Bij aankomst bleek mijn bestelling incompleet. Na telefonisch contact, met zeer vriendelijke dame, werd probleem meteen opgelost. Erg blij mee!!!

Topjas

Jas is heerlijk warm, pasvorm is top.

Goed geholpen!

Super service

Ik had een trainingspak besteld bij Pluto(via BOL). Toen bleek dat het jasje ontbrak bij de bestelling, kon ik de klantenservice van Plutosport bellen. Zonder wachttijd aan de telefoon werd ik gelijk aardig en goed geholpen. Het jasje is alsnog opgestuurd, wat ik een dag later al binnen had. Ook kreeg ik een mailtje met de bevestiging van het opgestuurde jasje. Wat een super service!!! En het trainingspak zit perfect dus ik ben blij.

Geweldige service!

Helaas een hockeytas waarvan de naad kapot is gegaan. Binnen 1-2 dagen een antwoord en goede oplossing. Ook de klantenservice is telefonisch goed bereikbaar!

Zitten top

Snelle bezorging

S avonds besteld is idd echt de volgende dag in huis

Valt tegen

Vallen niet op maat

Kan beter lopen met deze enkel bescherming

Heb al vele kilometers kunnen wandelen zonder pijn met deze enkel bescherming.

passend

Een goed passende boxershort

Snelle levering prima schoenen

Mijn zoon is zeer tevreden over de voetbalschoenen

Aankoop retour en nieuwe zending

De levering van Plutosport ging heel snel. De bestelde maat viel wat klein uit. Beter is de maat bestellen volgens de eerste kolom met de voetlengte. Dan is het wel goed.

Schoenen top verpakking ondermaats

Snelle levering, de schoenen zijn top. Enige minpunt vind ik dat er iemand met een mes in de doos van de schoenen heeft gesneden, die was aan flarden maar de schoenen waren in prima staat

prima geholpen

vriendelijk en naar volle tevredenheid werd ik geholpen, toen er per ongeluk een verkeerde maat broek werd aangetroffen in het pakketje; werd snel opgelost, waarvoor dank.

Super goed

pakket snel geleverd en voor een leuke prijs

Mooie kwaliteit

Mooie stof en pasvorm.

Een top ervaring in verband met klacht na maanden aankoop!

Ik wil jullie toch langs hier vertellen dat de klantenservice van Plutosport, fantastisch is, zelfs uitstekend. Ik stuurde een bericht naar hun in verband dat mijn trui van kleur veranderde. Ze begrepen de situatie en keken naar een oplossing. De oplossing die ze mij voorstelde was, dat ze punten op mijn account zette ter waarde van dat aankoopbedrag, waarbij ik dan een nieuwe aankoop kon doen. Achteraf betaalde ze de verzendkosten zelfs terug. Een fantastische oplossing, echt een zet waar ze trots op mogen zijn. Ik ga zeker nog kleren kopen op Plutosport, geen twijfel aan!

de jas is perfect in 1 woord

Is erg mooi

Zit goed en is mooi de maat is ook goed

Heel fijn

super fijn

Snelle verzending

Mooie prijsklasse en snelle verzending!

Snelle levering Mooie kwaliteit

Heel erg fijn!

Super fijn product, raad ik zeker aan!

Snelle levering, mooie acties!

Geweldige keuze aan o.a. schoenen voor een mooie prijs. Zeker weten een aanrader en snel geleverd.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar