Perfect!

Duidelijke website, prima aanbiedingen en inderdaad gewoon de volgende dag geleverd.

Lekkerrrrrrr snel.

JA ze zeggen wel eens nu bestellen en morgen in huis nou dat geldt zeker voor Plutosport. Het is echt een aanrader deze site om er iets te bestellen het is makkelijk en overzichtelijk en voordat je het weet krijg je bericht dat je product onderweg is. Toppie

Snelle levering, goede service

Mijn favoriete onlineshop

Heel veel keus voor zowel schoeisel als kleding. Is een topwinkel, voor redelijke prijs. Zeker aan te raden

Mooie kleding en snelle levering

Voor de zomer mooie korte broeken besteld voor een leuke prijs, mijn zoon is er heel erg blij mee en zit lekker. Ga zeker vaker aankopen doe bij jullie. De levering van de korte broeken was ook erg snel waardoor mijn zoon nu zijn korte broeken kan dragen met het lekkere weer.

Aanrader

Heb al heel wat besteld bij pluto leuke aanbiedingen en betaalbaar vandaag bestellen is vaak de volgende dag in huis.en het is heel goed verpakt en kwaliteit is goed Dus een aanrader

Snelle levering en goede kwaliteit.

Het werd snel geleverd en goede kwaliteit.

Bestellen gaat super makkelijk, ook kun je spaarpunten voor korting inleveren dat is ook altijd leuk. Prachtige spullen, goede prijs en geweldige kwaliteit. Ook erg fijn ,de super snelle levering!

Erg mooi

Ziet er heel goed uit, lekkere stof

Ik heb goede ervaring met Pluto sport, eerder ook al sneakers besteld en zitten fantastisch, snelle levering.

Precies zoals je het zou willen.

Voor 22:00 uur besteld en de volgende dag alle oranje Koningsdag spullen binnen Bedankt !

Service

Proberen mee te denken

Mooie merkkleding tegen leuke prijsjes!

Ik koop de kleding voor mijn jongens (5, 9 en 12) via Plutosport. Niet alleen sportkleding, maar ook jeans en casual kleding. Vaak tegen leuke prijsjes!

Altijd mooie deals op goede kleding!

weer eens een flinke inkoop gedaan voor mijn tiener! Sokken (sneakersokken), 2 hoodies, 4 t-shirts... van mooie merken zoals Tommy Hilfiger en Asics! De 'deals' maken het dan nog net even leuker om toch wat meer te scoren.

Mega snelle verzending

Ik heb deze week twee bestellingen gedaan bij Pluto. Beiden leren later in de middag/begin avond. De volgende dag had ik de sandalen al in huis. Top!

Geweldige webshop!

Heel snel verzonden en goede communicatie. Ontzettend fijn en zeer tevreden.

Super leuk jasje

Super leuk jasje, fijne soepele stof, goede kleur, fijne pasvorm.

snelle en correcte levering

2 hardlooptights gekocht , binnen 2 dagen afgeleverd ! Perfect produkt.

Snelle bezorging

Plutosport heeft mij nog nooit teleurgesteld

Maat te klein

Prima hockeyschoenen, leuk dat er slippers bij zitten. Helaas de schoenen te klein maar de slippers wel goed. We gaan ze ruilen!

Super en hele snelle levering!

Praktisch badpak

Het zit wel erg strak omdat de stof dubbel is rekt het niet echt mee en is het een worsteling om aan of uit te doen. Tijdens het zwemmen zit het wel prettig en het ziet er heel mooi uit. Ik zou aanraden een maat groter te kiezen

Snelle service, zoals beloofd op de website. Prettig om ook de keuze te hebben om het thuis of bij een pakketpunt te laten bezorgen. Communicatie ook prima, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Prettig winkelen

Goed aanbod, en vaak een breed scala aan aanbiedingen. De zoekfunctie op de website werkt prettig, wat zeker niet bij alle webwinkels het geval is. Bovendien snelle verzending. Ook retouren worden vlot en soepel afgehandeld. We maken al een aantal jaren gebruik van deze webwinkel en zijn er zeer tevreden over.

Snelle levering, echter xxl veel te klein

Prachtig product, echter deze maat XXL klopt niet. Teruggestuurd, echt jammer

Geerweg 46

2461 EB Ter aar