Laden reviews...
1.770 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral snelle levering en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Klanten waarderen de vriendelijke service en duidelijke communicatie. Enkele opmerkingen gaan over verzendkosten, maar over het geheel genomen zijn de ervaringen positief. Plutosport wordt gezien als een betrouwbare leverancier voor sportkleding en -uitrusting.
Snelle bezorging goede kwaliteit
Miranda
Zwaag
Snelle levering super kwaliteit wij zijn zeer tevreden
Rebecca
Woerden
zowel via de website als telefonisch fantastisch geholpen. duidelijk en eerlijk!
Jan
Mouws
Goede kwaliteit, zacht, echt goed van fleece. Pasvorm is goed voor een smal kind. Wij zijn er ontzettend blij mee en voor een frissere zomerdag heerlijk als jasje gedragen.
Carmen
Ijmuiden
Makkelijk en snel bestellen, veel keus en voorraad
Diederik Berns
Velp Gld
Bestellen was een makkie en de volgende dag was het al geleverd
Ronald
Van Druten
Aanbieding was super en kon het de 1e werkdag snel afhalen van Plutosport afhaalpunt..
Xander van Beugen
Alphen aan den Rijn
Zeer goede en snelle levering
Jeff Barendse
Rotterdam
Veel keuze, meestal ook alle maten voorradig. Prettige en makkelijke manier van shoppen. Nog geen ervaring met retour zendingen.
Camille Meerssman
Veenendaal
Goede prijzen en snelle levering!
23 July 2026
M
Dinxperlo
Top service voor goede prijs!
Jeffrey Dank
Geertruidenberg
Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service én onze prijzen. Daar doen we het voor!
We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien bij PlutoSport!
Alles goed geregeld.
Ron
Purmerend
De levering was zoals gewend van Plutosport, snel en correct. De prijs kwaliteit verhouding is super.
Noël
Maastricht
Pakketje was ‘verdwenen’’…. Gelijk een onderzoek en dat heeft gebroken! Pakketje snel Weer terecht. Fijn
Bart Wolff
Maartensdijk
Overzichtelijk site en snelle levering!
Gabry
Apeldoorn
Snel geleverd! Fijne sport shirts tegen een scherpe prijs.
Linda
Geldrop
Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je blij bent met de snelle levering én de sportshirts. We vinden het belangrijk om goede kwaliteit voor een scherpe prijs te bieden, dus het is geweldig om te lezen dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer!
Team PlutoSport
Ruim assortiment met scherpe prijzen. Soms al de volgende dag in huis. Maatje te groot of te klein? Dan kost terugsturen maar € 1,95 en een verzendlabel is snel geregeld.
Erik
Arnhem
Vaste klant en altijd tevreden. Snelle levering en overzichtelijke site.
Harald
Steenwijkerwold
Bedankt voor je fijne review en dat je al zo lang klant bij ons bent! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service, de snelle levering en onze overzichtelijke website. We waarderen je vertrouwen enorm en hopen je nog vaak terug te zien bij Plutosport!
Team PlutoSport
alles snel en goed ontvangen
20 July 2026
jos
Soest
Eigenlijk gaat het altijd goed bij Plutosport. Groot assortiment en goede, vlotte levering! Top dus!
12 July 2026
Patricia
Beneden-Leeuwen
Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je keer op keer een goede ervaring hebt met Plutosport. We doen ons best om een ruim assortiment te bieden én je bestelling snel te leveren, dus het is superleuk om te lezen dat je dat waardeert. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer!
Team PlutoSport
Ik ben heel vriendelijk en snel geholpen nadat ik zelf een fout had gemaakt bij het ingeven van het adres. Het was vrijwel meteen op de post gegaan na mijn bestelling en de volgende dag had ik het al. Ik ben heel blij met mijn nieuwe aankoop!
10 July 2026
Michelle
Eindhoven
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en dat je bestelling al de volgende dag in huis was. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop en hopen je in de toekomst weer terug te zien!
Team PlutoSport
Plutosport is een van de beste winkels voor alle kleding. Super en door gaan zo!
8 July 2026
Richard
Krimpen aan de Lek
2 mooie polo gekregen. Het enige is dat ze allebij maat Xl zijn en de 1 krapper zit dan de ander. Maar dat is dus merk afhankelijk.
6 July 2026
Jt
Kampen
Bestel regelmatig sportartikelen bij Plutosport. Bestellen is eenvoudig proces. Producten zijn snel leverbaar en van goede kwaliteit Keuze uit verschillende afleveringsmogelijkheden
5 July 2026
Rene
Bodegraven
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je regelmatig bij ons bestelt en tevreden bent over het bestelproces, de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Ook leuk dat je de verschillende aflevermogelijkheden waardeert. We zien je graag snel weer terug bij PlutoSport!
4 July 2026
michel
ś-Gravendeel
Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals voor lifestyle- en sportkleding voor dames, heren en kids variërend in alle leeftijdscategorieën. Van Nike tot Lacoste en van Adidas tot The North Face, met méér dan 200 A-merken vind je bij ons altijd wat je zoekt!
Geerweg 46
2461 EB Ter aar