Prima en prima

Snel en goeie prijs

Goed en snelle levering

Producten zoals omschreven en snelle levering

Goede aankoop via Plutosport

Al tijdje op zoek naar betaalbare Hunter dames regenlaarzen in donker groen en deze bij Plutosport gevonden. Vanaf aankoop t/m levering dik tevreden. Prijs, kleur, pasvorm, kwaliteit en route tot onvangst helemaal naar wens. Shop zeker aan te bevelen.

Snel

2 paar schoenen gekocht. Het derde was niet beschikbaar, maar daar kom je pas als je wilt betalen achter.

Snelle levering goede kwaliteit

Hele snelle levering . Goede kwalitet

Superservice

Nog nooit zo snel bestelde spullen binnengekregen!!!

Fijne betrouwbare site!

Probleem met de levering heel snel en goed opgelost!

Ze zijn snel met verzenden

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Bij pluto oke

Vind alleen de bezorgkosten te veel

Geweldige service

Regenjas besteld. Was te klein, dus gebeld om te ruilen voor 1 maat groter. Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon. Een dag later al de jas ontvangen. Echt heel fijn en super service

Twee Nike shirts besteld. Prima kwaliteit. Zeer snel en correct geleverd. TOP

Snelle levering, goed product!

Goede kwaliteit van het shirt, snel geleverd.

Snel

Snelle verzending kwaliteit en prijs is top

Snelle verzending van producten.

De aangekochte shirts van Nederland en Curaçao zien er mooi uit en passen goed. De te grote maten die ik eerder heb besteld en retour gestuurd worden binnen een redelijke termijn teruggestort. Een goede winkelervaring!

De levering is prima

Het verweken van een retour duurt wel zeer lang voor dat het helemaal is afgehandeld

Enorm snelle levering, uitstekende kwaliteit. Ik ben fan!

Al enkele keren deed ik een bestelling bij Plutosport. Steeds ben ik verbaasd over de snelle levering, besteld om 18u30 en de volgende middag al beschikbaar bij het postpunt! Nog nooit iets moeten terugsturen. Vaak grote kortingen en outlets. Topkwaliteit!

Mooie slippers

Mooie en duurzame slipers gevonden bij Pluto. Mooie slippers voor een zeer aangename prijs

Snelle en nette legering

Shirt pas perfect

goede keuze, alleen jammer dat soms onduidelijk is als er vertraging met levering is

Had alles besteld en dacht de volgende dag de spullen geleverd te krijgen. Na bestelling kwam er een e-mail met de melding dat de spullen later werden geleverd ivm drukte. Erg jammer

Snelle levering en goed advies

Op de website wordt er goede adviezen gegeven. Dit is voor mij belangrijk omdat ik een zware loper ben en corrigerende hardloopschoenen nodig heb. Na weken te hebben gezocht op diverse websites heb ik de keuze gemaakt voor de Mizuno Wave Horizon 9. Wat een fantastische schoen is dit. Zit als gegoten en loopt als een malle! Donderdag ochtend besteld en vrijdag avond er mee hardgelopen!

Snelle levering en topservice en merkkleding voor een betaalbare prijs :)

Mooi en fijne vest

Het zit echt fantastisch. En ik vindt hem mooi ook. Aanrader

Nette en snelle levering. Erg blij dat ik mijn hockeywedstrijd toch kon spelen, omdat mijn oude schoenen kapot gingen.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar