Gezellige schoen

Leuke schoen, mooie kleur. Vind het wel schuiten, ze zien er groot uit. Maar zitten fijn.

snelle correcte levering

zo tevreden, de artikelen nogmaals besteld, snelle correcte levering

Super !!

Super service

Top winkel

Snel bezorgd en geen gedoe bij retourneren. Overzichtelijke webwinkel met scherpe prijzen.

Supersnel geleverd!

Leuke aanbiedingen

Krijg regelmatig aanbiedingen binnen en nu al 2x schoenen gekocht voor een leuke prijs. Ik kan achteraf betalen en de verzending is ook snel

Kwaliteit voor goede prijs.

Snelle bezorging. Kwaliteit voor goede prijs.

Tevreden

Tevreden

Helemaal goed

Het was se eerste keer dat ik iets bestelde bestelde bij PlutoSport en dat is me erg goed bevallen. De bestelling ging makkelijk en de verzending was erg goed geregeld. Het pakket zat keurig ingepakt en de instructies om eventueel te retourneren waren duidelijk. Enig nadeel was dat ik de verzendkosten van 6,99 vrij hoog vond.

Toppie

Perfect top

Vlotte keuze/vlotte bestelling/vlotte levering

De levering voldeed volledig aan de verwachtingen.

Zeer concurrende prijs

Snel verzonden en ontvangen. Prima status updates.

Snelle bezorging

Goede aankoop

Snelle levering. Zeer klantvriendelijk zeker bij de afhaalbalie

Handige tas

Handige leuke voetbal tas voor kinderen

Helemaal top.

Goede communicatie en levering. Echt superfijn. Door jullie een kind heel blij gemaakt. Bedankt

Product beschadigd

Product beschadigd

Na bestelling in 2 dagen in huis. Goed verpakt, mooie schoenen. Top

Prima shop en tijdig geleverd

Asics GT2000 schoenen besteld en Pluto had bijna alle maten beschikbaar. Meeste andere shops die goedkoper waren hadden maar een paar maten. Prima shop en alles op tijd geleverd.

Hele fijne prijs en snelle levering.

Mooie schoen

Het is een hele mooie schoen maar helaas heb ik de verkeerde maat gekozen. Ff ruilen.

Ik zag op de site een artikel (een bepaald typefleece-vest) waar ik al langer naar zocht en niet kon vinden. Bij Plutosport zag ik het en ik was blij verrast. De communicatie tijdens en na het bestellen was prima. En de volgende dag in huis! Dus: zeer tevreden!

Snelle levering.

Ik raad Plutosport aan. Snelle verzending, kortingen, punten sparen. Ik ben blij met Plutosport.nl

Snelle en keurige levering, scherp geprijsd

Alles volgens afspraak. Ik bestel graag bij Plutosport.

Goed top

Alles ziet er goed en mooi uit voor een scherpe prijs

Geerweg 46

2461 EB Ter aar