Laden reviews...
1.600 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral snelle levering en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Klanten waarderen de vriendelijke service en duidelijke communicatie. Enkele opmerkingen gaan over verzendkosten, maar over het geheel genomen zijn de ervaringen positief. Plutosport wordt gezien als een betrouwbare leverancier voor sportkleding en -uitrusting.
Veel keus, goede prijs en snelle levering dus goede webshop
13 September 2026
ivo meertens
Voorburg
Prima service, snelle levering.
13 September 2026
Frank Huusken
Ootmarsum
De shirtjes waren perfect. Goede kwaliteit en prijs verhouding
12 September 2026
Marie-Jose Van der Heijden
Roosendaal
Snel, betrouwbaar. En goed assortiment
Bart
Hilversum
Prima prijs en super snelle levering!
Roel
Monster
Heel uitgebreid en compleet assortiment!
Ditsy
Middelburg
Ik heb niet sneakers besteld, snel geleverde en blij mee! Voldoet aan wensen!
Wil
Veenendaal
Mooie Boss polo, voldoet aan de verwachtingen
Mp de Looff
IJmuiden
Hele mooie degelijke jas voor een goed prijs. Snelle verzending. Enige minpunt vind ik dat er altijd verzendkosten zijn.
Bart
Waarde
Goede prijs en snel opgestuurd
Jelke Nekkers
Huissen
Kreeg snel reactie op mijn vraag, en bezorging ging super snel.
10 September 2026
Joke Eldik
EMMELOORD
Een nieuw paar cricketschoenen besteld welke ik snel nodig had omdat bij het oude paar de zool eraf was gekomen en binnen twee dagen weer een wedstrijd had. Levering vond de volgende dag plaats wat uitstekend is mits het niet bij een totaal ander pakketpunt van DHL ,niet eens in mijn woonplaats, zou zijn afgeleverd. Nu moest ik op de bus stappen om mijn pakket op te halen en had dus net zo makkelijk in een fysieke winkel mijn schoenen kunnen kopen.
Beveelt niet aan
10 September 2026
Peter
Kaatsheuvel
Ik heb al 200,- aan kleding hierop besteld. Ik ben heel erg tevreden! Besteld en volgende dag al in huis. Ik ben erg onder de indruk hoe snel dat gaat. Vaak korting en leuke kleding.
Amy Nguyen
ARNHEM
Fijne website om je sportspullen te bestellen met veel keuze.
Timo
Valkenburg aan de Geul
Snelle levering ook retour
Jurre
De wijk
Vooral erg tevreden over snel beloofde en gedane levering. Helaas wel retour moeten sturen.
Melvin
Heerjansdam
Ik woon er vlakbij. Je kan het super snel ophalen. Netjes verpakt. Heel tevreden! Mooie aanbiedingen en zeer ruim assortiment.
Wendy Hoogenboom
Zevenhoven
Snelle verzending
Arjan
Nieuwerkerk aan den IJssel
Wat een gemak om deze schoenen aan te trekken je glijdt er zo in en het loopt fijn met deze lichte schoenen
Hans
Amsterdam
Product is zoals beschreven. Goede pasvorm. Heel tevreden
Yvonne
Nieuw Vennep
Ik zou wel echt via een account bestellen want retourneren zonder account is echt lastig.
Jonne
Haarlem
Fijn dat je het kan ophalen. Parkeren voor de deur en zo je bestelling mee.
sabine
Alphen aan den Rijn
Voldoende aanbod, prima prijs-kwaliteit en snelle levering.
Nathalie
Schiedam
Plutosport doet wat het beloofd, snelle levering en perfecte service en kwaliteit
Noël
Maastricht
Snelle levering, product is uitstekende kwaliteit in vergelijking met de prijs. Zeer tevreden met deze aankoop.
Vikas
Rotterdam
Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals voor lifestyle- en sportkleding voor dames, heren en kids variërend in alle leeftijdscategorieën. Van Nike tot Lacoste en van Adidas tot The North Face, met méér dan 200 A-merken vind je bij ons altijd wat je zoekt!
Geerweg 46
2461 EB Ter aar