Duidelijke site en snelle levering

de site geeft duidelijke info en de levertijd is erg snel. Daarom kies ik vaak voor Plutosport.

Goede communicatie, snelle levering

mooi broekje

Mooie stof en zit comfortabel zelf met zakjes

Veel keus en snel geleverd

Veel keus en snel geleverd

hele betrouwbare site

betrouwbaarheid

premium quality at a reasonable price

This sweater feels like premium quality at a reasonable price. If you’re looking for something comfortable, versatile, and durable, this one is absolutely worth adding to your wardrobe.

Na bestelling direct bevestiging. Volgende dag alles netjes in huis.

Goede kwaliteit goede prijs en snelle levering

Altijd goed

Super snelle verzending

‘s avonds besteld, volgende middag bezorgd, helemaal top!

kwaliteit

netjes

Plutosport is een fijne zaak

Altijd goede en snelle service

Snelle levering.

Snelle levering en leuke aanbiedingen. Tevens kun je punten sparen bij iedere aankoop voor korting.

Mooie jas en snelle levering

Sinds kort Plutosport ontdekt. Mooie site en producten. Snelle levering.

De besrelling is soepel verlopen, snelle service!!

Leuk prijsje voor mooie kwaliteit

Heel snel geleverd .

Zoals het hoort

De bestelling werd keurig op tijd geleverd, was netjes verpakt en product zoals gehoopt. Ziet er netjes en degelijk uit. Nog maar 1 keer gebruikt dus daarover weinig te zeggen.

Extreem snel

In de avond bestelling gedaan en de volgende ochtend afgeleverd met weinig notificaties dus gewoon bestellen en snel ontvangen

Het bestellen ging super makkelijk en zelfs in deze drukke periode super snel bezorgd!

Pak was beschadigd spaar punten gekregen ter waarde van het pak ter compensatie. Goede en snelle service

Zeer snelle levering en goede service

prima, zit lekker

fijne sweater

Gewoonweg TOP. Zoals altijd!

Echt al vele malen besteld bij Pluto sport. Nog nooit iets misgegaan. Super snelle levering en ophalen kan vaak al de zelfde dag!

Top webwinkel

Hier een Tommy hoodie voor mijn zoon gekocht. Mooie kleding; snelle verzending. Een aanrader.

Snelle levering Goede producten

De bestellingen zijn makkelijk te plaatsen en worden snel verzonden. Zelfs met de blackfriday druktes.

Slecht

Verwerken persoonsgegevens zonder dubbele controle. Hierdoor ontvang ik spam zonder ooit in een winkel te zijn geweest.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar