Snel besteld snel geleverd

Doormiddel van het menu snel de juiste artikelen gevonden

Geweldig!

In één woord een geweldige polo van Lutha! Maat 38 genomen had achteraf ook een 36 kunnen zijn. Vanwege voor mijn gevoel eventuele 'inkijk'. Maar, met een sportvest erover heen, prima. Goede kwaliteit, zoals altijd van Lutha, en mooi design. Super blij mee! Ophalen bij Plutosport een feest, hartelijke ontvangst. Op mijn vraag, of ik misschien een kopje koffie kon krijgen, werd prompt gereageerd. Een heerlijke kop koffie! Bedankt, op naar de volgende bestelling.

Vaak besteld , altijd snel en goed geleverd !

Top prijs, niet alleen beloofd maar echt snel geleverdnel geleverd

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering. Een aanrader.

Lekker zacht voor een zacht prijsje!

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Perfect!

Leuk om te shoppen met alle verschillende merken en dus verschillende prijzen! Ik ben er heel blij mee en perfecte communicatie. Ook snelle reactie en.... Verzending!

Goede producten en snelle levering

Duidelijke informatie op de site en goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering was ook snel.

Mooie stevige schoen

De site is zeer overzichtelijk en veel keus. Ik heb alleen het artikel retour moeren dorn, het aas te klein. Beter om een grotere maat te bestellen vallen klein, maar mooie en goede kwaliteit.

Pluto Sport heeft het goed op orde. Vanwege te kleine maat moest een retourzending. En een maat groter geleverd Verliep soepel

Snelle levering. Prima producten

Makkelijke, overzichtelijke site. Snel besteld, snelle levering. Top

Good qualities.

The clothes are good qualities.

Fijne schoen

Schoenen lopen erg fijn. Heb wel een maatje groter gekocht. Verzending was erg snel.

Duidelijk, snel geleverd en goede kwaliteit

Ik heb een goede ervaring met Plutosport, altijd snel per mail en afhandeling!

Blije klant

Snelle levering, altijd goede producten voor een mooie betaalbare prijs!

Kwalitatief goed product, snelle levering

Ik heb Reef sandalen besteld bij Plutosport.nl Kwalitatief goed product, gunstige prijs, snel geleverd. Kortom erg tevreden!

Toppie

Goede kleding

Zeer slecht

Besteld. Pakket is verzonden door Plutosport met koeriersdienst DHL. Het pakket is spoorloos. Plutosport geeft aan erachter aan te gaan. Tot op heden niets gehoord. NOOIT MEER PLUTOSPORT

Mooi hemd

Mooi linnen hemd voor een correcte prijs.

Fijn shirt om in te sporten. Blijft mooi.

Fijn shirt om in te sporten. Blijft mooi.

Fijne slipper met een goede loop

Niet goed

Ze waren te klein dus ingeleverd teruggestuurd En nog steeds wachten op de goede veder nog niks gehoord niet goed dus

Snel en kwaliteit tegen goede prijs

Plutosport heeft kwaliteits sport producten voor een goede prijs die altijd snel worden geleverd..

Prima service en mooie spullen

Met veel plezier weer besteld bij pluto. Prima producten, snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader

Geerweg 46

2461 EB Ter aar