Zitten lekker

De schoenen zitten lekker en glijden niet uit tijdens het tennissen.

Snelle nette levering

Het was top en snell nette levering

Handige website, goede communicatie en snelle levering

Navigatie op de site is goed. Na bestellen wordt je volledig op de hoogte gehouden over de levering. En de levering was er binnen 2 dagen.

Snel en netjes afgehandeld

Volgende dag in huis

super mooie prijs en snelle levering

Pluto heeft bijzonder snel en goed geleverd en de prijs was super laag.

Uitstekende service, snelle levering

Ik bestel regelmatig bij Plutosports. Mooie kleding en snelle levering. Aanrader!

Goede service, goed product

Op Plutosport vond ik het goede product voor een schappelijke prijs. Alles besteld en binnen een paar uur stond mijn bestelling klaar om af te halen. Top service!

Altijd een ruim aanbod en snel geleverd.

Altijd een ruim aanbod waaruit gekozen kan worden, goede prijzen en snelle levering.

Top klantenservice

Klantenservice is erg goed waardoor ik hier zeker meer ga bestellen!alil

Altijd goed

Snelle levering en goede prijs

Perfecte webshop waar je veel artikelen kan bestellen

Je kunt veel sportartikelen bestellen maar ook casual kleding. Altijd alles is goed geregeld bij Pluto Sport

Erg prettig

Erg fijne onderbroeken. Zachte stof en kruipt niet op

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering

Goeie kwaliteit nike sokken.Netjes verpakt.

Goede en mooi producten , snel geleverd

Mooie outfit voor voetbaltraining, scherp geprijsd en snel geleverd.

Snelle verzending, goed product

Blij met de jas!

Top materiaal

Maat klopt , goede kwaliteit

Snel verstuurd!

Fijne site om te bestellen. Goed kwaliteit / prijs verhouding. Snel verstuurd en ook makkelijk retour te maken.

Snelle bezorging. Artikel top!

Prachtig vest!

Ik ben heel erg blij met dit vest.

Top kwaliteit, snel geleverd

Besteld, meteen reactie en volgende dag in huis. Top product, zit als gegoten en netjes verpakt.

Valt heel smal

Leuke schoen maar valt heel smal. Ik kon er zelfs niet inkomen. Heb wel een beetje een brede voet

Schitterend mooi sport/trainingsjack. Super snel geleverd door Pluto Sport

super kwaliteit ,service en niet duur

goed ervaring Plutosport.nl is the best

Perfect experience

I just bought gym shoes for my children for the gym lessons, the shoes are great ! They came fast ! And i even had discount for the second pair !!!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar