Top organisatie

Niets anders dan lof. Ik had eerder padelschoenen gekocht wat een garantie geval werd. Maar echt top opgelost door Plutosport. Ik ben enorm blij hoe het is afgehandeld. Kom hier zeker terug

1 overhemd hadden ze niet meer maar is keurig afgehandeld.

Plutosport is ook telefonisch bereikbaar

Fijn dat ze ook telefonisch bereikbaar zijn voor vragen, werd vriendelijk geholpen.

Super mooie kwaliteit en snelle levering

De dames skechers voor mijn vriendin in Tanzania zijn van zeer mooie kwaliteit. Snelle levering zodat ik ze voor de Feestdagen nog kon opsturen .Ikzelf had al zeer goede ervaring met mijn skechers . Gaan lang mee en prijs/ kwaliteit uitstekend. Bestellen bij Pluto sport voor herhaling vatbaar mede door vriendelijke assistente van de telefonisten bij mijn bestelling.

Gewoon goed

Kloppende prijs, kloppende levertijd, kloppende kwaliteit. En dan over de bestelling: Fijne schoen!

Goed alleen retouren van een ander product duurt heel lang

Goed sls je een aankoopdoet masr het retouren van een product duurt best lang jullie zijn nogsteeds een pakketje van mij aa het verwerken wat is terug gestuurd en dat is al een tijd geleden

Snelle levering van producten die kloppen zoals omschreven

Geweldig en snel geleverd

Mooi product en super snelle levering

Perfect & aanrader

Dit is inmiddels de tweede keer dat ik met Plutosport samenwerk en ik ben opnieuw ontzettend tevreden. De eerste keer hebben ze baseballjassen bedrukt met het Adobe-logo die zijn echt fantastisch geworden en we krijgen er nog steeds veel complimenten over. De tweede keer ging het om tennistruien, en ook dat hebben ze perfect uitgevoerd. Plutosport denkt actief mee en zet net dat stapje extra om het mooiste eindresultaat te bereiken. Echte aanrader!

Comfortabel in dragen

Prettige en goed zittende broek die comfortabel is tijdens het bewegen

Ruime keus en snel geleverd

Al meermaals besteld via Plutosport.nl. Ruime keus, scherpe prijzen en snel geleverd. Prima!

Mooie schoenen

Mooie schoenen Goede kwaliteit Snel verzonden

Goede levering, snel, goede prijs

Ik kom met vergelijking van prijzen en producten meestal bij Pluto terecht.

Snelle bezorging en netjes in orde

Heel blij met de service, gaat altijd soepel en snel en alles is netjes verpakt.

Goed product, snelle levering

De kleuren en maten van mijn vesten klopten. Ze waren goed verpakt met papier om de touwtjes van de kraag. Goede communicatie Ik ben tevreden

Bij aankomst bleek mijn bestelling incompleet. Na telefonisch contact, met zeer vriendelijke dame, werd probleem meteen opgelost. Erg blij mee!!!

Topjas

Jas is heerlijk warm, pasvorm is top.

Goed geholpen!

Super service

Ik had een trainingspak besteld bij Pluto(via BOL). Toen bleek dat het jasje ontbrak bij de bestelling, kon ik de klantenservice van Plutosport bellen. Zonder wachttijd aan de telefoon werd ik gelijk aardig en goed geholpen. Het jasje is alsnog opgestuurd, wat ik een dag later al binnen had. Ook kreeg ik een mailtje met de bevestiging van het opgestuurde jasje. Wat een super service!!! En het trainingspak zit perfect dus ik ben blij.

Geweldige service!

Helaas een hockeytas waarvan de naad kapot is gegaan. Binnen 1-2 dagen een antwoord en goede oplossing. Ook de klantenservice is telefonisch goed bereikbaar!

Zitten top

Snelle bezorging

S avonds besteld is idd echt de volgende dag in huis

Valt tegen

Vallen niet op maat

Kan beter lopen met deze enkel bescherming

Heb al vele kilometers kunnen wandelen zonder pijn met deze enkel bescherming.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar