Laden reviews...
1.622 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral snelle levering en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Klanten waarderen de vriendelijke service en duidelijke communicatie. Enkele opmerkingen gaan over verzendkosten, maar over het geheel genomen zijn de ervaringen positief. Plutosport wordt gezien als een betrouwbare leverancier voor sportkleding en -uitrusting.
Nike crew sokken gekocht voor super lage prijs in vergelijking met andere winkels. Leuke originele kleding die je niet overal vindt. Snelle levering, duidelijke communicatie. Een artikel was niet op voorraad, terwijl dat niet op de website stond. Wel echt direct ingelicht.
6 September 2026
Nada
Rotterdam
Zoeken op de website ging makkelijk, duidelijke omschrijving en foto's. Snelle levering en indien nodig eenvoudig retourneren/ruilen.
Parisch
Nootdorp
Snelle reactie op bestelling, snelle bezorging en sandalen zijn perfect. En top korting.
Renée
Capelle aan den ijssel
Snelle levering en product zoals omschreven.
Lyda
Zoeterwoudedorp
De website werkt goed, kids weer naar school & sport en nieuwe spullen nodig. Dan werkt het goed en voordelig en is iedereen weer happy ;-)
Mario
Aalsmeer
Goed product en een fijn bedrijf om je kleding te bestellen. Zeer makkelijk te bestellen en een vlotte verzending.
Henny Veenendaal
Renkum
I like everything what I ordered for my son
Marketa
Venlo
Mooi stevig judopak. Valt goed op maat.
Nathalie
Dedemsvaart
Mooie hockey schoenen. Goede pas vorm en kwaliteit
Sabine
Hellevoetsluis
Mooi en net trainingspak. Wel moet je een maat groter kopen dan normaal. Valt bij mij klein uit.
Ricardo Scholten
Floor
Eindhoven
Ilvin
Assen
Keurig op tijd geleverd!!
Jacco
Mijdrecht
Snelle service en vriendelijke afhandeling bij de zaak
Pauline Bosland
Nieuwkoop
Prijs was laag genoeg om verzendkosten te compenseren. Helaas bleek pasvorm niet goed en artikel retour. Met die kosten erbij was voordeel wel weg.
Chris
Bennekom
Fijn dat jullie een merk als Lacoste verkopen. Veel andere merken staan namelijk op de boycotlijst ivm apartheid en genocide op de Palestijnen door de VS&Israel
Tamara
Amsterdam
Fijne Calvin klein onderbroeken met een niet te korte pijp en katoen.
Roan
Utrecht
Fijne ervaring! Bestelling, teva tirra sport, waren er al de volgende dag. Super snel dus. Blij mee,kon ik ze meteen op Vlieland gebruiken. Top sandalen trouwens!
Veerle
Leiden
Wat leuk om te lezen!
Superfijn dat je de sandalen al de volgende dag in huis had en ze meteen mee konden naar Vlieland. En geweldig om te horen dat ze zo goed bevallen!
Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met je sandalen!
Team PlutoSport
Goede Keuze zowel de Sportschoen als Plutosport. Soepel. Zacht aanvoelend. Te gebruiken op meerdere (sport) ondergronden. Super snel geleferd. Mooi reeël geprijsd. Een Aanader. Bedankt!!.
PGAlkmaar
Alkmaar
Wat fijn om te lezen! Heel leuk dat zowel de sportschoenen als onze service zo goed bevallen.
Veel plezier met je schoenen en bedankt voor de aanbeveling!
Team PlutoSport
Snel bezorgd, helaas zat er ook een verkeerd product bij maar dat is uitstekend opgelost
Bart-Jan
Waddinxveen
Snelle levering.
Helene
Den Haag
Een veter van de schoen was kapot. Snel opgelost en nieuwe veter verstuurd. Complimenten aan de servicesesk.
Yvette
Arnhem
Wat fijn om te horen dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen!
Vervelend natuurlijk dat de veter kapot was, maar gelukkig was een nieuwe veter snel geregeld.
Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je schoenen!
Team PlutoSport
Ik bestel hier meestal mijn Skechers. Het zijn originele Skechers, precies zoals weergegeven op de site en hier worden ze voor leuke prijzen aangeboden.
Daisy
Den Haag
Wat leuk om te lezen dat je jouw Skechers graag bij ons bestelt! Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit, de originele modellen en natuurlijk onze prijzen.
Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je positieve ervaring. Veel plezier met je Skechers!
Team PlutoSport
Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals voor lifestyle- en sportkleding voor dames, heren en kids variërend in alle leeftijdscategorieën. Van Nike tot Lacoste en van Adidas tot The North Face, met méér dan 200 A-merken vind je bij ons altijd wat je zoekt!
Geerweg 46
2461 EB Ter aar