Zeer snel geleverd en uitstekende shirts

Zeer positief.

Makkelijke site overzichtelijk snelle levering

Top webshop

Altijd leuke aanbiedingen van goede merkkleding. De bestelde artikelen worden snel bezorgd.

Fijne schoenen, snelle levering

Fijne brooks schoenen voor goede prijs. Werden snel geleverd. Tevreden!

Super snelle levering, voor een goede prijs.

Goede loopschoenen, voor een goede prijs.

Snelle service met top producten

Super snel geleverd!

Simpel, snel en veilig mijn top favoriete merk Lacoste Cap senior ontvangen! Helemaal blij mee! Thnx!

Geweldige stof . Goed formaat.

Top broek

Heerlijke teenslipper

Loopt lekker , past precies. Kleur zoals getoond

Snelle levering en goede prijzen!

Mijn bestelling was snel binnen. En de prijzen bij Plutosport zijn super!

Fijne prijzen snel bezorgd

Een betrouwbare webshop die snel leverd

Goede levering, goede kwaliteit

Deze levering heb ik precies afgestemd op mijn agenda, werd op juiste datum en tijdspanne geleverd. Schoenen van NB freshfoam koop ik eigenlijk altijd. Goeie pasvorm en andere eigenschappen. Korting mooi meegenomen.

Gewoon ok

Shirt en broek eerder bij lokale winkel gekocht. Wilde nog zo'n set en die bleek bij Pluto leverbaar. Vooral herhaal-aankopen-zonder-extra-service doe ik bij Pluto. Voor de service ga ik bij voorkeur naar een lokale winkel aangezien ik geen goed zicht heb op wat Pluto doet met de retouren: gaan deze het proces weer in, of worden ze in principe vernietigd? Ik wens niet mee te werken aan de grootschalige vernietiging van retouren.

Ik heb altijd goede ervaringen met Plutosport.

Ik bestel graag bij Plutosport. Plutosport heeft kwalitatief goede producten en goede aantrekkelijke prijzen.

Mijn jas is goed verpakt verzonden. De ritssluiting zit aan de voorkant en heeft ook drukknopen. Het is een winterjas en houdt de wind en regen tegen. De jas heeft 2 binnenzakken met rits en heeft 2 buitenzakken met rits en deze jas heeft een capuchon.

Super goede schoenen

Helemaal tevreden, goed verpakt en snel verstuurd. De maat klopt dus ik kon die dag zelf nog gebruik maken van deze leuke schoenen

Vlotte en correcte afhandeling

Heel tevreden over de bestelling, leveringen en het product. Allemaal netjes in orde.

Snel geleverd. Goed verpakt. Prima

Snelle levering met een goed product

Pak zit fijn en heeft kwalitatief een goede stof.. Bij de benen iets strakker wat wel fijn zit.

Gewoon goed

Vandaag bestelt overmorgen in huis. Duurzame aflevering door het op een centraal punt af te leveren waar je het met een qr code kan ophalen. De schoenen zijn mooi en lopen heerlijk. Ik ben super tevreden.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Snelle levering na bestelling.

Alles was naar was top

Snelle levering, scherp geprijsd

Snel geleverd, scherp geprijsd maar wel verzendkosten voor bestellen en retour sturen en opnieuw volle mep verzendkosten rekenen voor het zelfde artikel in een andere maat laten komen. Toch nog duur!

Veel keuze, goede prijzen en heel snel in huis!

Mooi

Kleur was wel anders dan verwacht, maar niet lelijk.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar