Pluspunten

Duidelijke foto's op de website en snelle levering

Op de website; per maat indelen en niet alleen per merk zodat het makkelijker zoeken is.

Pluspunten

Leuke site! Heel veel kleding.

Om te zoeken vind ik het lastig. Want je moet per merk kijken. Als categorieen vermeld staan is dat makkelijker. Shirts, broeken, truien etc.

Pluspunten

Steeds ontzettend leuke kleren Vele toffe merken én.. Altijd een heel goede service!

De site zou iets gebruiksvriendelijker mogen zijn Doel dat op betere interface

Verzending kan sneller

Pluspunten

Ik kreeg binnen een paar uur een reactie per mail op mijn vraag of het nog geleverd kon worden de volgende dag. Dat zou moeilijk worden vanwege de sale drukte. Maar de volgende dag, ja hoor, de levering. Ontzettend blij hiermee!

Geen, ik heb jullie nu gevonden en ga zeker vaker bestellen.

Pluspunten

Snelle levering, goede korting, veel merken.

Niet handig dat je niet op maat kunt selecteren of productsoort. Je moet echt per merk kijken en het kost daarom veel tijd.

n.v.t.

Pluspunten

Veel keus. Erg prettig dat je kan bestellen en in de winkel kan passen, En dat je dan in de winkel pas hoeft te betalen (en niet vooraf), In de winkel is veel keus, maar door de webshop is de keus nog ruimer ... ik slaag daardoor altijd wel voor mijn schatjes, Personeel geeft eerlijk advies en zijn niet opdringerig, Doordat wij er vaak komen, kennen ze mijn kinderen en hun moeder (en hun smaak),

Ga zo door ... alleen jammer dat straks een tijdperk komt, dat mijn schatjes geen kinderkleding meer dragen ;o(

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime keuze

Helaas al meerdere keren iets besteld wat later blijkt niet/uit voorraad te zijn. Betere voorraadbewaking dus.... Zeker een verbeterpunt! Na een aantal keer te hebben meegemaakt bedenk ik de volgende keer/keren of ik ga bestellen en zeker kijken of ik ergens anders terecht kan voor het artikel wat ik wil hebben Zal niet actief aanbevelen....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, duidelijk en compleet.

Pluspunten

Groot assortiment, bij uitverkoop mooie prijzen voor mooie kleding

verzendkosten,....die zouden mogen vervallen bij een bestelling boven de €100-150.... Up to date voorraad, heb nu 2x keer bested en 2x waren er uiteindelijk dingen niet meer aanwezig...

Pluspunten

Leuke kortingen! Ik bestel eigenlijks altijd bij jullie, als ik wat leuks in de winkel zie hangen bestel ik het nu in de sale bij jullie met extra korting

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Levertje duurt vier dagen. Vind ik erg lang voor een webshop.

Pluspunten

Snelle levering Mooie collectie Duidelijke website

Enn

Pluspunten

Overzichtelijke site!! Leuke prijzen!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

Klanten bij retour sturen van pakketje niet weer verzendkosten laten betalen. Dat is echt een groot minpunt

Pluspunten

Snelle nette levering!

Pluspunten

Kwaliteitskleding, snel geleverd

Helderheid retourneringen, snellere betalingsmogelijkheid, mogelijkheid tot eigen account en inzicht in je bestellingen. Spaarsysteem zou leuk zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke producten, aantrekkelijke prijs

1 product stond als voorradig op de site. Later bleek dit echter niet.

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna