3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg goede kortingen!

Al meerdere malen kleding besteld voor onze dochter. Voor het eerst dat de broek erg slordig was ingepakt. Prima schoon en alles heel, doch de verpakkingswijze viel tegen deze keer.

Pluspunten

online bestellen en lekker passen in de winkel waar je je bestelling naar toe kan laten komen. En dan pas kopen.

Goed controleren of echt alles in de bestelling zit.

Pluspunten

Veel keuze, maten ook lang beschikbaar

Pluspunten

Overzichtelijke site

?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Eerste keer bericht via Facebook binnen 1 dag teruggereageerd

Pakketjes verwerken op binnenkomst en niet tijdens de sale kleine pakketjes eerder versturen Waardoor ik vermoed dat ik mijn nikkie broekje naar iemand anders is gegaan hard maken kan ik het niet maar via fb gaf iemand aan dat zij snel geleverd kreeg kleine bestelling Beticht via Facebook geschreven geen reactie meer ontvangen Artikelen terugsturen kon het niet vinden op de website gebeld , moest beter kijken op de site stond onderaan of dat het ik nu wel goed zag On vriendelijke reactie !! Retourformulier bij grote bedrijven hoef je niet alles nog opgeschrikten hoe ouderwets Eigen grote willen worden maar niet de capacciteit willen kunnen veranderen

Pluspunten

Altijd correcte bezorging, vriendelijk aan de telefoon wanneer je ze belt over het bezorg moment . Duidelijke site.

Pluspunten

Vriendelijk en duidelijk tijdens het telefoon gesprek. Mooie kortingen op mooie kleding merken.

Zondag bestelling geplaatst duurt ruim een week voor dat het bezorgd word. (Ivm uitverkoop drukte) ik vind een week echt lang om op je bestelling te wachten.

Pluspunten

Gewoon goed alles netjes geregeld

Ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote collectie en fijn dat je het in de winkel kunt ophalen en als iets toch niet goed is kun je het in de winkel achterlaten.

Fout gegaan met afrekenen in de winkel in kortingsperiode. Vervolgens ontvang je een tegoedbon. Had liever geld terug gehad want was een fout van het computersysteem. Het is niet dat ik iets terugbracht.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment en voldoende voorraad

Erg lange bezorgtijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd leuke kleding en normaal gesproken snelle service.

Gezien de drukte mbt uitverkoop en nieuwe collectie, duurt de verzending van mijn pakket erg lang. Terwijl normaal verzending plaatsvindt binnen 2 werkdagen. Het zou goed zijn de besteller op de hoogte te brengen van de vertraging. Nu heb ik zelf 2x moeten bellen.

Pluspunten

Zeer correcte mensen

- De site is wat traag. - Het menu van de site geeft een optie tot maken van 'verlanglijstje', je kan er alleen geen artikelen aan toevoegen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kleding voor prima prijs

Levering duurt vrij lang Terugsturen betaal je ook bij ruilen de retourkosten, zodat je al snel 6,75 extra moet betalen. Dan worden nieuwe dingen wel 'gratis' verstuurd, maar je hebt dus wel al 2x verzendkosten betaald. Dat weerhoudt mij van een volgende bestelling eerlijk gezegd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Groot assortiment

De levertijd is nu al minstens een week, zou fijn zijn als dat vooraf gemeld wordt. Ik heb de rekening van Afterpay en een verzoek van een beoordeling wel al ontvangen, vreemd, dit zou allebei pas na levering moeten. Ik krijg vandaag een bericht dat mijn pakket met Postnl geleverd wordt, maar als ik op de link klik in diezelfde mail klik, kom ik uit bij verzending per DHL? Ik vind het vrij slordig allemaal. Hoop dat de bestelling wel compleet en correct geleverd wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie overzichtelijke site met een ruim assortiment.

De levering duurt bijna 1 week dat vind ik een verbeterpunt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een week geleden op 24 jan. de bestelling gedaan en betaald maar nog niks mogen ontvangen, wel dit beoordeelformulier:)

sneller leveren of klant van te voren aangeven dat het een week kan duren...ik had m'n dochter al laten zien wat ze afgelopen weekend aan kon doen...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie kleding

Sneller leveren!! Wacht bijna een week. Heb de kleding nog niet eens binnen en krijg deze mail al.

Pluspunten

Snellere levering/ophalen

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Super Auswahl an Marken! Schneller Versand:-)

Verbesserungspunkte

Nicht alle Filter bei der Suchfunktion funktionieten einwandfrei

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Doorgaans heel snel, deze keer bestelling nog niet ontvangen helaas maar wel het beoordelingsverzoek.

Bij langere levertijd even een berichtje sturen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne webshop! Overzichtelijk en veel keuze in merken.

De verzendkosten voor Belgie zouden lager mogen zijn. Misschien een optie voor het afkopen van verzendkosten per jaar? Ik zou in elk geval veel meer bestellen bij amazingkids als de verzendkosten zo hoog niet waren. De retourprocedure is ook nogal duur/omslachtig voor buitenland. Ik bestel enkel als ik 100% zeker ben. Het duurt ruim een week voor ik het in huis heb, wat toch wel erg lang is vergeleken met andere Nederlandse webshops.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze

Vorige week dinsdagavond besteld en nu (maandagavond) ook nog geen mailtje van hen gekregen dat het pakket verstuurd is, het is druk met de sale!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

lange levertijd. Als je kiest voor achteraf betalen krijg je je afterpay mail voordat je je spullen in huis hebt. Dat vraagt om vergeten te worden...

Pluspunten

Mijn kinderen en ik werden heel vriendelijk in de winkel in Baarn geholpen. Kleding passen werd een feestje! Super fijn dat je online kunt bestellen en zonder problemen kunt passen. Waarbij je niet verplicht wordt om de gehele bestelling af te nemen.

Raar dat je verzendkosten moet betalen ongeacht het bedrag. Tegenwoordig verwacht ik als consument dat verzenden boven de 50 euro gratis is.

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna