Pluspunten

Verzendkosten weglaten..mensen eerder geneigd te bestellen

Pluspunten

Besteld Artikel helaas niet leverbaar. Jammer dat het nog wel online stond. Vlot een ander uitgezocht en dus de nabestelling tegelijk binnen gekregen met de eerste bestelling.

Pluspunten

Super snelle nette bezorgingen Ga zeker vaker op de site een bestelling doen ben er super tevreden over

Verbeteringspunten zijn echt niet nodig hoor!

Pluspunten

Mooie kleding leuke collectie

Pluspunten

Echt geweldige service! Kan niets anders zeggen. Ik heb in de nacht een bestelling gedaan, betaald via IDEAL en de dag erop was de levering er al. Ik ben zeker een nieuwe vaste klant!

Pluspunten

Altijd de goedkoopste merkkleding!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kleding is goed van kwaliteit

K had Savonds besteld en de dag erna was er gratis verzendkosten, een mail over gestuurd maar toch gingen ze hier niet op in. Jammer

Pluspunten

Snelle levering naar baarn.

Per post duurt erg lang

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

* Levering: vlot en keurig verpakt * site

* kostenvrij retouren * op de site melden hoe kleding valt (nu alles in 1 maat besteld, maar zo'n enorm verschil in grootte)

Pluspunten

Snelle levering , geweldige aanbiedingen, ruïme keuze

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

hebben veel, hoge korting

Hopeloze zoekfunctie. je kan niet op maar zoeken. alleen op merk of soort. Ik wilde iets terugsturen, lukt niet met mailen. 2 x gebeld. ging ook niet. Hopelijk krijg ik mijn verzendkosten nog terug....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke merken voor goede prijzen

verzendkosten afschaffen

Pluspunten

Prima bedrijf. Bestellen ging makkelijk, levering prima in orde.

Geen. Alles was goed.

Pluspunten

Snelle levering en mooie kortingen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze hebben veel.

Verzenden duurde lang. Ik wilde de maat van mijn bestelling proberen te wijzigen. Ik heb ruim een uur lang geprobeerd te bellen....de hele tijd in de wacht en was ik zogenaamd de eerstvolgende. Daarna sluitingstijd. Ik heb 2x een mail gestuurd, nooit een reactie op terug gehad!! Dat vind ik absoluut niet netjes. Ook al zou het niet meer mogelijk zijn om nog te wisselen, mag ik toch wel verwachten dat ik antwoord krijg, en de telefoon opgenomen wordt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen alleen maar negatieve en zal het ook niet laten om dit verder te vertellen wat een waardeloze ballentent is nu al de vijfde keer dat ik wat bestel en 5 keer kan het niet geleverd worden amazing niks kunnen ze het beter noemen al hadden ze na het telefoongesprek met een netjes alternatief gekomen was er niks aan de hand maar nu haal ik hun naam door het slijk of ze moeten als goedmakertje alsnog 4 boxershorts opsturen dan houdt ik voorderest me mond en zal ik niks meer bestellen maar ben nu zo boos wat een pokkebedrijf zegt het voort

de deuren sluiten

Pluspunten

groot aanbod

Je kan niet selecteren op geslacht/ maat of soort kledingstuk je moet per merk alles bekijken. geen gratis verzending bij grote bestelling, vind ik gemiste kans.

Pluspunten

Superleuke kleding voor baby's en Kids. En ook te halen inde winkel, mocht nu toch het item niet passen of de kleur niet goed, hoef ik het niet aan te schaffen. Echt service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, veel voorraad.

Verzending boven bepaald bedrag gratis.

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering! erg tevereden,

Valkenhof 29

1761HE Anna paulowna