Spammen je na aankoop

Jammer, dat je iets besteld maakt het nog niet dat je open staat voor ongewenste e-mail. Afmelden is niet mogelijk.

XL te klein

Snel geleverd maar xl is voor mij te klein Plutosport. Heb altijd xl maar nu moest ik lange pijpjes hebben ivm wond op achterbeen/bil. XL dus te klein. Zonde

Bestel en ligt snel klaar

Fijne zaak, met snelle levering en goede spullen

Prima shirt

Snel en goede kwaliteit

Goede producten en snelle levering

Ik heb regelmatig kleding besteld bij Plutosport. Met name kleding van het merk Lyle & Scott. Goede kwaliteit kleding voor een betaalbare prijs. Vaak met korting aangeboden. Daarnaast altijd een snelle levering

Cool

Prima geregeld.

Snelle reply en alles lag de volgende dag klaar..

Super snel

Makkelijke site, Snelle bezorging

Prima en snel

Besteld en binnen paar uur kon ik al ophalen.

Een bedrijf waar ik wel vaker gaat bestellen.

Eigenlijk gaat het zoals je mag verwachten van een bedrijf. De levering is in deugdelijke verpakking bezorgd binnen een een acceptabel termijn. Goede communicatie. De site is simpel te gebruiken en dus een bedrijf waar je gerust zaken mee kan doen.

Buiten gewoon goed

Ik had een klacht en dat is zeer netjes op gelost Waren zeer vriendelijk en kwamen snel met een oplossing

Echt top geregeld vandaag besteld morgen in huis telt daar echt koop er zeker weer

Vandaag besteld morgen in huis is daar echt zo Top bedrijf koop er zeker weer polo,s prijs helemaal in orde

Goede en snelle service

Kreeg een vies shirt met make-up vlekken

Ik kreeg een shirt die een grote make-up vlek had, dit vind ik echt heel jammer. Dit was makkelijk te voorkomen.

Goede info, genoeg keus, snelle levering.

Fijne uitleg bij de de soort schoen, zodat de altijd de juiste keuze maakt. Supersnelle levering. En de schoen zit perfect en lopen fantastisch.

Snel geleverd en makkelijk te bestellen.

Zitten perfect

M'n zoon is super blij met deze schoenen. Hij handbalt ermee en als ze te klein worden zou ie ze zo weer bestellen in een grotere maat! Daarnaast valt ie door de gekleurde zolen goed op waardoor je zelf ook nog sneller ziet waar ie loopt (al die blonde jongens lijken op elkaar)..

Hardloop schoenen voldeden niet aan de verwachte kwaliteit. Werd keurig opgelost na een mailwisseling, met foto’s van product. Snelle reacties en afhandeling, super service.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Mooie shirts en snel in huis.

Ik heb twee mooie poloshirts van Gant gekocht en dat zijn erg mooi vallende shirts. De maar is neutraal dus wat je normaal hebt is ook van toepassing op deze shirts.

Sneakers good

I paid for home delivery, the pagage went to DHL collect point. The sneakers were good. I ordered the T-shirt one size bigger than normally but it's little short.

• Suosittelisitko yritystämme muille? Yes

Goed bedrijf

Ze leveren hele goede kwaliteit en snel, dat vind ik belangrijk. Als je iets retour wil doen gaat dat ook heel makkelijk en snel

Goed product

Het product wat ik had besteld was uitstekend, alleen was de bezorging door DHL dramatisch. 3x een bericht gekregen, 3x op een verkeer adres aangekondigd voor aflevering. Uiteindelijk 15 km moet rijden om het bij een DHL servicepunt op te halen. Echt hele slechte service van DHL en een hele slechte overall ervaring.

Snel, goed, mooie prijs

Product binnen 1 dag geleverd. Mooie prijs en zeer goed product