Was snel in huis. Netjes verpakt.

Vlug af kunnen halen

Heel goed afgehandeld

Snelle levering, duidelijke communocatie en goede service.

Altijd snelle levering. Goede communicatie. Verzendkosten zijn wel aan de hoge kant voor account houders.

Snel verzonden, goede prijs

Ik heb wat Nike artikelen besteld. Werden snel geleverd, pastte perfect, voor een goede prijd. Alles prima

Duidelijk, goede producten snelle levering

Duidelijke site, producten goed en snel geleverd

Goede snelle service

Klantvriendelijk personeel zeer goede snelle service. Zeer tevreden met de aankoop

Top bedrijf.

Vraag en aanbod past prima bij de service.

top

kijken, bestellen, ophalen en gebruiken binnen 2 uur!

Snelle service, dure service

Artikel past niet, dan is er veel werk met bijbehorende kosten om iets om te ruilen.

Great!

Great buying experience. The order arrived quickly, and everything was exactly as described. Would buy again.

goede regenbroek van Tenson

een dag geleden via de pluto app een regen broek van Tenson besteld (Melville Regenbroek maat S) Zeer snelle levering via DHL! Echt een topsite voor het bestellen van je sportspullen. De regenbroek kon helaas gelijk worden uitgeprobeerd wat het regende en waaide flink. De tenson broek bewees de kwaliteit; echt water en winddicht en voldoende ademend.

Uitstekend kwaliteit prijs verhouding snelle levering.

Altijd corect en snelle levering

Veel keuze en nette prijzen

Fijne webwinkel met een goede service. Veel keuze en scherpe prijzen.

Goede hardloop schoenen voor een goede prijs

Goede hardloop schoenen voor een goede prijs, alleen als je 2 paar hardloopschoenen besteld verwacht je toch dat je geen verzendkosten moet betalen. Dat is een klein minpuntje.

Snelle bezorging, jammer van de hoge verzendkosten en de retourkosten.

Snelle bezorging, jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn en dat er retourkosten van toepassing zijn. Je bestelt immers al snel meerdere maten, zeker als je nog geen ervaring met een bepaald merk hebt.

Snel en netjes

Makkelijk besteld. Tegen een goede prijs. Volgende dag geleverd. Niets op aan te merken.

Goedkoper dan elders

Wat is mijn zoon blij met zijn New Balance! Net goedkoper dan op andere sites en in andere winkels. Het enige spannende bij PlutoSport is het betaald retouren. Dat is best nog een bedrag. Maar gelukkig nu niet nodig, want die New Balace zijn elke dag aan!

Prettig!

Goedkoper dan in de winkel en snel in huis. Fijne service!

Snelle levering!

Heel snel geleverd, netjes verpakt allemaal. Ik ben er blij mee!

Snelle levering!

Snel geleverd! Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Super snelle bezorging!

Crocs besteld, heel goed en snel ontvangen. Voldoen goed, maat is prima.

Heel fijn rokje

Echt n mooi rokje van fijn materiaal. Snel droog na inspanning. Ik ben blij met deze aankoop

Jack & Jones Alves Polo Heren

Deze Polo zijn mooi en gemaakt van 50% katoen 50% polyester. Heb van deze Polo 2 kleuren gekocht.

Goede service en snelle levering

Ik heb Tenson MPC kleding besteld de website is duidelijk en makkelijk in gebruik. De keuze is enorm maar gelukkig is e.a.a eenvoudig te sorteren. De keuze is verstuurd via DHL en ook dat is een goede keuze vanwege de track en trace. In eerste instantie bleek de broek een maat te groot dus zonder problemen geruild. De klantenservice reageert snel en is erg behulpzaam

Shop prima, schoenen prima

Snel afgehandeld en mijn Mizuno's bevallen prima. Kom bij jullie terug.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar