goede communicatie

Helaas hadden de sneakers die ik besteld had vertraging en zijn daarna retour gegaan, zonder reden van opgaaf. Na mailcontact is dit duidelijk en snel gecommuniceerd. Dus nogmaals besteld :-)

Ruime keuze

Bestelling makkelijk op te halen, snelle levering.

goeie klantenservices en after sales

Ik heb een product gekocht waar ik achteraf niet blij mee was betreffende de kwaliteit. Ik ben toen door Noor geholpen en die heeft bij mij spaar punten bij geschreven ter waarde van de gekochte artikelen. Ook kreeg ik de verzendkosten nadat ik nieuwe kleding had uitgezocht terug. Hebben jullie netjes opgelost Pluto

Mooi t shirt

Goede kwaliteit

Snelle levering en goeie kwaliteit

Mooie schoen van een goed merk

Zeer snelle levering. Schoen was te klein omdat je het nooit zeker weet met buitenlandse maten. Het omruilen was snel geregeld. Heb veel plezier van de schoenen tot nu toe.

Hardloopschoenen gekocht prima en bovenal snelle levering.

Super service

Super contact gehad met de klantenservice, goed geholpen en goede service vanuit Pluto ipv hockeygear.

Snel en netjes geleverd top!!

De door mij bestelde schoen zijn snel en netjes geleverd, de schoenen zijn helemaal nieuw en niet eerder door iemand gepast. Plutosport is zeker een aanrader daarom 5 sterren

Veel keus, snelle levering en voor redelijke prijs

Hele fijne sport bh met goede ondersteuning

Prachtige schoenen

Mijn meiden waren enthousiast over dese mooie schoenen. Fijne pasvorm en mooie kleur. Enige nadeel was dat de site hapert met inloggen. Kon niet op mijn eigen account bestellen.

Prettige site,

Snelle levering, keurig verpakt. Retour snel terug op rekening, top

Goede service en snelle levering! Kwaliteit valt soms wat tegen.

Snel

Mijn bestelling supersnel bezorgd, binnen 20 uur. Keurig verpakt. Een artikel was helaas te klein. Dankzij de kosteloze omruilservice een grotere maat besteld.

Perfect en Kwaliteit

Makkelijke bestel site, met altijd aanbiedingen. Ik heb 1x Cruyff Turn Tech Trainingspak Heren besteld en bevalt prima, perfecte pasvorm, en je merkt gewoon dat het kwaliteit is. Ga nog meer bestellen.

Goede en snelle service

De bestelling verliep snel en goed!

Snel goede service en product is perfect! Top winkel om zeker meer te bestellen. Echt een aanrader dus hup naar Plutosport

Makkelijke site, snelle levering

Mooie producten Binnen 2 dag geleverd.

geweldig shirt

Material goed, breed genoeg wat ik wil top

Snelle service, wel jammer dat de retour zending betaald is

Snelle service, wel jammer dat de retour zending betaald is

Product komt niet

Product verstuurd maar nooit aangekomen. Helaas is er ook geen nieuwe zending gestuurd.

Heel fijn dat je gewoon kunt ruilen.

Heel fijn dat je gewoon kunt ruilen

Heb schoenen besteld, dag erna al binnen. Top service, ga zeker vaker bestellen hier

Geerweg 46

2461 EB Ter aar