Topper

Mijn zoontje moest het pak passen en wilde het meteen niet meer uit doen. Hii zit lekker en is lekker warm

Online besteld en 2 uur later kon ik het al ophalen

Als een Pantoffel

Na jarenlang veldhockey te spelen, nu dan eindelijk de veldschoenen van Nike. Droeg hiervoor div. andere bekende merken en deze zitten toch voor mijn voet het lekkerst. Let wel, het kan voor ieder ander natuurlijk weer anders zijn. Bestel wel een maat groter want ze vallen wat klein. (ik heb 44 besteld en heb met normale sneakers/ sportschoenen 42,5/43). Verder heeft dit model een hele goede grip, krijg zelf geen last bij de hiel. Ook is dit model geschikt voor brede voeten. Let wel...Het is een waterveldschoen.

Overzichtelijke website

Veel keuze en goede prijskwaliteitsverhouding

Makkelijk besteld

Makkelijk en snel besteld. En snel geleverd.

Boss Jas

Snelle levering, beste prijs online. Mooi product. Blij mee.. Pluto Sport is een aanrader met altijd leuke aanbiedingen

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering, artikel zoals omschreven

Mooie ruime sweater

Mooie sweater maar valt ook heeel ruim heb een kleinere maat besteld en die zit perfect.

Fijne trui!

Geschikt voor elke gelegenheid

Goede kwaliteit

Product is top snelle levering

Goed geregeld en professioneel.

Mooi kwaliteit kleiding , het bestellen van de tenues makkelijk te doen als was goed geregeld en levertijd was snel en op tijd . Als gin smooth. Perfect zak en heel professioneel.

Prima op vervoerder na

DHL had 5 dagen nodig

mooie collectie

heb 10 x sporttas besteld en redelijk snel ontvangen. weet zeker dat ik de voetballers onder 8 hiermee blij ga maken

Goede service en prima product

Vanaf het bestellen een prima service en informatie verstrekking. Prima afgeleverd en product voldoet

Super truien zitten lekker ruim en lekker warm.

Leuke tussenjas

Mooie kleur bruin, draagt licht, en mooi model!

Heel erg goed

Super fijne service en ontzettend snelle levering in Ter-Aar!! Perfect

Zeer mooi padel racket

Het padel racket nu al een paar keer gebruikt. zeer ligt en ligt zeer lekker in de hand.

Mooie zachte broek en goede pasvorm

Fijne trainingsbroek, zit goed en comfortabel.

Top kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit verhouding. En snelle bezorging.

Super webshop, levert zeer snel!

Gewoon goede ervaringen met Plutosport!

Altijd perfecte levering en product zoals omschreven.

Al veel producten besteld en zeer tevreden over de snelle goede levering.

Goede levering, mooie kleding

Trainingspak was precies de maat en mooi model. Levering snel.

Snel duidelijk en goedkoop

Mooie Reece broek, voor nette prijs, snel geleverd en goed op de hoogte gehouden voor wat betreft de levering

Geerweg 46

2461 EB Ter aar