Raar dat wanneer ik iets retour moet sturen niet gewoon een grotere maar kan selecteren

Heel goeie kwaliteit

Vind het super origineel en goeie en beste kwaliteit

Super snel

Duidelijke web site met veel informatie, makkelijk en goede keuze mogelijkheden uit vele topmerken en zeer snelle levering van het gekochte.

Goed en Snel

2 sticks besteld, een dag later al keurig bezorgd! Super fijn.

Gemakkelijk bestellen en supersnel geleverd zonder beschadigingen. Top

Gemakkelijk iets bestellen en hierna snel zelf ophalen. Vaak al binnen een uur

Zeer snel geleverd.

Fantastisch trainingspak.

Snelle verzending en aantrekkelijke prijzen

De verzending is erg snel en het aanbod van Pluto is erg aantrekkelijk.

Mooie handige hockeysticktas in een hippe kleur!

Mijn dochter kan met deze tas zelf al haar sportspullen meenemen. De stick tas heeft een handige sleeve voor de stick. Ze is er weer helemaal klaar voor!

Duidelijke website, weinig inzicht in maten

Het shirt wat ik heb gekocht is mooi en van goede kwaliteit. Het gehele bestelproces verliep soepel. De maat en het model was lastig in te schatten op basis van de website. Het shirt maat S unisex valt langer dan verwacht en vrij in een mannen model ruim. De mouwen vallen wel goed.

Goed en betrouwbare webwinkel

Goede klantenservice voor vragen en snelle levering ! Wel hoge bezorgkosten helaas

Moo prijs voor één mooie pli

Kwalitatieve polo voor een mooie prijs. Zoals altijd snel geleverd

Mooie prijzen enkel de verzendkosten zijn hoog

Snelle levering, mooie prijzen

Snelle levering enmooie kwaliteit

Ruim assortiment met mooie aanbiedingen.

Overzichtelijke en duidelijke site. Selecteren en bestellen gaat allemaal erg eenvoudig. Was voor mij een hernieuwde kennismaking, maar die is goed bevallen. Toch wel één opmerking/verbeterpunt. Als jullie aangeven, zowel op de site als in de bevestigingsmail van de bestelling (waarin ook nog eens specifiek de dag staat waarop wordt afgeleverd), dat er de volgende dag geleverd wordt, moeten jullie dat wel waarmaken. Ik hoorde de volgende dag nl. helemaal niets en ontving ook niets. Ik vind het overigens helemaal niet erg om wat langer op een pakketje te wachten, maar beloof dan niet expliciet dat je bestelling de volgende dag geleverd wordt.

Was snel in huis. Netjes verpakt.

Vlug af kunnen halen

Heel goed afgehandeld

Snelle levering, duidelijke communocatie en goede service.

Altijd snelle levering. Goede communicatie. Verzendkosten zijn wel aan de hoge kant voor account houders.

Snel verzonden, goede prijs

Ik heb wat Nike artikelen besteld. Werden snel geleverd, pastte perfect, voor een goede prijd. Alles prima

Duidelijk, goede producten snelle levering

Duidelijke site, producten goed en snel geleverd

Goede snelle service

Klantvriendelijk personeel zeer goede snelle service. Zeer tevreden met de aankoop

Top bedrijf.

Vraag en aanbod past prima bij de service.

top

kijken, bestellen, ophalen en gebruiken binnen 2 uur!

Snelle service, dure service

Artikel past niet, dan is er veel werk met bijbehorende kosten om iets om te ruilen.

Great!

Great buying experience. The order arrived quickly, and everything was exactly as described. Would buy again.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar