Snelle Jelle

Ik kom nog maar zelden bedrijven tegen die binnen 1 werkdag leveren. Plutosport.nl dus wel..aangenaam verrast. Bestelde schoenen zijn ook top!

Snel en volgens omschrijving

Heerlijke nieuwe hockeyschoenen, die ik direct een hele training heb kunnen dragen. Beschrijving van kenmerken en pasvorm kloppen precies.

Zeer duidelijke webshop met mooie merken

Snel kreeg ik de schoenen thuis met mogelijkheid van verschillende manieren van bezorging. Ik wist precies waar mijn pakket was.

Mooie jas

Meerdere kleuren van deze vest. Bevallen prima.

Valt wel klein qua maat

Shirt goed voor de hockey maar de maten vallen erg klein.

Heerlijke gympen.

Ik heb nu 2 paar van deze gympen. Ik gebruik ze privé en voor mijn werk in de horeca. Ze lopen lekker omdat ze een goede demping hebben. Goede keuze

Snelle levering en een hele mooie jas

Snelle levering en een hele mooie jas

Leuke prijs voor goed items

Het leuke aan shoppen bij Plutosport vind ik de lage prijs voor goed merk items.

Supersneldnbinnen na bestelling.

Besteld en volgende dag binnen! Voldoet aan de verwachting

snel geleverd en goed product

handige joggingpak gekocht. werd snel geleverd en de erg tevreden

Geen problemen

Goed geholpen

Al jaren klant bij plutosport voor de uitstekende service en snelle levering

Snelle levering en goede producten

Zeer snel, correct geleverd en verpakt.

Ik vind plutosport een fijne website. En snelle levering.

Ik vind plutosport een fijne website en het heeft een snelle levering. Goeie prijs kwaliteit verhouding.

Super Snelle levering!

Super snelle levering, niets op aan te merken, erg prettig!

Zondag middag besteld en maandagmorgen geleverd. Prettige Website.

Goede levering product komt overeen met advertentie

Snel geleverd, prima prijs/kwaliteit.

Top schoenen

De schoen passen perfect en lopen heerlijk

Cruijff

Comfortabel trainingspak, goede kwaliteit... en prima prijs

Snel en netjes geleverd en soms leuke prijsjes in de sale

Fijn overzichtelijk en snelle levering

Nieuwe jas gekocht. Kom goed vinden wat ik zocht. Super! Ook de levering was snel. Erg fijn! De jas ben ik erg blij mee en draag ik met veel plezier!

Brabant schoenen zijn fijne schoenen

Mijn dochter heeft deze schoenen voor korfbal. Ze heeft er veel grip mee op het veld. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de schoenen.

**********

Helaas heb ik slechte ervaring van een verkeerde product, plutosport heeft zelf fout gemaakt met verkeerd product sturen. ik kom hier te laat achter maar direct laten weten toen ik erachter kwam. plutosport kan het niet meer beoordelen ( binnen 2jaar ) of bekijken of ze misschien het verkeerde product hebben gestuurd. ze reageren niet meer op me berichten. kansloos. om het niet op te lossen. en zadelen dus hun probleem naar mij af. goed verdiende centen. ik kom hier nooit meer en zal iedereen afbevelen om hier nog te shoppen. Ik geef jullie 2dagen om het nog netjes op te lossen. wet conform weten ze niet van af. zeggen ben te laat terwijl ik direct heb gemeld na achterkomst. Ondertussen ook mijn acount verwijderd terwijl problemen er nog zijn. niks opgelost nooit geprobeerd. ********** webshop. dat ik hier ook geld heb gespendeerd echt spijt van.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar