superfirma

eigenlijk in alles top snelle reacties in de mail, supergoed opgelost bij een door mij zelf iets foutief besteld (herenmaat 41 is dus kleiner dan damesmaat 41) echt top geholpen en van mijn retour ook snel geld teruggestort! echt heel blij mee wat mij betreft Hofleverancier groetjes Joyce Hof

Snelle levering en goede pasvorm

Zondag besteld en maandag geleverd. De omschrijving zoals opgegeven en de foto's zijn conform de werkelijkheid. Fijn badpak, sluit goed aan, verstelbare bandjes zijn ideaal en zit lekker als je baantjes gaat zwemmen.

Hohe Kompetenz und Qualtät vereint!

Vorbehaltlos zu empfehlen. Top-Artikel, faire Preise, bester Service!

Plutosport is net iets goedkoper voor hetzelfde artikel bij anderen

Goede website, alles makkelijk te vinden en te bestellen en dat voor ook nog eens een hele goede prijs, en bijna vergeten ze vezenden ook nog eens snel, kortom top

Snelle levering & fijne prijs/kwaliteitsverhouding

Deze Asics zitten erg fijn en licht. Goeie demping, ik draag ze dagelijks. Ze zijn snel geleverd door Pluto Sport!

Uitstekend als altijd

Plutosport heeft erg snelle afhandeling van de bestellingen. Zo goed als altijd conform hetgeen is afgesproken. Dit keer ook weer, dus niks te klagen. Sokken bevallen ook erg goed. De Indian Maharadja zijn wat dikker dus als je een brede voet hebt zou ik eerder voor de Jako sokken gaan.

Alles top

Snelle verzending

Fijne webshop en snel verzonden

Goede prijs voor de producten. Savonds besteld en de volgende dag al geleverd. Echt top!

Prima ervaring, vlotte levering

Mooie trui, fijn materiaal.

Snelle verzending

Goed verpakt, snelle verzending.

De mogelijkheid tot ruilen zonder + kosten.

Ik had al eerder een vest van het merk Regatta maat 40. Helaas zitten de 2 bestelde van hetzelfde merk en maat te nauw. Helaas kan ruilen naar maat 42 niet en omdat terugsturen en opnieuw bestellen mij EUR 9,00 kost. Heb ik besloten ze houden, misschien kan ik er iemand anders blij mee maken. Vindt het echter wel zuur dat je je artikelen niet kan ruilen zonder extra kosten.

Kwaliteit

Zeer snelle levering, plutosport heeft veel keuze en de prijzen zijn top. Ik ga hier zeker weer bestellen.

Goede prijs en makkelijk bestellen, ruime keuze

De prijs voor het artikel was erg voordelig t.o.v. andere aanbieders. Bestellen gaat makkelijk en snel. Tevens de mogelijkheid om zelf op te halen. Passen kan er helaas niet alleen als je ook schoenen koopt.

Mooie stevige loopschoenen met goede pasvorm

Deze wandelschoenen hebben een uitstekende pasvorm en zitten direct comfortabel, ook tijdens langere wandelingen. Ze waren ook heel snel geleverd.

Geweldige boats

Deze warme, dikke boots zitten heerlijk. Kunnen ook tegen een stootje. Gewoon je eigen maat bestellen.

EA7 fijne Trui

gemaakt van 85% katoen is goed voor de natuur

Snelle levering, scherpe prijzen en prima producten

Al vaak kleding gekocht bij Plutosport. Enkel goede ervaringen. Naast veel keuze, zijn de producten scherp geprijsd, wordt er snel geleverd en is het retourneren indien nodig goed geregeld. Ik ben zelf fan van het merk Lylle & Scott en dat is volop te vinden bij Plutospoet

Super mooi

Fijne stof en draagcomfort is super

Snel en een goeie service.

Betrouwbare bedrijf.

Goed zittende joggingbroek. Snelle levering.

Witte frisse airmax90 kan je niet fout mee gaan.

Super snel geleverd en hele goede prijs betaald. Zoals altijd zeer tevreden.

Top schoenen

Mooie producten, redelijke prijzen En snelle levering.

Super snelle levering, top!

Super snelle levering en hele fijne schoenen, lopen heerlijk

Fijne sokken voor goede prijs.

Mijn zoon vind Nike sokken erg fijn. Zowel kort als lang.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar