Pluspunten

Super service, mooie kleding, ongelofelijk grote keuze mogelijkheid.

Pluspunten

Snelle service en fijne site om op te bestellen.

Gene.

Pluspunten

Snelle levering en nieuwe site is veel overzichtelijker. Ik had een mail ontvangen dat een artikel niet meer voorradig was en dat het geld retour zit komen. Bij levering bleek een ander artikel niet geleverd. Een mail verstuurd met foto's en alles werd snel en naar tevredenheid afgehandeld.

Pluspunten

vlotte levering en goede service

Pluspunten

Snelle levering. Leuke merken. Mooi assortiment!!!

Op de site wellicht suggesties voor combinaties. Of kleuren beetje bij elkaar plaatsen zo kun je gemakkelijker meerdere kledingstukken tegelijkertijd bestellen. De verpakking viel wat tegen (alles in een zakje gepropt) voor zo'n groot bedrag maar het draait uiteraard om de kleding en niet de verpakking.

Pluspunten

Snelle levering. Super collectie. Goede aanbiedingen

Pluspunten

mooie kleding en snelle levering ,goed dus.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel op voorraad

Minpunten (vooral ten opzichte van de concurrentie) -verzend- en retourkosten -niet netjes verpakt (alles los in een zak) -geen extra's (persoonlijk woord, iets voor de kids) -

Pluspunten

Goede service en behulpzaam

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Precies zoals gewenst.

Pluspunten

Mooie en nette site. Altijd veel kleding op voorraad. Alles wordt netjes verpakt voor verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Webshop is echt flink verbeterd!

Oude site gewoon verwijderen! Als ik 2 of 3 filters aan had kon ik ineens niet scrollen met mijn muis. Wanneer ik 1 filter aan had lukte het wel weer

Pluspunten

Groot assortiment Betalen mogelijk via afterpay Direct antwoord op email

Gratis verzenden vanaf bepaald bedrag of gratis retourneren

Pluspunten

Snelle service, goede producten.

Gratis verzending voor België boven een bepaald bedrag.

Pluspunten

Online alvast kleding uitkiezen en bestellen, passen in de winkel. Ideaal met kleine kinderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk assortiment

Lange levertijd tov andere webshops. Als je 3 tot 4 werkdagen wilt wachten op je bestelling is dat geen probleem.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Geen probleem met artikelen retourneren. Snel antwoord op mails.

Pluspunten

Medewerkers zijn altijd vriendelijk ook in de winkel Schagen. Als er iets verkeerds is met kleding word het goed, netjes en vlot geregeld!

Pluspunten

Een hele goede system met online shoppen en in winkel laaten bezorgen en dan pas beslissen.Kleertjes zijn heel mooi

Webpagina werkt niet helemaal optimaal best traag en storingen bij bestellen

Pluspunten

Snelle levering, en altijd netjes verzorgd!!

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het word snel bezorgd

Als iets retour gestuurd word. Word er verteld dat het niet aangekomen is. Beetje jammer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment, snelle bezorging

Of je nu iets van 20 euro besteld of 200, er moeten altijd verzendkosten worden betaald. Vindt ik boven de 50 euro of zo toch echt wel raar. Helemaal omdat de retourkosten ook voor eigen rekening zijn! Als je flink wat besteld, ben je zo al met retourneren bijn 10 euro kwijt. Jammer is ook dat je niet kunt retourneren in een winkel! Dit zou flink wat kosten schelen! Voor mij is het geen doen om te passen met 2 kleine kids in de winkel, dus bestellen in meerdere maten en thuis passen is echt een pre, maar op deze manier erg duur. Ook het retourneren zelf zou wel meer automatisch online kunnen? Zoals via je account bij bestelling aanvinken of zo. Dit scheelt een hoop papierwerk! Op de nieuwe site werd mijn oude account trouwens niet herkend. Moest een nieuwe aanmaken.

Pluspunten

Mooie kleding. Mijn jongens zijn te groot geworden voor de kinderkleding en ik ben erg blij dat er herenkleding te koop is. Vooral de prijzen in de outlet zijn echt voordelig. De levering is snel en het achteraf betalen is heel fijn.

Dameskleding misschien ??

Valkenhof 29