Pluspunten

Hele snelle levering, goede communicatie en mooie zomerjas! Ik ben heel tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding. Winkel dichtbij.

Bel klanten als deze onverhoopt hun bestelling niet op komen halen! Nu was de mail 'je bestelling ligt klaar' in mijn junkmail terecht gekomen en door ziekte was ik daar niet alert op. Bovendien kreeg ik in het verleden altijd een belletje. Toen ik zelf - eenmaal beter - aan de bel trok, had filiaal Schagen mijn bestelling al terug gestuurd! Vanuit commercieel oogpunt en servicegedachte absoluut niet aan te raden. In plaats van 1 belletje wordt mijn bestelling terug gestuurd. Ik moet mijn bestelling opnieuw invoeren. Een deel is inmiddels niet meer leverbaar dus teleurstelling bij de klant. Jullie sturen de nieuwe bestelling opnieuw naar Schagen. Allemaal onnodige kosten voor jullie en voor beiden onnodige tijdverspilling die met 1 belletje voorkomen had kunnen worden. Me inmiddels bewust van het junkmailrisico geef ik bij die tweede bestelling expres een ander mailadres op maar de melding 'uw bestelling ligt klaar' wordt daar niet heen gestuurd maar weer naar het mailadres dat ik opgaf bij mijn eerste bestelling. Dat mailadres hield ik niet in de gaten omdat ik dat adres dus expres niet opgegeven had. Met het risico dat ik dus zelf de tweede keer naast mijn bestelling grijp! Gelukkig heeft filiaal Schagen inmiddels zeker gesteld dat dat laatste niet nog eens gebeurt maar nogmaals : 1 belletje even voor evemtueel terug sturen.

Pluspunten

Beetje jammer dat als je wen bestelling doet van een paar honderd euro dat je alsnog de verzendkosten moet betalen.

Pluspunten

Goede service! En met de nieuwe website wordt het nog leuker shoppen!

Pluspunten

Heb je een vraag gelijk reactie. Mooie kleding en nette bezorging al diverse spullen besteld.

Pluspunten

Leuke en mooie kleding. Snelle levering.

Pluspunten

Snel en goed, betalen via Ideal werkt niet altijd

Pluspunten

Snel en correcte levering. Keuze om oude collecties tegen sale prijzen te kopen.

verzendkosten bij houden product voor de rekeningnemen.

Pluspunten

Overzichtelijke site

Pluspunten

Snelle levering, veel keus. Mooi kortingen.

Pluspunten

Netjes en snel geholpen.

Pluspunten

Snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede regeling met het retourneren en opnieuw bestellen van enkele artikelen. Moest wél zelf de verzendkosten voor het terugsturen betalen, maar kon via brievenbuspost. De ruilorder werd kosteloos verstuurd naar mij.

Geen verzendkosten rekenen voor retour. En boven bepaald bedrag geen verzendkosten. Zou leuk zijn wanneer je een artikel aanklikt, dat er een foto verschijnt waarmee je geholpen wordt met combineren met andere artikelen.

Pluspunten

veel merken goede aanbiedingen veel voorraad

geen verzendkosten vanaf een xbedrag

Pluspunten

Duidelijke website Snelle levering Alle merken Goede kwaliteit

Nvt

Pluspunten

Overzichtelijke website met superleuke merkkleding. Ik had mijn bestelling snel in huis.

Jammer dat er boven een bepaald bedrag geen verzendkosten vervallen. Ik heb voor ¤200 kleding gekocht en ben dan alsnog €4,95 kwijt aan verzending.

Pluspunten

Ideaal dat je meerdere dingen kunt bestellen en kan passen en ophalen in de winkel. Als je niet alles koopt is het ook prima, zo handig!

Pluspunten

Goede terugkoppeling naar klant. Zowel mail als telefonisch

Pluspunten

Combi van webwinkel en winkel, thuis bestellen in de winkel passen zonder koopverplichting! Vriendelijk contact!!

Niet goed geld terug

Pluspunten

Klantvriendelijk. Ruime keuze,

Pluspunten

Snelle bezorging

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna