Door verkeerde adres weer retour gegaan

Helaas niks ontvangen door adres fout wacht nog op m’n geld

Super en goedkoop en snelle levering

Super maat is ook altijd goed en kloppend

Goede kwaliteit prijs verhouding

Ze hebben een groot assortiment tegen een goede prijs

Goeie trainingspak Adidas

Goeie kwaliteit en duurzame trainingspak.

Geweldig!

Ik kon de bestelling snel ophalen! De jasjes zaten bij beide meiden keurig!

Superfijne webshop

Erg fijn. Wordt altijd snel geleverd. Goede kwaliteit en natuurlijk top dat je punten spaart.

Een aanrader!

Erg tevreden, snelle levering!

Een fijne site met een goede klantenservice

Ik bestel regelmatig spullen via plutosport en tot nu altijd een goede service ervaren.

Tshirt zitten lekker fijne stof snelle levering Helemaal tevreden

Zit als gegoten

Super fijne trainingspak om te dragen

Top geleverd!

Makkelijke en overzichtelijke webshop. Snel geleverd en fijne service met omwisselen van een andere maat. En scherpe prijzen, aanrader!

Soepel verloop!

Mooie webshop, veel te koop. Retourvoorwaarden minder aantrekkelijk, wel snelle afhandeling

Prima, snelle levering.

Netjes verpakt, snelle levering. Goede service.

Heel erg goed

Ze doen wat ze beloven en de kwaliteit is goed.

Fantastische slippers!

Deze slippers heb ik cadeau gedaan en zijn uitstekend in de smaak gevallen.

gewoon goed

altijd zeer fijne ervaringen met Plutosport. Super snelle levering. producten zijn goed. nog nooit een slechte ervaringen met plutosport gehad.

Snel bezorgd!

Ik bedacht last-minute dat ik Teva’s sandalen mee wilde op vakantie en gelukkig waren ze snel binnen! Enige minpunten zijn de hoge verzendkosten. Daarnaast was er ook een draadje los die ik zelf heb oplost door het af te knippen en te branden voor het verder zou gaan rafelen. Zou wel fijn zijn als het voor verzenden even goed nagelopen wordt.

Goede collectie en scherpe prijzen

Ik heb prima ervaringen met Pluto sport. Goede producten en zeer snelle leveringen!

Jack &Jones

Everything is good product

Snelle en nette levering

De jas voor mijn dochter, perfecte kwaliteit, kleur en prijs prima, de maat ook goed. De jas voor mijn zoon viel iets kleiner dan verwacht, deze terug gestuurd en binnen paar dagen het geld alweer terug gestort gekregen, waardoor ik een grotere maat kon bestellen. Nu zeer tevreden, want twee knappe winterjassen, twee blije kinderen.

Zeer snelle levering

Alles prima in orde. Heb daar verder niet zoveel aan toe te voegen. Volgende keer kom ik waarschijnlijk ook weer bij jullie terecht. Ik beveel jullie in ieder geval iedereen aan.

Heerlijke hoodie

Heerlijke hoodie, van mooie kwaliteit voor een goede prijs.

Mijn bestelling is goed aangekomen en aan wens.,top service. Tot nu toe heel goed ervaring met Pluto sport

Prima badpak

Geerweg 46