Makkelijk en snel

Goede en duidelijke site

Mooie zwem short!

Snelle levering, volgende dag in huis. Netjes verpakt.

Alles is goed gegaan de bezorgen was snel

De t-shirts was echt mooie en het was snel bezorg dank je

great

Altijd kwaliteit en top service bij dit bedrijf !!!!!

Hele leuke warme jas , de rits van de jas ging kapot maar ze kwamen snel met een oplossing mocht een nieuwe jas op hun kosten. M'n kind is blij!

Goed verpakt en snelle levering!

Netjes verpakt en snelle levering! Goede prijs/kwaliteitsverhouding! Inclusief track & trace link.

Fijn product, valt wel ruim.

Goed zittende sweater

Prima shop

Weer prima, snel en netjes geholpen bij het ophalen. Kom daar zo vaak in de buurt dat ik dat makkelijker vind. Mijn maat hebben ze meestal niet in kleding maar schoenen etc. wel. Personeel is vriendelijk en webshop werkt zoals je verwacht.

Past van alle kanten!

Ik ken het product al jaren, maar dit is voor mij een nieuwe uitdaging en het lijkt wel op de klassieke uitvoering, maar nu met een nadere uitstraling!

Helaas valt de maat kleiner

Helaas valt de maat kleiner dus ik moet de schoenen omruilen voor een grotere maat.

Goede kwaliteit

Super snelle levering Goede kwaliteit

Super service

Ik had mijn bestelde producten snel binnen. Helaas was er een trui kapot. Ik heb gemaild en kreeg een dag later al reactie, ik krijg een nieuwe trui. Snel gereageerd en snel opgelost.

snelle levering!

Prima prijs en super snelle levering

Mooi assortiment, goede prijzen, 's avonds de bestelling gedaan, volgende dag thuis ontvangen. Goed verpakt. Top hoor. Sweater van Nike zeer fijne stof.

De shirtjes van Nike zijn van goeie kwaliteit en blijven ook mooi. De levering was de volgende dag al binnen. En voldoende voorraad. Het jazzdans team van mijn dochter kan weer shinen tijdens de training !!

Snelle levering mooie jassen

Alles verliep vlekkeloos bij het bestellen. Alle moet ik echt lang op mijn bestelling wachten. 4 nov besteld nog niks mogen ontvangen.

Correct en snel geleverd

Mijn bestelling is geheel en snel afgeleverd op het juiste adres.

Snelle levering, alleen jammer dat je verzendkosten moet betalen voor een jas van 220€

Fijn joggingpak. Broek is verstelbaar, trui zit prima.

Sportsokken besteld voor de hockeyclub in Schoonhoven. Deze werden de volgende dag geleverd en was goed ingepakt. Top! Geeft vertrouwen voor de volgende bestelling.

Brooks als altijd goed

Dit is mijn 23e paar Brooks schoenen dus ik heb wat ervaring. Ik loop al jaren op de Glycerin. Er zijn ook zwaardere schoenen maar dat is alleen nodig als je meer volume loopt (zeg; meer dan 70km/week) of wat zwaarder bent (zeg 90kg of meer). Ik weeg 76kg en ben 1,69 meter. Deze schoen voelt wat lichter dan de voerganger en ik vind de responsie net iets minder dan de voorganger. Ik heb de Glycerine 21 ook gehad en die was na 870km ver op. Jammer en mij wat te vroeg. Ik vind dat 1000km wel moet kunnen maar helaas is het allemaal wat minder slijtvast tegenwoordig. Hoe dan ook; deze schoen voelt, net als altijd, als een pantoffeltje. Is erg comfortabel en levert een goede demping voor deze hielllander. Voor mij geen enkele reden om te switchen naar een andere schoen.

Met Plutosport altijd zekere en snelle levering

Als ik bij Plutosport iets bestel ben ik altijd zeker van correcte en snelle levering en bovendien een goede service.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar