Filters

9

Supertevreden

Het heeft wat langer geduurd dan gedacht, maar het was het wachten meer dan waard!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

De gordijnen (3 stuks) zijn allemaal van goede kwaliteit, mooi op maat gemaakt en komen overeen met de foto’s/ kleurstalen. Aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super om te horen dat de gordijnen van goede kwaliteit zijn. Wij doen altijd ons best de stoffen zo goed mogelijk te kunnen fotograferen, fijn dat dit gelukt is. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!

10

Snelle verzending en conform bestelling

Bestelling binnen een week ontvangen. Snelle service en al meerdere keren gordijnen besteld. Opnieuw erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te horen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld! Ook goed om te horen dat je weer tevreden bent! Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!

10

Goede website, netjes op tijd geleverd

Al het derde setje gordijnen wat ik heb besteld. Alles zag er weer super uit.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te horen dat dit al het derde setje gordijnen is wat je bij ons besteld! Super als klanten bij je terugkomen :) Goed om te horen dat alles er weer super uit zag. Wij wensen jou (net als met de andere 2 setjes) ook met dit setje gordijnen heel veel plezier!

10

Snel en simpel

Eerst stalen opgevraagd en de keuze gemaakt, de gordijnen waren er binnen 2 weken. We hebben ze nog niet opgehangen maar de stof lijkt goed.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen dat je eerst stalen hebt opgevraagd en vanuit daar de keuze hebt gemaakt. Wel raden wij aan de gordijnen niet al te lang in de doos te laten zitten indien dit niet nodig is. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat!

9

Levering verlaat maar goed op de hoogte gehouden

Ik bestelde een staaltje van een stof maar die bleek toch niet te passen in mijn interieur. Echt top dus dat er staaltjes van andere stoffen werden meegestuurd: uiteindelijk heb ik een van deze andere stoffen gekozen! Het duurde ongeveer anderhalve maand voordat ik de gordijnen geleverd kreeg, een stuk langer als de beloofde 1-3 weken. Dit was niet erg: ik had geen haast en ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. De gordijnen zijn prachtig: kleur is perfect, afwerking is top. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Het is daarom ook altijd goed om de proefstalen te bestellen. Zo kun je toch ineens op keuzes uitkomen die je in eerste instantie niet zelf zou hebben bedacht. Wij sturen inderdaad altijd staaltjes mee in dezelfde kleuren zodat je vergelijkingsmateriaal hebt. Wij zijn blij dat je zo tevreden bent met het gordijn. Alleen vinden wij het zelf erg jammer dat we helaas deze keer onze levertijd niet hebben kunnen waarmaken. Wel hebben wij inderdaad geprobeerd jou zo goed mogelijk hiervan op de hoogte te houden. Wij wensen jou dan ook heel veel plezier met de prachtige nieuwe gordijnen!

9

Mooie gordijnen!

Over de gordijnen zelf zijn we heel tevreden: mooie stof, mooie afwerking,... Ik zou in de toekomst zeker hier terug bestellen. De levertijd was helaas wel een stuk langer dan verwacht (ongeveer 7 weken). Ik werd hiervan wel netjes op de hoogte gehouden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Heel fijn om te horen dat jullie heel tevreden zijn over de gordijnen zelf. Super leuk ook om te horen dat je in de toekomst hier zeker nog een keer zou bestellen. Wel vinden wij het zelf ook erg jammer dat we deze keer de levertijd niet waar hebben kunnen maken wegens slechte leveringen vanuit de fabrikanten. Wel hebben wij inderdaad ons best gedaan jullie hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Na een tijd te hebben gewacht wensen wij jullie nu dan ook heel veel plezier met en van de nieuwe gordijnen!

9

Mooi gemaakte gordijnen

Goede klanten service

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wij zijn blij om te horen dat de gordijnen mooi gemaakt zijn en dat jullie te spreken zijn over onze klantenservice. Wij proberen onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te woord te staan en te helpen.

10

Top kwaliteit

Gelijk opgehangen met het eenvoudige systeem. Moesten even kijken omdat er geen beschrijving bij zat

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen dat het systeem eenvoudig is, en dat ze hangen. Wij wensen jullie dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!

9

Mooie gordijnen

Mooie gordijnen. Dikke stof. Ziet er netjes uit en word goed ingepakt geleverd. Kreeg netjes een ma dat de bestelling verlaat was.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je de gordijnen mooi vind. Wij wensen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!

10

Geweldige service

Hele duidelijke website, fijne stoffen en snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat je zo te spreken over onze website, stoffen en levering bent!

10

Prachtige gordijnen!

Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe gordijnen, ze vallen erg mooi en maken de kamer echt af. Vakwerk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld

Gordijnen zijn conform de opgegeven levertijd van 3 weken. Tussentijds ook geinformeerd toen de stof binnen was. Gordijnen zijn conform bestelling.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat alles naar wens is! Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!

8

Fijn en betaalbaar gordijn en goede service van 123gordijn

We hadden een aantal staaltjes opgevraagd, waardoor we goed konden kiezen uit verschillende stofjes. Na een keuze gemaakt te hebben de order geplaatst met behulp van handige inmeettips op de duidelijke website. De order kwam met 3 weken thuis en konden we meteen ophangen, alle haakjes zaten er al op. Mooie stof en mooi gemaakt. Een aantal vragen die ik had heb ik gesteld en zijn daarna snel en kordaat beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Het is altijd goed om gebruik te maken van de stalenservice, dit raden wij ook zeker altijd aan om te doen. Ook de meetinstructies zijn erg belangrijk om door te nemen, voordat je gaat bestellen. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de gordijnen. Wij doen ook uiteraard altijd ons best de klant zo goed en zo snel mogelijk te woord te staan/ te helpen. Wij wensen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!

10

Snelle levering, mooie kwaliteit!

Wij hebben goede ervaringen met 123gordijn.nl! Zowel de gratis stofjes als de bestelde gordijnen waren snel in huis. Verder zijn de gordijnen van goede kwaliteit en mooi afgewerkt! Heel tevreden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen dat jullie goede ervaringen met ons hebben! Wij wensen jullie dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!

9

Snelle service, mooie gordijnen

Ik heb eerst staaltjes aangevraagd en ze hadden meer stalen erbij gedaan zodat ik goede keuze kon maken. Ik denk zelfs dat ik voor een gordijn ben gegaan die ik in eerst instantie niet zelf had uitgekozen voor een staaltje. Daarna gordijnen besteld en ze zijn echt super snel geleverd, precies op maat en ze zijn prachtig!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te horen dat je nu een keuze hebt gemaakt die je anders eigenlijk niet zou maken. Moet je nagaan wat staaltjes wel niet kunnen doen ;) Fijn om te horen dat je tevreden bent met de geleverde gordijnen! Wij wensen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!

8

Kwaliteitsgordijnen met onduidelijke levertijd

De bestelde gordijn werd keurig verpakt in topvorm geleverd. Het bestelproces is eenvoudig en de geboden hulp (proefstukken, rekenvoorbeelden, tips voor het opmeten) maakten het kiezen eenvoudig. De site rept echter nergens over een levertermijn en het is dan ook een grote verrassing wanneer er wordt geleverd. Duurde uiteindelijk niet lang - anderhalve week.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te horen dat je zo te spreken bent over de geleverde gordijnen en hoe ze verpakt waren. Echter is er wel degelijk wat te vinden over onze levertijden op de website. Bij ieder product staat bij ''meer informatie'' de levertijd van het product. Ook staat er bij klantenservice een kopje ''levertijden'' waarin de informatie te vinden is. In ieder geval fijn dat het gordijn snel bij jou geleverd konden worden. Wij wensen jou dan ook heel veel plezier met het nieuwe gordijn!

10

Super service en snelle levering

Heel fijn dat je van tevoren verschillende staaltjes thuis kan ontvangen en dan de tijd hebt om op verschillende momenten te vergelijken. Hierdoor tot een verrassende keuze gekomen. Levering was snel en de kwaliteit voldoet precies aan de verwachting. Heel blij mee

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te horen dat je zo te spreken bent over de stalen service. Wij vinden het dan ook belangrijk dat klanten eerst kunnen zien hoe de stof is voordat ze gaan bestellen, en dat ze stoffen met elkaar kunnen vergelijken. Ook is het super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de levering en de gordijnen zelf. Wij willen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen wensen.

10

Fantastische gordijnen en prima service

Wij hebben onlangs gordijnen besteld en geleverd gekregen. Niet alleen was de levering perfect, de aanduiding op de gordijnen prima en de kwaliteit geweldig, maar ook de naservice en reactie op vragen snel en adequaat. Altijd een vriendelijke e-mail, kortom: perfect.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super fijn om te horen dat jullie zo te spreken zijn over ons! Wij staan dan ook zeker achter onze prijs - kwaliteitsverhouding. Ook proberen wij natuurlijk onze klanten zo goed mogelijk te woord te staan. Wij willen jullie dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen wensen!

9

Heel goede service!

Heel fijn dat de stof, die eigenlijk uit het assortiment was, nabesteld kon worden. En dat de bestelling even vastgehouden kon worden tot na onze vakantie.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

We hadden geluk dat de fabrikant nog kleine rolletjes had liggen voor jouw bestelling! En om de bestelling even vast te houden tot na de vakantie is ook zeker geen probleem. Kleine moeite, groot plezier. Wij willen jullie dan ook veel plezier wensen met de nieuwe gordijnen!

8

tevreden

spannend om online te bestellen voor zo n groot bedrag. maar tevreden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wij kunnen het ons voorstellen dat het wat spannend kan zijn om gordijnen online te bestellen. Daarom raden wij altijd aan eerst een proefstaal van de stof te bestellen en de meetinstructies goed door te nemen. Fijn om te horen dat de gordijnen naar wens zijn. Wij wensen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!

8

Super mooie vitrage en keurig afgewerkt.

2 sets nu ontvangen van de 5 sets ben er super blij mee . Ik heb de zilvermetaal vitrage kleur gekocht heel erg sjieke . Hoop dat de rest snel volgt:)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen dat je blij bent met de geleverde 2 sets! Het atelier is met de andere 3 sets bezig. Deze komen uiteraard ook zo snel mogelijk jouw kant op.

10

Prachtige gordijnen

De gordijnen zijn perfect gemaakt. Passen precies en de stof is ook heel mooi. Dat was best lastig van een klein staaltje de juiste keuze te maken

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen dat de gordijnen perfect zijn gemaakt en dat alles naar wens is. Wij willen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen wensen!

8

Gordijnen doen wat ze beloven

Ik kocht de grijze gordijnen ´pack´. Ik was benieuwd of ze effectief zo goed zouden verduisteren en dat is zeker het geval. Ook de warmte wordt goed tegen gehouden. Heb dit nu eens een dagje getest. De kamer ligt aan de zonnekant, dus warmt sowieso op ongeacht welke temperatuur het buiten heeft. Prima gordijnen! Alleen wel langer geduurd dan beloofd tegen dat ze hier waren :). Ik heb de klantendienst even bericht en die hebben me dan netjes op de hoogte gehouden (probleem bij de leverancier). De enige reden waarom het 4 sterren zijn ipv 5 is omdat de klantendienst misschien zelf even contact had kunnen opnemen zodat wij al op de hoogte waren.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Het is goed en fijn om te horen dat de gordijnen effectief en goed verduisteren zoals verwacht. Helaas waren er inderdaad wat problemen vanuit de leverancier met het leveren van de stof. Wij doen altijd zo goed mogelijk ons best om onze klanten op de hoogte te houden over de status van de order. Echter hebben wij dit niet voldoende vanuit onszelf gecommuniceerd naar jou, onze excuses hiervoor. Wel willen wij jullie (en de kleine natuurlijk ;) heel veel plezier met de nieuwe gordijnen wensen.

9

Snellere levering dan verwacht

Snellere levering dan verwacht in deze vakantietijd. De kwaliteit is exact volgens staal. De gordijnen zijn alleen aan de lange kant gebleken. De bestelde max. hoogte was 2.55 en de gordijnen zijn 2.56. Lastig om alle haakjes max. naar beneden te plaatsen. Dat maakt dat de gordijnen aan de bovenrand met plooien minder mooi valt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goed om te horen dat de levering sneller dan verwacht is. En dan de kwaliteit exact volgens de staal is. Als jij als hoogte 255cm hebt opgegeven zouden de gordijnen 253cm moeten zijn, in plaats van 256cm. Je kunt ons hier altijd nog even een mailtje over sturen, dan kunnen we samen kijken naar mogelijkheden. Wel willen wij jou veel plezier met de nieuwe gordijnen wensen, en wie weet zien we nog een mailtje van jou voorbij komen.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd