Heel snel is het geleverd

Mijn kleinzoon is tevreden met de keuze die ik heb genomen

zeer snel geleverd

voor 22 uur besteld en volgende dag tot 3x toe achter elkaar keurig geregeld! prettig als je voor een tram besteld en snel extranof andere maten nodig hebt

Prima zoals beloofd

Snel geleverd Product prima

Zeer goede kwaliteit tegen een juiste prijs.

Prachtige combinoren; * Prima kwaliteit ijzers * makkelijk verstelbaar * goede pasvorm * snelle levering * betrouwbare leverancier Ik kan u dit zeker aanraden, voor een mooie schaats tegen een prima prijs.

mooie groene kleur

model is echter niet wat ik verwachte, oogt wat simpel en goedkoop is mijn mening en smaak.

Mooie sweater mar valt klein

Op zich mooie sweater maar valt zeer klein. Grotere maat niet beschikbaar.

Fijne helm

Prima stevige helm. Zachte binnenkant.

Goede en snelle service. Goede prijzen. Zeer tevreden met mijn aankoop

Keurig

Producten tijdig verstuurd en ontvangen, goede kwaliteit

Top , goede kwaliteit

Topwinkel

Snel, goed en scherp

Mooie pantoffels

Mooie pantoffels, helaas te klein, Opgebeld waarbij ik zeer vriendelijk te woord werd gestaan en goed werd geholpen.

Duidelijk en snel

Duidelijke site en snelle levering

Fijne shirts, goede pasvorm

Goede shirts, niet te dik. Pasvorm is prettig

Net pak en fijne stof. Let wel op dat er een witte band over de broekloopt en jas. Niet goed te zien op de foto . Verder snel geleverd

Snelle verzending!

Breed assortiment!

Ik ben tevreden over de kwaliteit en de snelle levering

Ik ben erg tevreden over deze online winkel. De kwaliteit van het product is goed en de levering was snel. Alles kwam netjes verpakt aan. Het bestelproces was duidelijk en eenvoudig. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Snelle bezorging

De jas heb ik aangeschaft voor mijn schoonvader die in verzorgingstehuis zit. Hij is licht van gewicht en het staat hem goed. De Barts muts is voor mezelf en heerlijk warm wanneer het vriest.

Eerste aankoop bij Plutosport

Dit was mijn eerste aankoop bij Plutosport, maar zoals het gegaan is zeker niet de laatste. De kleding die ik besteld had werd snel geleverd en voor een heel aantrekkelijke prijs. Maten zoals beschreven waren prima.

Retourneren een gedoe

Retourneren is een gedoe. De uitleg is onduidelijk. Met verwijzingen naar een barcode, wat een QR code is. En moet je nu wel je ordernummer op het pakket zetten of niet. Ook moet je betalen voor je retour. Ik had het te grote jack willen ruilen maar ik bestel ergens anders.

Top boots

Top boots!! Lekker warm en comfortabel!

Service was niet zo sterk

Helaas werkte de code voor gratis verzenden niet wat door klantenservice werd opgelost met korting op nieuwe bestelling wat je dus verplicht nog eens te bestellen. Daarnaast vind ik de verzend kosten heen en ook retourkosten terug buiten proporties hoog.

Super goede artikelen

Snelle levering en artikelen zijn zoals fotos en omschrijvingen.

Skihandschoenen en sjaal zijn geweldig. Erg blij mee. Heerlijk warm. Snelle levering.

Dit is mijn 2e Lutha jas. Mijn oude is nog goed na 5 jaar dragen maar zag deze mooie aanbieding en kon het niet laten. Het is een mooie jas en valt qua maat gewoon normaal

Geerweg 46

2461 EB Ter aar