Wat jammer om te horen dat je niet super enthousiast bent over onze gordijnen. Over het algemeen staan wij bekend om de hoog kwalitatieve gordijnen die wij leveren, en hier zijn mensen over het algemeen zeer over te spreken. Erg vervelend om te horen dat de bezorging slecht was. Dat het pakket onbewaakt achter gelaten is gaan wij dan ook zeker met de transporteur opnemen, dit mag zeker niet gebeuren. Wel willen wij jou veel plezier met de nieuwe gordijnen wensen.
Super om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe prachtige gordijnen. Indien er vertraging van de bestelling op loopt proberen wij onze klanten hierover zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Fijn om te horen dat jullie dit goed hebben ervaren. Heel tof dat jullie ons zouden aanraden. Wij wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe, prachtige gordijnen!
Fijn om te horen dat de gordijnen voor in de babykamer mooi zijn geworden. Indien je het gordijn verduisterend/ lichtdicht had willen hebben, kon je het beste kiezen voor een lichtdichte voering. Deze is namelijk 100% verduisterend. Wij wensen jullie veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van de eventueel afwijkende levertijden. Fijn dat je hiervan goed op de hoogte bent gehouden. Wij wensen je heel veel plezier met de mooie, nieuwe gordijnen!
Fijn om te horen dat het product er netjes uit ziet. Echter zie ik dat jij van te voren geen proefstaaltjes hebt besteld, dit is iets wat wij wel altijd aanraden om te doen. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de levertijd etc. Normaliter wordt er ook een track en trace gestuurd zodra het pakket ons magazijn verlaat. Fijn dat het bevestigen gemakkelijk is gegaan. Veel plezier met het nieuwe rolgordijn!
Fijn om te horen dat het bestelproces duidelijk verloopt. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Fijn om te horen dat de gordijnen zo mooi en van goede kwaliteit zijn. Veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier, en geniet ervan!
Fijn om te horen dat de gordijnen naar wens zijn! Wij kunnen ons voorstellen dat het soms spannend is om op maat gemaakte producten online te bestellen. Indien je het lastig beoordelen vind van een klein staaltje kun je ons altijd even berichten en vragen naar een grotere staal. Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Fijn om te horen dat de gordijnen van kwaliteit zijn en dat de levering snel was. Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Super fijn om te horen dat het vouwgordijn precies naar verwachting is. Wij wensen jou dan ook heel veel plezier met het nieuwe vouwgordijn! En wie weet zien wij meerdere bestellingen van jou binnenkomen :)
Super fijn om te horen dat het gordijn mooi is, en snel geleverd is. Wij wensen jou veel plezier met de super slimme, mooie oplossing!
Fijn om te horen dat de levering van jouw bestelling ondanks de feestdagen gewoon op tijd was. Ook goed om te horen dat de gordijnen naar verwachting zijn. Wij wensen jou dan ook veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Fijn om te horen, geniet ervan!
Super fijn om te horen dat alles super mooi is en binnen 2 weken in huis was. Wij wensen jou dan ook heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Super om te horen dat alles boven verwachting is. Geniet van de nieuwe gordijnen!
Heel fijn om te horen dat de gordijnen thermisch gevoerd binnen 2-3 weken geleverd zijn. Wij wensen jou heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Super fijn om te horen dat je zo te spreken bent over ons! Wij wensen jou heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Super leuk om te horen dat je weer bij ons terecht bent gekomen! Indien de gekozen stof uitlopend is en wij net niet voldoende voorraad hebben kijken wij inderdaad altijd naar mogelijkheden. Soms lukt het wel en soms niet. Heel fijn dat we jouw zoontje nog zo blij hebben kunnen maken! Heel veel plezier met de nieuwe gordijnen!
Super om te horen dat je er zo blij mee bent. Veel plezier met de nieuwe thermische gordijnen + rolgordijn!
Fijn om te horen dat je de proefstalen snel in huis had. Wij proberen onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden, wij hopen dan ook dat dit het geval is. Als er vragen zijn kan er altijd contact met ons worden opgenomen! Fijn om te horen dat de gordijnen inmiddels hangen, geniet ervan!