2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Uitgebreid assortiment; heel veel leuke merken voor zowel mijn dochtertje van 7 als mijn puberzoon.

- ik vind het erg irritant dat ik altijd moet betalen voor verzending terwijl bij andere webwinkels dit boven een bepaald bedrag niet hoeft. Hierdoor kijk ik eerst altijd of ik dezelfde spullen elders kan bestellen zonder verzendkosten en met gratis ruilen en alleen als het nergens kan bestel ik bij Amazingkids. Dit is niet omdat ik 3,95 zo'n groot bedrag vind, maar vooral omdat ik het gewoon erg inhalig vind, vooral als je net voor een godsvermogen hebt besteld. - Daarnaast is de ruil-en retourprocedure ouderwets: eerst aanmelden en dan nog een keer een formulier invullen is veel gedoe terwijl het bij de meeste andere webwinkels, en vooral de grote, een stuk makkelijker gaat. En ook hier rekent Amazingkids het volle pond want ik zie nergens dat bij ruiling de rekening voor opnieuw verzenden door het bedrijf wordt betaald. - De levertijd is ook niet snel: waar ik bij anderen het pakje de volgende dag al in huis heb mits voor 2 uur besteld, duur het bij Amazingkids soms wel 3 dagen. Kortom: prima assortiment maar aan de service kan wel een en ander verbeterd worden(levertijd en retourprocedure). Bovendien zou het Amazingkids sieren als ze vanaf een bepaald bedrag geen verzendkosten meer rekenen. Dan zou ik er ook vaker wat kopen.

Pluspunten

Zeer tevreden!

Pluspunten

Overzichtelijke webshop

Pluspunten

Mooie uitgebreide collectie,snel met kortingen

Sale ten alle tijden mogen ruilen.nu heb ik wel eens iets dat ik koop wat re klein of te groot blijkt te zijn en dat is toch zonde geld Andere als kleertjes.com en happybee doen fit nl wel.

Pluspunten

overzichtelijke en duidelijke site snelle levering voor elke beurs wat wils goede communicatie

heb ik niet

Pluspunten

Absoluut een positieve ervaring

Pluspunten

snelle levering duidelijke foto's veel keus in de sale

zoeken op maat

Pluspunten

ik kon op de factuur nergens de track en trace nummer vinden dus kon ik het pakje ook niet volgen.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Mooie site met leuke merken en kleding! Top!

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering Prijs-kwaliteit super in orde! Toffe producten

Verpakking lijkt me gevoelig aan schade, liever een doos.

Pluspunten

Snelle levering en prima kwaliteit/prijsverhouding! Volgende keer weer!

Pluspunten

Goede kwaliteit kleren en super snelle levering

Pluspunten

Goede service,contact. Bij vraag via de mail snel antwoord gekregen,(was zelfs in het weekend!)

Pluspunten

snelle levering, leuke merken

foto's en informatie m.b.t. kwaliteit, pasvorm etc. verzendkosten vanaf......gratis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Leuke kleding Ruime keus

Voor 16.00 besteld vgl. dag in huis, bleek niet waar, was na2 dagen

Pluspunten

Mooi kleding! Goeie kwaliteit. Fijne website

Snellere levering zou prettig zijn.

Pluspunten

Ik vind dat de verzendkosten wel gratis mogen boven een bepaald bedrag... Ik heb voor 300 euro kleding besteld voor mijn kids en zelf dan mort je verzendkosten betalen. Vind dat wel een minpunt.

Pluspunten

Fijne webwinkel met hippe merken voor mij lieve kids.

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering,veel keus

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna