Perfecte gordijnen en prachtige kleur

Goede hulp bij beslissen! Snelle service en snelle levering. Keurig verpakt en handig gemarkeerd.

Prachtige Gordijnen

Voor drie kamers gordijnen besteld. Zeer snelle levering en prettige service. Mooie kwaliteit en goede afwerking. Ook het haakjes systeem is heel handig. Hierdoor kun je spelen met de hoogte van de gordijnen waardoor ze helemaal naar je eigen smaak op de grond of juist net iets erboven kunnen vallen. Helemaal blij!

Snelle service met goede kwaliteit gordijnen

Snelle levering, goede communicatie en mooie kwaliteit

Bij vragen kon ik makkelijk telefonisch antwoord krijgen. Snelle levering en mooie kwaliteit van de stof.

2de bestelling

Dit is de tweede keer dat ik bestel bij 123gordijn.nl en opnieuw ben ik ontzettend tevreden. De levering was snel, de kwaliteit van de gordijnen is uitstekend en alles werd keurig op maat gemaakt. De communicatie was duidelijk en vriendelijk, en het bestelproces verliep vlot. Echt een aanrader als je op zoek bent naar maatwerk gordijnen tegen een eerlijke prijs!

Gedoe en niet naar wens

Voor onze voordeur een enkel gordijn besteld, met embrassen. Voor de embrassen moet je apart e-mailen. Dan blijkt dat ze niet een enkele leveren, alleen per twee, voor €35. Oké, toch gedaan, met verzoek om bevestigingsringen in chroom. Gekozen voor achteraf betalen met Riverty. Maar toen 'geheel toevallig' tot twee keer toe hadden ze problemen met de levering. Eerst hadden ze niet genoeg en daarna kregen ze niet genoeg vanuit de fabriek. Wat ervoor zou zorgen dat de levering toch pas ná verstrijken van de uiterste betaaldatum van Riverty zou komen. Nul pro-actieve info over verlengen van de betaaltermijn van ze. En ze wilden nog steeds niet aan een exacte levertijd. Die heb ik hen toen zelf wel gesteld en toch maar Riverty betaald. Daarna kreeg ik ineens wel heel snel het gordijn. Maar: - geen ringen van chroom, maar goudkleurig - de gordijnhaken gaan niet tot de laatste plooi, waardoor het randje er een beetje sip bijhangt. - de verduisteringsstof (voering) is haast spierwit, terwijl het een diep groen fluwelen gordijn is. Een verschil van dag en nacht tussen voor en achterkant dus. Ik heb nu dus schoon genoeg van dit bedrijf. Zal mijn eigen kleermaker vragen of hij het gordijn nog wil vermaken, want een klachttraject ga ik met deze mensen echt niet meer in.

Uitstekend!

Dit was onze tweede bestelling bij 123gordijn.nl. Wederom op alle gebieden uitstekend: online bestelling opgeven, verzending en kwaliteit.

Prachtige gordijnen, mooie stof!

De gordijnen zijn prachtig, en wave model is erg mooi. Tevens netjes verpakt. Je moest 4 cm van de lengte afhalen, vond dat al vreemd maar dacht dat zal wel een reden hebben. Helaas nu zijn de gordijnen 3,5 cm te kort. Vind het ontzettend zonde, want het staat niet mooi.

Goede, duidelijke sevice

Goede klantenservice en supersnelle levering!

Rolgordijnen op zaterdag besteld, door een foutje van mijn kant werkte de kortingscode niet meer en zocht ik contact met de klantenservice via WhatsApp. Meteen opgelost door mij een betaallink te sturen en voila! Zowaar donderdag werden de rolgordijnen al keurig verpakt geleverd (nou ja...uiteindelijk vrijdag, want ik was donderdag net te laat thuis voor de bezorging). Mooie kwaliteit en simpel op te hangen.

Mooi product

De rolgordijnen zijn zoals we hoopten dat ze zouden worden. Goede kleur, goede kwaliteit en netjes bezorgd in een rol zodat het onbeschadigd aankwam.

Degelijk rolgordijn, snelle levering

Op 20 mei een verduisterend rolgordijn besteld. Maten online opgegeven. Levering was 22 mei al. Kwaliteit is zoals op hun website beschreven. Tevreden met aankoop!

Mooie stof alleen jammer van de witte voering

Bestelling is goed verlopen, levering was 3 weken. Communicatie ook prima tussentijds. Ik heb gekozen voor 2 kleuren velvet gordijnen, de stof is mooi. Aan de onderkant bij de zoom zie je de stiksels er wel enigszins doorheen, maar dat zal niet anders kunnen denk ik. Wat ik erg jammer vind is dat de set lichtdichte gordijnen voor de slaapkamer een witte voering heeft gekregen terwijl de kleur van de stof donkerblauw is. Ik had een kleur verwacht die overeen zou komen met de kleur van de stof. Van de buitenkant gezien vind ik dit niet mooi.

Netjes bezorgd en past precies. Doet was het beloofd: complete verduistering

Top product, wel langere levertijd

Al meerdere malen de mooiste gordijnen besteld, top kwaliteit. Maar verwacht niet dat ze zoals vermeld binnen 3 weken worden geleverd, ze komen altijd paar weken later pas.

Vlotte service

Goed te bereiken via WhatsApp App, nette gordijnen, snel geleverd.

Mooie stof en netjes gemaakt

Erg tevreden met de kwaliteit en goede communicatie.

Vriendelijke, goede service, kwaliteit.

Heel blij met onze prachtige rolgordijnen. De kleur is chique, de rolgordijnen mooi gemaakt! Wat opviel is dat geen vraag teveel is, maar er een snelle reactie via de app komt. Alvorens leveren wordt er netjes een datum afgesproken. Ik kan 123-gordijn een ieder aanraden.

Goed product en snelle levering.

Na plezierig contact te hebben gehad met medewerker, de vouwgordijnen via formulier besteld Na 2 weken werden de gordijnen keurig verpakt afgeleverd.

Mooie gordijnen, helaas niet helemaal perfect gemaakt

Gordijnen besteld en binnen 3 weken geleverd. De gordijnen hangen mooi. We hebben gordijnen met dubbele plooi besteld. Aan de rechterkant van het gordijn zijn twee dubbele plooien niet vastgezet. Voorgesteld om dit door een naai atelier in de buurt te laten doen tegen vergoeding. 123Gordijn gaat hier niet in mee. Ik moet het gordijn retour sturen en dan zal het eigen atelier het oplossen. Jammer want dit kan op een zeer makkelijke en snelle manier opgelost worden, maar 123Gordijn kiest voor een ingewikkelde oplossing van heen en weer sturen van het gordijn. Ik had verwacht dat de gordijnen perfect zouden zijn voor een bedrag van rond de 1.000,-. Ja het is mensenwerk, maar je mag verwachten dat de gordijnen goed gecheckt worden voordat ze verzonden worden voor zo'n hoog bedrag. Zeker als vanuit 123gordijn wordt aangegeven via mail dat ze achter de prijs- en kwaliteit staan. Een teleurstelling en zeker ook niet blij met de oplossing. Helaas zullen we dit dus zelf moeten regelen en betalen om te voorkomen dat het gordijn heen en weer wordt gestuurd en we het gordijn dagen kwijt zijn. Jammer dat dit de enige oplossing is vanuit 123gordijn. Ik heb twee keer eerder besteld en we kunnen dus spreken van een vaste klant, maar dit was wel mijn laatste bestelling bij 123gordijn. Jammer want dit is echt een gemiste kans om een probleem op te lossen op een makkelijke manier.

Goede communicatie en mooi product

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de lopende order. En als je vragen hebt wordt er direct geantwoord.

Snelle levering en prachtig resultaat

Voor de 2 keer nu gordijnen besteld. Eerst wat proefjes besteld en toen de beste gekozen voor de kamer. Binnen een week waren de gordijnen binnen.

Mooi en makkelijk

De website was overzichtelijk, de staaltjes hebben we snel ontvangen en we kregen zelfs een aantal andere exemplaren om te vergelijken. De uitleg hoe het benodigde gordijn op te meten was super makkelijk. Vervolgens de gordijnen in goede staat ontvangen. Ze zijn precies wat we hoopten!

Prima service en goed geholpen

De bestelde gorden zijn netjes geleverd en keurig gemaakt

Blokmakerstraat 2

9403 VD Assen

Over 123gordijn.nl

123gordijn.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte gordijnen en raambekleding. Het assortiment omvat verschillende soorten gordijnen, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen, evenals raambekleding accessoires. 123gordijn.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige, stijlvolle en functionele oplossingen voor het verfraaien van ramen, met een focus op maatwerk, klanttevredenheid en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.