Pluspunten

- Persoonlijke service. Direct antwoord op vragen zowel via mail als telefonisch. - Goede klachtenafhandeling: ik had een shirt met een gaatje erin. - Deze werd zonder problemen geruild, ook al was het al gedragen en een keer gewassen. - Wasgarantie. - Optie bij betalen: ruilorder. - Ruime keuze

Een vlottere website. Vooral het veranderen in het venster van 'uitgebreid zoeken' verloopt erg traag. Als je een bepaald soort kledingstuk hebt aangeklikt, bijvoorbeeld 'jurken' en je klikt dan op een artikel om het beter te bekijken en om daarna weer terug te gaan naar de lijst, kom je via de link op het overzicht van alle kledingstukken van dat merk dat je net hebt bekeken. Valt wel op te lossen, door gewoon op het terugpijltje te klikken. Dat je met een ruilorder kunt ruilen vind ik heel fijn, maar dit staat niet in de voorwaarden van retourneren omschreven. Pas als je het retourformulier hebt ontvangen, kom je dit te weten. Terwijl ik, vooral met sale, eigenlijk wel snel wil handelen.

Pluspunten

Snelle en nette levering

Pluspunten

overzichtelijke website, telefonisch goed bereikbaar en vriendelijke medewerkers

graag kunnen selecteren op collectiesoort, bijvoorbeeld "shirt lange mouw" het sparen van 'bonuspunten"/klantkaart

Pluspunten

Leuke collectie, nog veel maten in opruiming

Filtermogelijkheden op site voor maat

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aantrekkelijke prijzen.

Jurkje geleverd met beschadigde opdruk en vlekken. Bolero geleverd met gerepareerd gaatje (of fabrieksfoutje?). Bovendien duurde het bijna een week voordat mijn bestelling geleverd werd. Dit was de eerste en waarschijnlijk ook de laatste keer dat ik iets besteld heb bij Amazing Kids. Dat hangt af van of Amazing Kids met een passende oplossing komt of niet.

Pluspunten

- snelle levering - goede prijs

Pluspunten

Dudelijke website overzichtelijk met veel merken.

Ik zou het handig vinden om kleren op maat te kunnen zoeken hoef ik niet alles na te lopen of er nog een maat ergens van is.

Pluspunten

Heel veel keus en leuke merken. En vriendelijke klantenservice.

Het zou heel fijn zijn als jullie een gratis retourservice zouden hebben. En het zou handig zijn als je aan kunt geven je bestelling bij een postNL of kiala punt zelf af kunt halen. Bij veel andere sites wordt ook gewerkt met een klantenkaart, misschien ook een idee?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

verzending goed verzorgd

mijn zoon trekt de broek aan de beide knopen vallen eraf bij de aansnoerelastiek

Pluspunten

Snel, leuke collectie, ik had een vraag over de maat en kreeg binnen een uur via de mail antwoord, supergoed!

Wat trage verzending

Pluspunten

Mijn kleinzoon van 6 moest nog een nieuwe winterjas hebben. Perfecte informatie in de winkel en online bestellen verliep snel. Fijn in de winkel ophalen en betalen. Vriendelijke meedenkende medewerksters.

Pluspunten

Snelle levering, heel fijn.

Fijner als je bevestigingsmail krijgt zodat je weet dat de bestelling en de betaling goed gegaan is.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime keuze

klantenservice over de mail. Mails worden kort en bijna onvriendelijk beantwoord. Betere controle bij verzending. Heb al meerdere malen problemen gehad met artikelen die naar mij verzonden zijn.

Pluspunten

altijd alles goed geregeld, netjes verpakt en bezorgt!! veel keuze in de merken

Pluspunten

Super klantenservice

Als er iets toch niet op voorraad blijkt te zijn maar wel beschikbaar was op de site en besteld is dan dit graag eerder aangegeven. Voordat de rest vd bestelling verzonden is

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Gratis retourzending.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verzendkosten

Pluspunten

Overzichtelijke website en snelle levering. Helemaal top

Kunnen selecteren op kledingmaat zou wel handig zijn

Pluspunten

Leuke merken Veel keuze

Mail sturen als er verzonden wordt.

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna