Zeer comfortabele hiking short

Ik ben zeer tevreden over deze hiking short van Icepeak. Draag ze al jaren en ben nog geen betere tegengekomen. Bovendien uitstekende prijs/kwaliteit. Ik koop nagenoeg al mijn sport en outdoor gear bij Pluto sport.

heel tevreden

gemakkelijke website, snelle levering, mooi product

Super snelle levering en mooie trui!

Mooie kleren voor aantrekkelijke prijzen!

Soms wel eens jammer dat het geen fysieke winkel meer is, maar verder erg tevreden. Service is ook goed.

Product bevalt naar verwachting

Altijd behulpzaam en vriendelijk personeel bij het afhalen van de bestelling.

Prachtig vest

Mooie kwaliteit en goede prijs pasvorm, met sport en casual te dragen. Mijn vriend kreeg meteen complimenten!

Snelle en uitstekende levering.

Makkelijk en snel

Mijn bestelling was snel binnen, communicatie was duidelijk. Fijne website.

Heel goed geholpen door de klantenservice

Duidelijke website en snelle levering

Binnen een paar minuten had ik gevonden wat ik zocht, een dag later werd het al bezorgd. Super!

snelle verzending en goede prijs

super tevreden met alles, aanrader, blijf jullie volgen

Het was er snel net contact gehad ivm een shirt omruilen maatje groter gelijk aan de telefoon goed geholpen

super snel geleverd

duidelijke site en snelle levering

Plutosport levert super snel.

Van aankoop tot levering ging makkelijk en artikel snel binnen

snel

Zondag besteld en op maandag in huis. Artikel (Jas) goed omschreven en hoed geprijsd

Meedenkend

Slipper bleek te klein, omruilen voor 1 maat groter lukte niet omdat het dan in de damesmaat viel Betekende opnieuw verzendkosten. Dit werd opgelost door tegoed aan spaarpunten op te hogen. Creatief en meedenkend!

Uiterst correct bedrijf.

Plutosport heeft een mooi assortiment producten. Afspraken worden altijd uiterst coorrect nagekomen. Is de maat van een product niet zoals je dacht dan is retourneren goed geregeld en heb je het vervangende product binnen no-time binnen.

Goede product omschrijving en snelle levering

Bij Plutosport een bestelling geplaatst vanwege het ruime assortiment. De geleverde producten zijn van goede kwaliteit en de levertijd was erg snel.

top

Klopt precies zoals op de foto, goed verpakt en geen grote dozen waarde kleding inzit duurzaam verpakt.

Sportief wandeljack

Fijn lichtgewicht wandeljas voor de wat frissere dagen Valt goed op maat, fijne pasvorm Voor mij altijd een pluspunt: zakjes met ritsen

Fijne webshop

Veel merken verkrijgbaar loyaal aanbod kan iets betere prijs/kwaliteit verhouding

Alles top geregeld

21:51 besteld de volgende dag om 2 uur in huis, precies zoals aangegeven. Top site en ga zeker meer bestellen

Goede kwaliteit

Correcte levering