Ik kan het product niet beoordelen, ik krijg al 2 dagen bericht dat het geleverd wordt en om 17h melding vertraagd. Dus woensdag mail dat het geleverd wordt en maandag wordt het weer geprobeerd#zeer geërgerd
Helaas staat de levering van de gordijnen buiten onze macht. Wij hebben 2x contact met de transporteur gehad hierover, helaas zijn wij ook afhankelijk van de transporteur. Vanochtend weer contact met ze gehad waarbij is aangegeven dat de gordijnen deze ochtend bij jou geleverd zijn.
Ontzettend blij met de prachtige gordijnen! De kleur komt ontzettend mooi tot zijn recht. Fantastisch goede service bij 123gordijn!
Super fijn om te horen dat je zo blij bent met de nieuwe gordijnen. Heel fijn dat de kleur goed tot zijn recht komt. Wij willen jou heel veel plezier met de nieuwe gordijnen wensen!
Goede kwaliteit velours gordijnen en mooi gemaakt. Ik heb gekozen voor een zonwerende laag. Hierdoor zijn de gordijnen echter erg zwaar geworden. Houdt daar rekening mee.
Goed om te horen dat de velours gordijnen van goede kwaliteit, en mooi gemaakt zijn. De lichtdichte voering, welke tevens ook zonwerend is, maakt het gordijn uiteraard wat zwaarder door de extra laag stof. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen.
Mooie kwaliteit velours gordijnen. Exact de juiste afmetingen door de duidelijke instructies op de site hoe te meten. Doordat ik ook nog heb gekozen voor zonwerende voering zijn de gordijnen wel zwaar om open en dicht te schuiven.
Mooi product geleverd, de website is zeer toegangkelijk en klantvriendelijk
Bij vragen krijg je snel en vriendelijk antwoord, snelle service qua levering ook en de kwaliteit is ook top! Hebben hier al vaak besteld en zijn altijd super tevreden. Ook als er een probleem is lossen ze het snel en heel goed en eerlijk op!
Heel prettig om meteen een staaltje te krijgen van de stof. We moesten wel een beetje lang wachten op de gordijnen maar hadden zo wel de goede kleur al in huis om te combineren.
Zo fijn dat je van te voren staaltjes kunt aanvragen zodat je zeker weet hoe ze er uit zien en de juiste keuze kunt maken. Ze passen precies en zijn mooi gemaakt. Ik ben heel tevreden.
Wat fijn dat ik van te voren staaltjes kreeg van vier verschillende stoffen. Zo kon ik goed de kleur bepalen en de stof zien. Ze zijn mooi op maat gemaakt en vlot geleverd.
Binnen twee weken de inbetween gordijnen ontvangen. Super blij met de snelle en netjes op maat gemaakte gordijnen.
Fijn om te horen dat de gordijnen snel, en netjes op maat zijn gemaakt en geleverd. Wij wensen jou heel veel plezier met de nieuwe inbetween gordijnen!
Ik had een fout gemaakt in het optellen van de maten en de service van 123gordijn.nl dacht actief mee aan een oplossing, heel erg fijn!
Super fijn dat wij jou hebben kunnen helpen, niets is zo vervelend als verkeerde maten. Wij hopen dat jij nu tevreden bent!
De gordijnen waren met een week geleverd, dit was ontzettend snel en fijn. Ze zien er heel mooi en kwalitatief goed uit. Alleen jammer dat je bij de gordijnen een naad in het midden zit, dit is iets minder mooi om te zien. Zal wel zijn omdat er geen bredere stoffen beschikbaar zijn denk ik.
Fijn om te horen dat de gordijnen zo snel geleverd zijn. En natuurlijk dat ze erg mooi zijn. Bij het bestelproces komt in de specificatie te staan of er banen gebruikt worden en zo ja hoeveel. Er zijn banen gebruikt omdat jij hebt gekozen voor een banenstof, en de breedte er anders niet uit kan. Wij wensen jou veel plezier met de nieuwe gordijnen!
2 Blokmakerstraat
Assen 9403 VD
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.