GOED GEHOLPEN

Per ongeluk had ik voor ophalen gekozen, maar binnen één dag konden ze dit al aanpassen naar bezorgen. Super goede en snelle service! Ik heb mijn pakketje zelfs nog in dezelfde week ontvangen. Heel tevreden!

Duidelijke website, snelle levering.

Helaas niet alles in de juiste maat op voorraad. Wel een duidelijke website en snelle levering. Hier ga ik vaker bestellen .

Stop met die review SPAM

Dat ik bestelling van een paar wanten heb geplaatst betekend niet dat ik zit te wachten op review verzoeken. Is gewoon SPAM. Stop daarmee

Goede hardloopschoen

Mooie hardloopschoen die ook fijn loopt, voelt ook lichter aan dan de Novablast 4

Ze verzenden het snel en ik kon gelijk heerlijk in de sneeuw wandelen en ze lopen heerlijk, maat was ook perfect en ze zijn lekker warm!! Dus een blij mens hier!!

Goede service, prachtig product!

Uitstekende ervaring

2 Mooie truien in de sale en binnen 2 dagen netjes afgelverd

prima jas

Prima jas, jas, netjes en sportief en leuk geprijsd ook. Was snel binnen

Snelle levering, blij mee

Nette kleding

Goede producten en levering

Tevreden met levering en kwaliteit van producten.

Top pantoffel!

Ik dacht eerst misschien dat ze iets klein vielen, maar passen perfect (in mijn reguliere maat).

Vans

Kan nooit slecht zijn als t om vans gaat... draag al 20 jaar ongeveer bijna aleen maar vans en draag t over aan me kinderen

snel betrouwbaar

top service, goede producten

Artikel was makkelijk te vinden, goede foto's, product voldoet aan verwachting voor een prima prijs. En zeer snelle levering.

Blij met mijn nieuwe skijack

Mooie jas, mooie kleurstelling, goede pasvorm, kan niet wachten om de Jack in de praktijk te testen. Klein min punt: het jack heeft geen enkele binnenzak!,,

Schoenen besteld netjes op tijd binnen gekregen

Skate

Everything pretty nice!

Geweldige schoenen, maat is perfect. Snelle levering.

Mooie winterlaarzen

Deze laarzen besteld en nu ht zo koud is gelijk aan gehad, heerlijk warm zijn ze, ze gaan mee naar Lapland

Snelle verzending en alles in orde!

Bestelde items waren snel geleverd

doet wat het belooft

smiddags besteld ,volgende dag in huis, klantenservice reageerd snel en vriendelijk

heel goed

Mijn zoon vind de Calvin Klein boxers heel fijn. Goede kwaliteit