3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle communicatie via de mail over vertraging in de bestelling. Helaas gordijnen niet helemaal naar tevredenheid gemaakt maar er wordt gezocht naar een oplossing.

• Communicatie

Pluspunten

Mooie kwaliteit! Netjes verpakt.

Vaker een update sturen over de status van de bestelling

• Communicatie

Pluspunten

Super duidelijke site en gordijnen op tijd bezorgd. Gordijnen zijn van goede kwaliteit en prachtig op maat gemaakt. Ook erg fijn dat je staaltjes opgestuurd kan krijgen zodat je kan zien welke kwaliteit en of het de stof is die in jou vertrek past wat kleuren betreft. Communicatie ook erg duidelijk.

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke en makkelijke website Een proeflapje is eenvoudig te bestellen Mooie gordijnen!

Een wat snellere levering

• Communicatie

Pluspunten

Fijn dat je op zo'n makkelijke manier stalen kunt bestellen. De gordijnen zijn vervolgens snel klaar en mooi op maat gemaakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke communicatie, snelle service

Er zit blijkbaar een foutje in de naaimachine. De sticksels van de plooien hebben overal dezelfde onregelmatigheid. Hopelijk lost dit niet, maar ik vrees ervoor. Dus verbeterpunt: naaimachine die foutloos stikt + kwaliteitscontrole. De fout is namelijk goed zichtbaar ...

• Communicatie

Pluspunten

De bestelde stalen kwamen snel binnen en maakte het gemakkelijker een keuze te maken. Het gordijn zelf werd ook snel geleverd en hangt prima.

De aangeboden korting bij de staaltjes heb ik jammer genoeg over het hoofd gezien. De bezorging werd netjes aangekondigd, wel per dag, niet per tijdsblok.

• Communicatie

Pluspunten

Vlotte bestelling, levertermijn ok, vlotte levering en mooi afgewerkt. Prijs-kwaliteit zeer goed!

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon Snelle service Stevig verpakt

• Communicatie

Pluspunten

Levering status updates waren op tijd en duidelijk. Van te voren werd ik gebeld door de chauffeur dat die er met 15-20 minuten zou zijn.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levertijd Goede communicatie via mail Duidelijke website met handige tips voor jet bestellen

Voor ons hadden de gordijnen ietsjes dichter bij de grond mogen komen. We hebben ze gemeten zoals aangegeven stond. Ze hangen nu ongeveer 3 cm boven de grond.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle reactie op vragen

Langere levertijd in vakantieperiode voorafgaand aan de verkoop beter communiceren op de website

• Communicatie

Pluspunten

Er komt meteen reactie als je vragen hebt en er wordt helder gecommuniceerd over bestelproces en voortgang.

• Communicatie

Pluspunten

goede communicatie w.b. de stof die besteld moest worden en evt. alternatief

op de site zouden de stoffen op alfabet gezet kunnen worden, dat scheelt veel zoekwerk als je al weet wat je wilt hebben.

• Communicatie

Pluspunten

Ik ben goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

Iets ruimere maak-tijd op de site aangeven dan nu. Voorkomt teleurstelling als het iets langer duurt.

• Communicatie

Pluspunten

Snel en mooi gemaakt,ziet er keurig uit!

Zou het niet weten

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, mooi afgewerkt, en als he vraag hebt direct antwoord. Top

Pluspunten

Mooie stof en de afwerking is zeer netjes. Ik had na de levering een klacht omdat het de gordijnen niet in de plooi waren genaaid die ik had besteld en deze is zeer adequaat opgepakt. Alles is snel en zeer netjes/kundig afgehandeld.

Bij onduidelijkheid over de aanvraag beter communiceren. Klacht afhandeling was zeer vriendelijke en netjes. Ga zo door! Ondanks dat ik niet blij was met de eerste levering zou ik, door hoe mijn klacht is ontvangen en afgehandeld, gewoon weer bij jullie bestellen en ik beveel dit bedrijf ook ten zeerste aan.

• Communicatie

Pluspunten

Actively communicating, answering quickly and being honest about something I shouldn’t have ordered and would have cost me more.

No improvement necessary with my experience.

• Communicatie

Pluspunten

Snel in communicatie en goede kwaliteit gordijnen!

• Communicatie

Pluspunten

- Duidelijke en mooie website met (beknopte) uitleg van de te bestellen maten; - Fijn dat het mogelijk is om vooraf proefstaaltjes te bestellen. Dit hielp ons uiteindelijk met de keuze; - Goede service; - Snelle levering en mooie/kwalitatieve gordijnen; Kortom zeer tevreden met de bestelling bij 123gordijn.nl!

• Communicatie

Pluspunten

Levering zou zijn binnen twee/drie weken. Maar het was er al binnen een week!

Pluspunten

Snelle levering en een keurig netjes gordijn.

Zou er geen weten.

Blokmakerstraat 2

9403 VD Assen

Over 123gordijn.nl

123gordijn.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte gordijnen en raambekleding. Het assortiment omvat verschillende soorten gordijnen, zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen, evenals raambekleding accessoires. 123gordijn.nl richt zich op het bieden van hoogwaardige, stijlvolle en functionele oplossingen voor het verfraaien van ramen, met een focus op maatwerk, klanttevredenheid en een gebruiksvriendelijke winkelervaring.