Kwalitatieve gordijnen met goede service en lange levertijd

Heel prettig bedrijf. Communicatie is prima. De gordijnen die ik nu net ontvangen heb goed en mooi gestikt. Wat ik een extra plus vind is dat ze achter de transporteur zijn gegaan na een slechte levering

Tevreden en snelle levering

Wij zij tevreden met de rolgordijnen mooie prijs en snelle levering.

Uitstekende service en prachtig gordijn

Rond de feestdagen had ik haast met mijn gordijn, en ook nog eens een speciaal verzoek voor afwijkende voering. Na een telefoontje met 123gordijn.nl werd ik prima geholpen, ze zeiden dat ze zouden doen wat ze konden, en het is gelukt: keurig snel geleverd en mooi afgewerkt. Dank u wel!

Prachtig velours vouwgordijn

Heb de gouden / beige dikke velours vouwgordijnen besteld. Voor de gehele breedte in de keuken, ze zijn prachtig, mooie glans, goed isolerend qua warmte / koude en hangen mooi strak. Voor bijna 2,5 m breedte zijn ze niet zwaar en klikken ze makkelijk in de steunen. Metalen ketting is ook mooi erbij. Gordijnen waren netjes en verzorgd verpakt.

Mooie gordijnen, fijne communicatie

Er ontstond iets vertraging in de levering van onze gordijnen omdat de stof moest worden bijgemaakt (maar een paar dagen), en werden heel goed geïnformeerd & op de hoogte gehouden

Geleverd zoals het zou moeten zijn

Blij met de prachtige inbetweens. Vooraf een staal besteld, inbetweens zijn in ware formaat nog mooier. Netjes geleverd en keurig afgewerkt.

Goed op maat en netjes afgewerkt

Snel besteld, mooie stof, ongezien besteld en de maat was perfect. Ik raad wel aan om toch een staaltje te bestellen voordat je iets besteld. Onze gok is goed uitgepakt. Ondanks de drukke periode binnen 3 weken bezorgd.

Almost Perfect

Clear and easy to specify in the website and the delivered curtains are exactly as required. The only possible reservation is the time taken (3 weeks) that is also stated in the website. I would also like to add as a recommendation to 123gordijn.nl that it would be good to get an email or message about the progress of the work - I only got a confirmation email when ordered and then one email about the delivery. If you are a bit of an anxious person, this is not good enough.

Super fijne organisatie

Gisteren weer een vouwgordijn ontvangen. Keurig op tijd, terwijl ze ivm met drukte niet konden garanderen of dat zou lukken. Het contact via Whatsapp werkt heel goed. Aardige en behulpzame medewerkers. En dan ook nog kwaliteit afgeleverd.

Heldere site, vriendelijke communicatie

Na het aanvragen en de snelle levering van een paar proef staaltjes was de keuze snel gemaakt. De duidelijke meetinstructies zorgen ervoor dat er niets mis kan gaan. Na bestelling had ik nog een vraag. Deze werd snel en duidelijk beantwoord. De gordijnen hangen er nu mooi bij :-)

Goede kwaliteit, snelle service

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde gordijnen van 123gordijn.nl Ten eerste hebben we gratis en zonder enige verzendkosten een aantal stalen kunnen aanvragen. Vervolgens waren de bestelde gordijnen binnen ca. 2 weken klaar. Ze zaten goed verpakt waardoor we ze direct, kreukvrij hebben kunnen ophangen. Mede door de thermische voering voelen ze mooi zwaar en zeer kwalitatief. Heel blij mee!

Product precies zoals verwacht, netjes afgewerkt

Ik heb gordijnen op maat laten maken door 123gordijn. Het bestelproces en bijbehorende meetinstructies zijn duidelijk. De gordijnen zijn heel netjes afgewerkt en de maten kloppen exact. Ook komen de kleuren van de productfoto's op de website precies overeen met de daadwerkelijke gordijnen. Er was enige vertraging in de levering, omdat de stof niet voorradig was, maar hierover werd duidelijk gecommuniceerd.

Snelle levering en mooie gordijnen

De gordijnen zijn erg mooi geworden en ideaal dat je ook eerst een gratis proefstaaltje kan aanvragen. De verzending was sneller dan verwacht, dus uiteindelijk een hele tevreden klant.

Hele mooie gordijnen

Prettig contact, volgens levertijd en zeer mooie gordijnen.

Mooie gordijnen

Mooie gordijnen en goed verpakt. Vlotte levering

Wordt goed gecommuniceerd

De bestelling ging prima, de gordijnen kwamen gister aan en zagen er mooi uit, ook prima gemaakt.

Goede voorlichting.

Netjes te woord gestaan. Gordijnen zien er mooi uit.

Mooie stof, perfect op maat gemaakt

Ik heb een gordijn op maat laten maken voor in een deurpost. De stof en kleur zijn precies wat ik zocht, netjes afgewerkt en ruim op tijd geleverd. Blij mee.

Goed en netjes

Allemaal goed geregeld en ziet er goed uit.

Mooie gordijnen!

De gordijnen zijn precies zoals ik had gehoopt! Ze staan prachtig in onze woonkamer. Service reageerde snel en bezorging verliep vlot.

Goede kwaliteit en snelle service

Vooraf fijn contact gehad, snelle levering en goede kwaliteit gordijnen geleverd gekregen.

Super mooie gordijnen

Gisteren mijn nieuwe thermische gordijnen opgehangen. Super mooie kwaliteit. Keurig genaaid. Snel geleverd. Alleen 1 ding. Ik heb geen mail van 123 gordijn ontvangen waarin stond dat ze klaar waren of dat ze verzonden zouden worden. Ik heb alleen een mail ontvangen van de bezorgdienst dat ze geleverde waren. Maar er was niemand thuis Dus is de doos voor mijn voordeur gezet. Gelukkig was het droog. Maar wel slordig , het zijn gordijnen van 1000 euro.

Kwaliteit

Netjes en op tijd geleverd. Kwaliteit materiaal

Mooie kwaliteit en vlot geleverd

Eerst stofstalen besteld om een keuze te kunnen maken. De kleur op het scherm is heel anders dan de echte stof. In het echt zijn de kleuren veel mooier. Vervolgend fluwelen gordijnen besteld, ze zijn van mooie zware kwaliteit. We hadden ze binnen 10 dagen in huis.

Prachtige gordijnen!

Wauw we zijn super blij met onze nieuwe gordijnen!

2 Blokmakerstraat

Assen 9403 VD