Snel, betaalbaar en goede kwaliteit

Zoals bovengenoemd. Dit is een zeldzame combinatie tegenwoordig. Ik ben tevreden!

Heerlijke schoenen en sokken

De schoenen geven extra grip en comfort op de Padel baan

Super snelle levering

Pluto levert super snel! De prijzen van de kleding zijn ook echt aantrekkelijk. Ik bestel er regelmatig iets. Aanrader dus!

Alles was super geregeld

Was makkelijk gedaan

Prima prijzen

!

Uitstekend!

Wauw wat een snelle levering en dat rond de kerstperiode. ' s Avonds besteld en de volgende dag lag het pakket op het afgifte punt in mijn woonplaats. Goed en snelle levering , top!

Keer op keer weet plutosport de verwachtingen waar te maken. Goede kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering. Top!

Enorm veel keus op de website, en een snelle levering!

Snel en goed service…

Hele snelle levering

Reece coach jas, goed product, snelle levering

Reece Tumby long coach jas senior is een fijne warme jas, hele goede kwaliteit, fijne diepe zakken, muts zit niet in de weg, degelijke dubbele ritssluiting en daaroverheen een drukknoopsluiting. Door de dubbele ritssluiting die je vanonder open kunt ritsen, is autorijden ook prettig. Enig minpuntje is dat ik naast de prima verticale binnenzak met rits een diepe insteek binnenzak mis. Met de prijs is niets mis als ik hem vergelijk met jassen tot 4 of 5 keer de prijs die niets beters bieden, behalve de merknaam. Echte aanrader.

Amazing

Ποιοτικά ρούχα, άψογη εξυπηρέτηση και γρήγορη αποστολή

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Geweldig snelle levering

Savonds besteld en ondanks de kerstdrukte volgende dag in huis.

Top webwinkel

Heel veel leuke artikelen, top prijzen en geweldige service! En heel belangrijk: klantenservice waar je echte persoon aan de lijn krijg!!! Al jaren klant, aanrader!

Fijne service, goede schoenen!

Niets ontvangen !

Ik heb niets ontvangen en jullie doen ook geen moeite om mij te verantwoorden waar me schoenen zijn

Snelle levering zeer trage retourprocedure

Nadat ik mijn keuze had gemaakt bleek dat er nog een item in mijn wi kelmandje stond welke ik een week eerder er ingezet had . Deze kon ik elders goedkoper krijgen dus bij een ander besteld. De 2 petjes en de eerder bekeken sokken kwamen vrij snel in huis ondanks de drukke decembermaand. De 2 petjes met een harde klep kwamen met de sokken in een zak waar niet echt voorzichtig mee omgegaan is bij dhl kleppen stonden niet meer recht. De sokken al retour gemeld voordat ze aankwamen want met ern bestelling kan je niets meer wijzigen terwijl het pas 3 dagen later binnenkwam. Met het retouretiket naar het dhl punt gegaan mijn bestelling ter plekke uitgepakt en direct de sokken retour gestuurd . Nu ruim 2 weken later nog steeds geen geld retour of wat voor melding dan ook. Niet echt klantgericht of vriendelijk. Geen aanbeveling naar anderen . Zelfs de Amazon is sneller met zijn retour procedure.

Top Skijack.

Ontzettend blij met dit Superdry Skijack.

Snelle verzending, goede prijs

Heel tevreden. Goede contact , quality en snelle verzending.

Ging allemaal prima, goed en snel.

Snel en goed

Na de bestelling snel geleverd, jas is heerlijk warm. Super tevreden mee

Vlug en goede spullen

Good product

GOOD PRODUCT , KIDS LIKE IT

Blij mee

Mooie kwaliteit. Snel geleverd en goede prijs. Wat wil je meer.

Precies wat ik zocht!

De kleur, maat en materiaal was precies wat ik gehoopt had! Ik had deze broek al eerder gekocht maar helaas door heel snel afvallen binnen korte tijd pastte de broek niet meer. Gelukkig met een mooie prijsverlaging heb ik via plutosport een maar kleiner kunnen vindenen heb meteen 2 verschillende kleuren besteld. Jammer dat er niet meer kleuren zijn.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar