Snelle levering!

Goede service en snelle levering!

Top.winkel

Makkelijke site , snel.geleverd

Over het algemeen goede kwaliteit prijs verhouding.

Snelle levering.

Scherpe prijzen en snelle levering

“Super tevreden met mijn bestelling! De prijs was erg scherp dankzij de korting, en de levering verliep razendsnel. Het product kwam netjes verpakt aan en voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Aanrader!”

Hij draagt fijn !!en zit goed !!super

Kwaliteit en snelle levering

Correcte en snelle levering kwalitatief mooi en goed product. Ga hier zeker meer bestellen.

De maat klopt niet, maar wel retourkosten.

Normaal heb ik maat 45, bestel deze badslippers in maat 46. Helaas veel te klein en moet je toch de kosten voor het retour zenden betalen. Als ik moet betalen, omdat ik iets niet mooi vind of toch niet wil, dan vind ik dat accoord. Maar als het product niet de juiste eigenschappen heeft, dan vind ik dat niet juist.

zitten top

fijne boxershorts zit als gegoten goede kwaliteit en goeie service

Goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen. Wel jammer dat als je wat terug stuurt je moet betalen voor het terugsturen maar ook voor de verzending van de spullen naar jou mocht de bestelling na terugsturen onder de €75 zijn gekomen.

Snelle levering, fijn product, scherpe prijs, fijne pasvorm en soepel te dragen en beweging

Overzichtelijke site

Mooie overzichtelijke site met heel veel keus! Snelle levering

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Mooie polo voor een goede prijs en gratis snelle levering

Top broek

Blijft mooi ook na veelvuldig wassen

Zeer slechte service

Artikel terug gestuurd maar niet volledige bedrag retour ontvangen!

Snelle bezorging

Super bedrijf

Geweldig bedrijf, makkelijk met bestellen en super snel geleverd. Al meedere bestelling gedaan maar altijd goed ook met retourneren snel geregeld en makkelijk met betalen. Kort om een zeer betrouwbaar bedrijf/site om je sportspullen en kleding te kopen

Snelle levering. Super blij met mijn aankoop.

Super blij met de producten die ik heb gekocht. Leuk ook de korting die ik mocht ontvangen en de snelle levering. Heb de gekochte kleding nu aan. Zit heerlijk.

Goeie artikelen voor een betaalbare prijs en snel geleverd

Ik heb diverse shirts besteld, van verschillende merken. Het kwaliteit is fantastisch en de maat is precies zoals omschreven. Dit alles voor een betaalbare prijs. En de levering kon bijna niet sneller. Ik kan Plutosport voor iedereen aanbevelen.

Voldoet volledig aan de verwachting.

Deze schoenen besteld omdat ik eerder van dit merk hardloopschoenen heb gehad. Lopen heerlijk. Goede demping.

Super snel geleverd

Fijne schoenen heerlijk soepel

Goede producten en goede service

Super service

Ze staan je netjes te woord en lossen alles netjes op! Top service gehad.

Mooie sneakers en supersnelle service

De sneakers werden de volgende avond al thuis bezorgd. Heel erg fijn! En nadat 1 paar te klein uit bleek te vallen, had ik per email contact met de klantenservice en ik ben heel erg snel en goed geholpen!

Past perfect

Mooi polo, zit lekker