Pluspunten
Fijn dat stofstalen besteld kunnen worden en dat deze zo snel geleverd worden.
VerbeterpuntenZorg dat je accurate informatie hebt over de levertijd en dat drie dagen niet ineens drie weken worden.
Pluspunten
Super dat je staaltjes kan aanvragen en zijn ook nog eens snel binnen. Goede persoonlijke klantenservice.
VerbeterpuntenSommige staaltjes niet duidelijk of het inbetween of gordijnen zijn.
Pluspunten
Behulpzaam, mooi product, wacht nu op me volgende bestelling.
Pluspunten
Gratis samples, snelle levering
VerbeterpuntenAntwoord krijgen op vragen duurt lang naar mijn idee. Medewerkers denken niet echt mee, weinig tot geen advies.
Beste, bedankt voor u beoordeling. 123gordijn is een website die op maat gemaakt gordijnen aanbiedt. Uw aanvraag was een bedrukt gordijn met logo. Dit is niet onze specialiteit. Wij hebben nog geprobeerd dit te kunnen leveren maar helaas is dit niet gelukt. U kunt zich voorstellen als wij dit niet standaard leveren dat het tijd kost om uit te zoeken of wij dit misschien eenmalig wel kunnen leveren. Dit hebben wij ook naar u gecommuniceerd. Misschien dat wij in de toekomst meer voor je kunnen betekenen.
Pluspunten
Klantvriendelijk en adequaat
VerbeterpuntenVoor de promotie van de stofkeuze zou het goed staan als er foto's aanwezig zijn van het totaal plaatje vd gordijnen ipv alleen close ups van de stof
Pluspunten
Mogelijkheid staaltjes kosteloos bestellen
Pluspunten
Er zijn wel enkele sites die gordijnen op maat aanbieden, maar nergens vond ik de info zo gedetailleerd terug als op 123gordijn.nl. Er wordt duidelijk vermeld wat je moet meten en waar je rekening moet mee houden (dus ook wat er achteraf met de doorgegeven maten gebeurt). Dat vond ik super! Zeker al omdat op maat gemaakte goederen een dure gok zijn als je iets verkeerd bestelt. Dat, en een eerlijke prijs maakte dat we kozen voor 123gordijn.nl en uiterst tevreden zijn met het resultaat!
VerbeterpuntenTijdens de betaling koos ik voor Visa, op een gegeven moment moet ik nogmaals een keuze maken welk betaalmiddel ik wil. Daar kon ik Maestro kiezen. Nadat ik dit koos, bleek dit niet om Maestro (debet) maar Mastercard (credit) te gaan (wat ik niet heb). Dit was dus wat verwarrend en vervelend. Ik had tijdens de bestelling gekozen voor de DHL avondservice, omdat op dat moment nog niet duidelijk was wanneer we de bestelling gingen ontvangen. Moesten we op voorhand een leveringsdatum kunnen kiezen was dit misschien niet nodig geweest. Wie weet kunnen zo transportkosten bespaard worden? Bovendien kregen we van DHL het bericht dat de koerier tussen 08u00 en 18u00 zou komen... Ook verwarrend, en ik ben speciaal een ganse dag thuis gebleven, wat achteraf gebleken dus niet had gehoeven aangezien hij dan toch effectief na 18u kwam.
Pluspunten
We hebben alleen wat proefstofjes besteld en dat werd netjes bezorgd.
VerbeterpuntenNiet te veel stalken met beoordeling vragen
Pluspunten
zeer tevreden
Verbeterpuntengeen alles goed gegaan
Pluspunten
Super snelle levering.
VerbeterpuntenHelaas zijn de gordijnen wel erg gekreukeld in de doos.
Pluspunten
Goede kwaliteit van stof Snel De tweede bestelling gedaan.
VerbeterpuntenMiscchien om website laten ziet hoe zit de material in een kamer?
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Ik heb per ongeluk het verkeerde huisnummer doorgegeven waardoor mijn pakket niet geleverd kon worden. Een mail was voldoende om het pakket opnieuw kosteloos te versturen.
Pluspunten
Goede contact via email, krijg altijd antwoord. was mijn kortingscode vergeten. Heb ik keurig terug gekregen op mijn rekening. Gordijnen mooi gemaakt en duidelijk links en rechts gordijn aangegeven. Kortom ik ben helemaal tevreden.
Verbeterpuntenniets aan te merken
Pluspunten
- klantenservice reageerde snel op mijn informatieaanvraag
Verbeterpunten- als er een vertraging is met de bestelling - de klant op tijd over de redenen informeren zonder te wachten dat de klant zelf informatie gaat zoeken
Pluspunten
Snelle reactie, goede levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenDaadwerkelijk de proefstalen die beloofd worden, toesturen. Ik heb bijna een maand na aanvragen nog altijd geen proefstalen ontvangen. Dat geeft geen goede indruk en ik heb inmiddels al ergens anders gordijnen gevonden.
Beste, Bedankt voor je beoordeling. Heb je via de klantenservice gemeld dat je proefstalen niet zijn aangekomen? Wij sturen je dan nog een keer de proefstalen naar je op. Als het niet gemeld wordt is het voor ons lastig om dit probleem op te lossen. Helaas gaat de bezorging via de post niet altijd vlekkeloos.
Pluspunten
Leveren op tijd en volgens afspraak, goed en snel bereikbaar. Mooie kwaliteit stof. Fijn dat er eerst (vrijblijvend) proefstalen verzonden worden.
VerbeterpuntenIk heb (duurdere) verduisterende gordijnen besteld, maar doordat ze 2 cm boven de vensterbank komen te hangen doet dat het verduisterende effect enigszins teniet. Bovendien vind ik het eruit zien alsof ze net te kort zijn, wat ik heel zonde vind van zulke dure, op maat gemaakte gordijnen.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
Gelieve formulier aan te passen voor België! Postcode veld is niet aangepast voor België/
Pluspunten
Goede service en fijne gordijnen!
2 Blokmakerstraat
Assen 9403 VD