Super goed

pakket snel geleverd en voor een leuke prijs

Mooie kwaliteit

Mooie stof en pasvorm.

Een top ervaring in verband met klacht na maanden aankoop!

Ik wil jullie toch langs hier vertellen dat de klantenservice van Plutosport, fantastisch is, zelfs uitstekend. Ik stuurde een bericht naar hun in verband dat mijn trui van kleur veranderde. Ze begrepen de situatie en keken naar een oplossing. De oplossing die ze mij voorstelde was, dat ze punten op mijn account zette ter waarde van dat aankoopbedrag, waarbij ik dan een nieuwe aankoop kon doen. Achteraf betaalde ze de verzendkosten zelfs terug. Een fantastische oplossing, echt een zet waar ze trots op mogen zijn. Ik ga zeker nog kleren kopen op Plutosport, geen twijfel aan!

de jas is perfect in 1 woord

Is erg mooi

Zit goed en is mooi de maat is ook goed

Heel fijn

super fijn

Snelle verzending

Mooie prijsklasse en snelle verzending!

Snelle levering Mooie kwaliteit

Heel erg fijn!

Super fijn product, raad ik zeker aan!

Snelle levering, mooie acties!

Geweldige keuze aan o.a. schoenen voor een mooie prijs. Zeker weten een aanrader en snel geleverd.

Snelle verzending

Weer heerlijke warme Warmbat pantoffels. Snelle verzending.

Snel verzonden Mooie trui Ga hier zeker vaker bestellen

Duidelijke site en snelle levering

de site geeft duidelijke info en de levertijd is erg snel. Daarom kies ik vaak voor Plutosport.

Goede communicatie, snelle levering

mooi broekje

Mooie stof en zit comfortabel zelf met zakjes

Veel keus en snel geleverd

Veel keus en snel geleverd

hele betrouwbare site

betrouwbaarheid

premium quality at a reasonable price

This sweater feels like premium quality at a reasonable price. If you’re looking for something comfortable, versatile, and durable, this one is absolutely worth adding to your wardrobe.

Na bestelling direct bevestiging. Volgende dag alles netjes in huis.

Goede kwaliteit goede prijs en snelle levering

Altijd goed

Super snelle verzending

‘s avonds besteld, volgende middag bezorgd, helemaal top!

kwaliteit

netjes

Plutosport is een fijne zaak

Altijd goede en snelle service

Snelle levering.

Snelle levering en leuke aanbiedingen. Tevens kun je punten sparen bij iedere aankoop voor korting.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar