Mooi product voor prima prijs

makkelijk aan te brengen

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? N.v.t.

voldoet volledig aan de verwachting

Bestelling snel geleverd en juiste uitleg ontvangen. Zeer tevreden

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? nvt

Heel blij mee en een verrijking voor de trap. Niet alleen veiligheid maar ook uitstraling.

Perfect materiaal

Plakt heel sterk. En makkelijk aan te brengen.

Goede (snelle) service, handige montagekit, fantastisch resultaat!

Goede (snelle) levering, handige montagekit en een fantastisch resultaat (al zeg ik het zelf)

erg goed

makkelijk te verwerken, zit gelijk echt vast en goede antislip.

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? de wrkwijze met de schilderstape vind ik wat omslachtig

Maakt de trap veel mooier

Zeer snel geleverd, eenvoudig te verwerken en heel mooi met afgeronde kanten.

Nvt

Super, precies zoals gehoopt

Ik ben heel enthousiast over de kleur. De strips waren eenvoudig zelf aan te brengen. Ik ben er blij mee.

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? Nee

Snel en uitstekend

heel goede klantenservice

Heel goede klantenservice! Snel antwoord en behulpzaam via whatsapp!

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? N.v.t.

Prima product, makkelijk te verwerken

Prima product, goede kwaliteit, makkelijk te verwerken. "Even" een mal maken met de schilderstape, overplakken op de antislip strip, op maat knippen met de schaar, ontvetten traptrede en plakken maar. Daarnaast uitstekende klantenservice!

Prima product en snel geleverd.

Binnen 1 dag geleverd en een duidelijke handleiding. Mooi resultaat. Niet meer uitglijden.

ziet er goed uit en werkt goed!

ik ben heel erg tevreden. was blij met de mogelijkheid om het staaltje verschillende kleuren toegestuurd te krijgen! en ook de tip om met schilderstape te werken werkt goed! bij een enkel hoekje plakte het niet helemaal goed, vandaar mijn advies om de klusser de hoeken en zijkanten extra goed schoon te laten maken.

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? maak vooral de hoeken en zijkanten goed schoon met alcohol

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Karin voor je review, blij om te horen dat je tevreden bent! Dat is inderdaad een goed advies, om de hoekjes extra goed schoon te maken. Joyce, Antisliprubbertape.

Snel en goed

Super snelle levering en mooie kwaliteit

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? Nee

Goed produkt

Mooie kleur, snel bezorgd, makkelijk aan te brengen, voelt prettig onder je voet, zit stevig vast.

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? Niet

Heel goed product

Het staat prachtig op mijn grijs geschilderde trap.

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Sjaak voor je beoordeling! Altijd leuk om te horen dat klanten tevreden zijn. Groeten Joyce

Chique tape die goed plakt!

Handig op maat te maken vanaf een rol en mooi af te werken met ronde uiteinden met de bij te bestellen stans.

Dank je wel Laura voor je review :) Groeten Joyce

Handige handleiding en gereedschappen

Dankzij de stans voor ronde kanten en de goede handleiding een mooi resultaat.

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? Liever 1 rol van 10m ipv 2 van 5 en tips over lengte bij draaiende trappen

Reactie van het bedrijf

Dag Casper, Heel erg bedankt voor jou tips! Die zijn altijd welkom! Met vr gr, Simon

klant vriendelijk

Ze geven gehoor aan de wensen.

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? retour beleid

Reactie van het bedrijf

Beste mijnheer Janki, Bedankt voor het aanpassen van uw beoordeling. Jammer genoeg kunnen wij u aanbeveling niet wijzigen. Wij hanteren de wettelijke termijn van terug betalen volgens onze algemene voorwaarden van 14 dagen. Ook in uw geval hebben we dit aangehouden. En N.B. uw retour kosten hebben wij ook voor u betaald. Met een vriendelijke groet, Simon van Eijk

Snelle levering, Goed verpakt, mooi product. Zeer tevreden, ook de blog met allerlei uitleg is echt een meerwaarde ga zo door!

Tevreden van

Snelle levering ,goeie uitleg erbij . Heb ik gekocht om de laatste stenen trede minder glad te maken ( houten trap met een stenen trede onderaan ) mijn twee geredde Galgo’s ( nu 4weken bij ons)( drie weken zonder antislip en 1 week met antislip)gleden er op uit ! Sedert dat de antislip erop kleeft hebben we het nog niet voor gehad ( kleeft er nu een 7tal dagen op) Voor ons is het zeker een goeie beslissing geweest, ik kan de antislip aanraden Mvg Sophie

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? N.v.t.

Geweldige snelle levering. Doen wat ze beloven

Nvt

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? Neen geweldige snelle levering

Echt Geweldige antislip tape!

Wat is dit een mooi product. Ten eerste: echt goede antislip! Ten tweede: super makkelijk aan te brengen! Ten derde: staat heel erg mooi en stijlvol op de trap!

• Heb je verbeterpunten of tips voor ons? Neen

Fantastisch product

Het zit stevig en het geeft een vertrouwd gevoel om met je sokken van de trap af te lopen. Ik zou dit product aanbevelen. Groet Koen

Over antisliprubbertape.com

Antislip rubber tape is eind 2013 ontwikkeld. Onder de handelsnaam Je Eigen Praktijk verkopen zij als enige in Europa met ANTISLIPRUBBERTAPE.COM deze antislip strip op een rol. De antislip strip is speciaal ontwikkeld voor woningbouw trappen. Antisliprubbertape.com is de ontwikkelaar van deze zelfklevende veiligheid strips. Samen met de TU in Delft is in 2014 een prachtig product ontstaan. De veiligheid van de trap stond voorop bij het ontwikkelen van dit product, het moest super sterk zijn, breed voor optimale grip en verschuiving weerstand, maar ook door iedereen eenvoudig aan te brengen.