Gewoon goed !

Webshop met heel veel.keuze en prima prijzen. Bestelproces is simpel en de levering snel. Fijn dat je punten.kunt sparen voor korting.

Snelle levering juiste producten en goede beschrijving

Duidelijke site , goede beschrijving en snelle levering. Alleen jammer dat de punten niet aan de club toebedeeld kunnen worden voor alles wat je besteld.

Top!!

Besteld, snelle levering(zelf opgehaald in Ter Aar)super vriendelijke medewerkers!

Jas gekocht en erg tevreden mee. In eerste instantie moeten ruilen voor maat kleiner maar dit verliep soepel.

Prima, snel en correct

Heel fijn en vooral snel.

Zeer snelle levering

In de avond hockeysokken besteld. Waren de volgende dag voor 14uur al geleverd

Lopen meteen soepel

Fijne hardloopschoenen met een goede pasvorm.

Goede kwaliteit & snelle levering

Goede kwaliteit schoenen en snelle levering

Regenproof regenpak voor brugklasser

Ben je net begonnen op de middelbare school en kom je in de eerste week compleet doorweekt op school. Dat vroeg om actie. Bij plutosport vonden we een fijn regenpak voor een fijne prijs en het werd ook nog eens snel geleverd. Top!

Snelle levering!

Alle producten snel In huis. Op tijd voor de wedstrijd!

Goed en snel

Goed en snel

Groot aanbod en goede prijs/kwaliteitverhouding

Ik ben altijd zeer tevreden over Pluto sport. Goede prijs/kwaliteitverhouding en redelijk snel geleverd.

top product, helaas te klein

ik vond het lekker zitten, goeie kwaliteit. alleen iets te klein.. draag je meestal een M, bestel een L!

Top producten

Snelle levering, top kwaliteit

Goede schoenen voor een mooie prijs

Lekkere schoenen met veel stevigheid

Prima pasvorm

Prima pasvorm

Shirt hilfinger

Helaas zat er een gat in maar door goede cominucatie hersteld

Dinsdags besteld en woensdag in huis. Echt top. Hockeyshirt zelf is top!

Leuke kortingen

Zo blij met deze website. Leuke prijsjes en goede kwaliteit

Prima webshop

De prijzen zijn fijn! De keuze zou soms wat groter mogen zijn. vaak zie ik iets wat ik wil aanschaffen maar bij het 2de product mist dan weer de juiste maat.

Prachtig product en supersnelle verzending

De Mumbai sweater voor het team besteld. Blijven prachtig in de was en staan geweldig! Pluto verstuurd snel en netjes. Top!

heel tevreden over Pluto sport.

Goede kwaliteit, mooie prijs en de levering is erg snel. Ik koop mijn sportkleding altijd bij Pluto sport omdat het mij super goed bevalt.

alles prima geregeld en geleverd

Niets anders dan ik verwachte.

Past zo als het moet passen

Shirt sluit goed aan bij mijn sport prestaties Heerlijke stof

snelle levering goed product

product zoals beschreven, snel geleverd en goed verpakt

Geerweg 46

2461 EB Ter aar