Pluspunten

Snel en netjes

Retourkosten veel te hoog met 6.95 euro. Dit weerhoudt me er vaak van om iets hier te bestellen. Als ik het dan bij een andere webshop voor dezelfde prijs zie dan bestel ik het daar.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over deze site. De website is duidelijk, kleren goed omschreven en nooit problemen met de maatvoering... verder snelle levering... dus.. ga vooral zo door!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fijne dat je veel kleding kan bestellen om te bekijken en evt. te passen. Ook al kies je uiteindelijk maar 1 item is dit ook prima. Erg fijn!!

Bij jurken vaak niet duidelijk wat hieronder zou passen van maillot, tregging of ander item. Zou fijn zijn als deze optie's benoemt en met plaatje erbij te zien is als mogelijke opties. Nu had ik veel broeken welke uiteindelijk niet bij de jurken pasten ook al was het hetzelfde merk.

Pluspunten

fantastische website, je kan prima zoeken op iets specifieks. en de levering in de winkel en daar dan passen is perfect

n.v.t.

Pluspunten

Ik verbaas me elke keer weer over de zeer snelle service, zowel de levertijd- als de klantenservice zelf. Geen lange wachttijden, vriendelijke medewerkers aan de telefoon, etc. Artikelen altijd super netjes verpakt. Voor onze 3 kids kom ik steeds weer terug bij amazingkids!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Jas viel klein uit, zelf maar groter nog te klein. Tip zet dit bij de omschrijving! Geld nog niet retour ontvangen, terwijl ze week geleden dat het zo spoedig mogelijk retour gestort zouworden. Vandaag maar eens bellen.

Pluspunten

Leuke merk kleding voor kinderen. Leuke prijzen in de opruiming.

Oude site vond ik overzichtelijker, mis deze wel erg.

Pluspunten

Mooie kleding voor mijn zoon. Snel geleverd. Top!

Heb ik niet

Pluspunten

Makkelijk te bestellen ,snelle levering.

Niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes te woord gestaan aan de telefoon.

Advies vooraf gevraagd over de maat en kreeg via de mail een antwoordt terug over de maat. Helaas daarna weer een mail moeten sturen omdat de maat niet goed door gegeven was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Net als altijd netjes verzorgd.

Pluspunten

Duidelijke webshop, snelle levering

Pluspunten

Redelijk snelle levering

Omslachtig met tekenen voor ontvangst

Pluspunten

Leuke kleding.

De knop 'volgende' voor het laden van de volgende items werkt minder praktisch zodra er door geklikt wordt op een item en je als gebruiker op de 'back' optie klikt van de telefoon. Dan keer je als gebruiker terug naar de allereerste pagina in plaats van bij de item waarop doorgeklikt is. Daarnaast vind ik de verzendkosten bij retourzending niet meer van deze tijd.

Pluspunten

Ben deze keer gebeld dat mijn bestelling was binnengekomen. Heel fijn. :-) We kregen alle vrijheid om de bestelde kleding in de winkel te passen.

Op basis van deze ervaring: geen verbeterpunten. Fijn geholpen! Ga zo door!

Pluspunten

Pluspunten

Nu 2 keer een bestelling gedaan. En prima verlopen volgens afspraak! Keurig op tijd. Geen meldingen zoals sorry maar helaas toch niet op voorraad etc. Pluim voor jullie!

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Snelle en nette levering!

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna