt netjes bezorgd.

Iets snellere levering zou van mij wel mogen. Concurrenten leveren de volgende dag. Dat mis ik.

Levering mag en Jan sneller

Pluspunten

Super, snel, duidelijk, heel prettig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime voorraad kleding !! Overzichtelijke website !!

Sneller meer korting

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

De website. Deze vind ik niet echt vriendelijk in gebruik met zoekopdracht. Dit verspringt steeds weer terug en anders moet je echt merk voor merk afstruinen.

Pluspunten

Service en het top personeel! Snelheid van de levering

Niets

Pluspunten

Site duidelijk, snelle levering, leuke merken,

Bij jullie zoek je op merk !! in principe prettig ...maar soms ben je op zoek naar bv een jurk dan zou het handig zijn als je alleen de jurken ziet van alle merken, dat scheelt een hoop zoeken.

ik had een tijdje geleden een aantal bonnen gekregen en bij bestelling bleek dat je maar één bon kon ingeven per bestelling. dat is wel een minpuntje maar voor de rest heel tevreden.

Pluspunten

1. Heel klantvriendelijk 2. Groot en divers aanbod van verschillende merken 3. Goede service 4. Snelle levering 5. Kleding wordt zowel online als in de winkel duidelijk gepresenteerd

1. Slechte website (behalve dat de kleding duidelijk wordt gepresenteerd en er goede informatie bij elk kledingstuk staat). Maar deze site is langzaam. Bij uitgebreid zoeken moet je per onderdeel filter wissen en dat gaat zo langzaam. Verder kom je vanuit een plaatsing in winkelwagen niet terug bij waar je gebleven was, maar kom je in een lijst terecht van betreffende merk en dat is ook heel vervelend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site en verzendingsmail ook duidelijk.

Retour producten dat je dat niet hoeft te betalen. Want als ik twijfel over een maat dan koop ik het wel bij een andere webshop waar ik wel gratis mag retouren.

Pluspunten

Snelle levering en fijn contact met de klant en erg mooie collectie kleding/schoenen

Site werkt traag en jammer van de verzendkosten die de klant moet betalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette levering

Retourkosten niet voor de klant. Is voor mij een drempel als ik twijfel en zou een volgende keer dan eerder ergens bestellen waarbij eventuele retourkosten er niet nog eens bij komen.

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna