Laden reviews...
1.878 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral snelle levering en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Klanten waarderen de vriendelijke service en duidelijke communicatie. Enkele opmerkingen gaan over verzendkosten, maar over het geheel genomen zijn de ervaringen positief. Plutosport wordt gezien als een betrouwbare leverancier voor sportkleding en -uitrusting.
4 July 2026
michel
ś-Gravendeel
Mooie aanbiedingen, snelle verzending, goede communicatie.
30 June 2026
Erik
Spijkenisse
Hi Erik,
Bedankt voor je leuke review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze aanbiedingen, de snelle verzending en onze communicatie. Daar doen we het voor!
We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien.
Team PlutoSport
'S avonds om 20.30 besteld en de volgende dag om 12.00 geleverd. Top!
30 June 2026
Jarno
Swalmen
Mooi tshirt. Handig op een korte broek en lange broek! Is ook een mooie stof!
Bianca Smits
Barendrecht
Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met het T-shirt. Fijn dat je de stof mooi vindt en dat het zowel op een korte als een lange broek goed te combineren is. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer!
Marlina Tromp
Purmerend
Geweldige ruime keuze en supersnelle levering. Maken waar wat ze beloven...
Roger
Geleen
Een prima en comfortabele schoen in een fraaie kleur!
Rianne van der Tol
Haarlem
ben via telefoon prima te woord gestaan over mijn bestelling houden zo
jo toennaer
Elsloo
Dankjewel voor je mooie review en fijn om te horen dat je telefonisch goed bent geholpen.
We geven je compliment zeker door aan het team. Goed om te weten dat je zo tevreden bent over het contact over je bestelling.
We staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar!
Team PlutoSport
Goed product en snelle levering
Math Ubachs
Zeewolde
Deze Superdry T-shirts zijn van zeer goede kwaliteit en snel geleverd. Plutosport verkoopt mooie merken voor een betaalbare prijs!
Anita Maas
Geldrop
Gewoon prettig, goede prijs, genoeg keuze en snelle levering.
Arjan
Houten
Weer een set Cruyff kleding aangeschaft, mooie pasvorm en scherpe prijs. Blij mee. Alleen zou boven X bedrag gratis verzending wel klantvriendelijk zijn.
J
Almere
Prima product, goede prijs. DHL maakte een bezorging naar een winkel die gesloten was waardoor ik twee dagen moest wachten voor ik m’n pakketje kon ophalen. Klantenservicemedewerker van plutosport was super vriendelijk en dacht goed mee.
Jessica
Goor
Snelle levering en super tevreden met mijn bestelling
Marga De Vries
Veendam
Heb deze slippers aan gedaan en loop er nu hele dagen op. Buiten om dat ze mooi zijn zitten ze geweldig met een fijn voetbed. Meteen ook een paar voor mijn man besteld en nog een tweede paar voor mijn zelf.
Ilse lamers
Loenen
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de slippers zo goed bevallen. We wensen jullie veel draagplezier en zien je graag nog eens terug!
Team PlutoSport
Top en volgende dag geleverd!!
RB
Leusden
Bestelling werd de volgende werkdag geleverd. Zeer tevreden met de service en het product.
Andre
Echt
Goede kwaliteit snelle levering
Math Ubachs
Zeewolde
Tot nu toe nog nooit problemen gehad en alles wordt netjes opgelost kwa retouren. Dus lekker blijven bestellen :)
Gea Boom
Apeldoorn
Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en de afhandeling van retouren. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!
Team PlutoSport
We konden heel makkelijk vinden wat we zochten, en bestellen ging ook eenvoudig. We konden de datum van bezorging kiezen. De bezorging ging verder ook goed.
Joke
Almere
Het product merk kleding wat ik gekocht heb is scherp geprijsd. Dus waar voord je geld.
RJ
Alphen aan den Rijn
Bij plutosport shop ik altijd op mijn gemak. genoeg keuze voor een mooie prijs en snel geleverd.
Ruud
Den Helder
Bestel hier regelmatig de spulletjes Snelle en nette verzending
Lisanne
Oss
En ze zitten perfect
Theo
Hilversum
Mijn zoon is blij met zijn nieuwe schoenen, ze zitten heel fijn en hij vindt ze mooi.
Sonja
Malden
Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zoon zo blij is met zijn nieuwe schoenen en dat ze zowel lekker zitten als mooi zijn. We wensen hem er heel veel plezier mee en zien jullie graag nog eens terug!
Team PlutoSport
Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals voor lifestyle- en sportkleding voor dames, heren en kids variërend in alle leeftijdscategorieën. Van Nike tot Lacoste en van Adidas tot The North Face, met méér dan 200 A-merken vind je bij ons altijd wat je zoekt!
Geerweg 46
2461 EB Ter aar