Mooie trui, goede prijs kwaliteit verhouding

Voor het eerst via deze website besteld en dik tevreden met de snelheid en het product

De maten zijn accuraat en ik beschik over een uitgebreid kleuren. Na tien wasbeurten blijven de kleuren intact.

Snelle levering!

Mijn bestelling was snel binnen, netjes geleverd.

Voetbalt lekker

Bal is goed voor in de voetbalkooi op school!

De allerfijnste hemden eindelijk voor een beetjenok prijs, snelle levering ook van alle producten waaronder ook kadootjes voor onder de boom. Heel meedenkende meneer ivm met mijn bestelling, via de telefoon goed geholpen omdat ik een bestelling had van meer dan 200,- en toch graag met Klarna wilde betalen. Hier dachten ze goed in mee. Allemaal mooie producten!

Prachtig net zoals op de foto, mooie stof heel sjiek en sportief tegelijkertijd en de kleur is prachtig super tevreden er mee !

mooi product

Mooi product wat is snel kon afhalen.

Heerlijke handschoenen.

Goede pasvorm, voelen soepel, warm maar zweten niet.

Snel ontvangen en goed product

Product zoals verwacht en snel ontvangen

Zeer snelle levering. Goed verpakt en mooie prijs

Overzichtelijke website, snelle levering. Communicatie via mail ook snel!

Super levering.de volgende dag al in huis

Fijne webshop, snelle levering

Ondanks dat Plutosport verzendkosten rekent, waren ze toch de voordeligste! Muchochamalo shorts en shorts weer lekker aangevuld en bestelling heel snel in huis.

Gemakkelijk om te bestellen, super snelle levering

Mooie winterboots voor schappelijke prijs Gemakkelijk om te bestellen, super snelle levering

Perfectie tot in alle details!

Keurig mijn bestelling ontvangen! Het product doet aan alle verwachtingen. Zéker mooie shirts! Zoals ik schreef, perfectie tot in alle details!

Duurt eeuwigheid voor je je geld terug krijgt

Artikel ontvangen, niet tevreden, retour gestuurd, maar duurt al een eeuwigheid voor ik mijn geld terug krijg.

Warme en comfortabele pantoffels

Eindelijk comfortabele goed passende pantoffels. Ze omsluiten je hele voet en houden ze door de lamswol warm zonder zweetvoeten te krijgen. Geen last van jeuk omdat het wol is. Super!

Nette boxer

Stevige boord

Mooie kwaliteit voor mooie prijs

Zit netjes en draagt lekker

Mijn kleinzoon vondt het geweldig, as zondag hiermee zijn eerste wedstrijd. Alleen ben ik nog op zoek naar hocky sokken

Snelle levering en goede service

Mijn bestelling werd snel geleverd. Helaas bleek er een verkeerde maat skisokken geleverd te zijn, dit werd heel snel en meer dan keurig opgelost! De rest van de bestelling was overigens top!

Sneek verzending en duidelijke mails

Duidelijke website en snelle levering

Fijne webshop!

Het is makkelijk om er te bestellen, kwalitatieve producten en snel in huis.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar