Correcte en snelle levering

Mijn wielershirt en sokken zijn vlot geleverd en geheel naar tevredenheid.

Goede ervaring

Het product wat ik zocht, hadden jullie. Dus het snel besteld en keurig aangekomen op ons adres.

Zeer snelle levering

Een aanbeveling om bij Pluto sport te bestellen !!

Snelle levering optimale serboce aanrader

aanrader

Bestelling komt niet aan

Krijg geen geld terug. Waardeloos

Betrouwbaar en snel

Website is actueel en levering betrouwbaar

Oke

Ik vondt ze helaas voor u goedkoper in een andere winkel.met 40% korting dat vondt ik teveel geld verschil..

Top service!

Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs!

Snel en adequaat geleverd.

Zeer tevreden, eerste bestelling.

Zoals afgesproken...

Besteld, bezorgd op afgesproken tijdstip en prima kwaliteit. Zoals afgesproken dus...

Vandaag besteld, morgen in huis, SUPER

alles zoals beschreven

alles volgens afspraak geleverd.

Snele levering

Ze bevallen goed lekkere stof en de levering was snel

Polo’s Hilfiger

Top kwaliteit.

Slecht

Wit sportvest HH maat S besteld, retour voor ruiling maat M, te klein en weer retour, inmiddels €10,- kwijt aan bezorg-retourkosten en geen kledingstuk met goede pasvorm, dus zeer teleurgesteld en geld nog niet terug op mn rekening.

Goede prijs en snelle levering

Rugzak en slaapzak besteld. Beide kwalitatief prima producten. Snelle levering en voor een zacht prijsje

Slecht verpakt.

Vest van bijna 100 euro in plastic zak en veel tape, ik had het in een mooie doos verwacht met papier er tussen, jammer, vooral omdat ik het kado geef aan mijn man.

Goede winkel, behalve de hoge verzend- en retourkosten

Goede winkel. Ruim assortiment. Ze richten zich op uitverkoopvoorraden. Grote afknapper zijn de hoge verzendkosten en de kosten voor een retourzending.

Snelle en goede levering

Binnen 24 uur bezorgd. Goede pasvorm en maat.

Super snel en correct

Super Snelle levering. Product, maat en kwaliteit overeenkomstig met omschrijving

Netjes verpakt vlot geleverd.

Snelle levering. Had een broek een maat te groot besteld, maar omruilen gaat heel makkelijk. Helemaal top!

Groot assortiment. Leuke acties

heel fijn

prima pasvorm lopen lekker. en snelle levering.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar