Ja wat moet ik zeggen savonds besteld volgende dag binnen en alles naar wens dus en dikke 10

Prachtige broek, past perfect

Snel geleverd, goede prijs

Fantastische snelle levering en goed product!

We hadden een te kleine maat schoenen besteld, dit moest geretourneerd worden en geruild voor nieuwe. Ivm onze vakantie stuurden we ze dezelfde dag terug en bestelden we een nieuwe maat die we gelijk de volgende dag ontvingen! Super!!

Fijne website en snelle levering

Meerdere malen hier besteld en gaat altijd snel!

Snelle afhaal mogelijkheden

Erg prettig dat het bestelde artikelen zo goed als direct klaar ligt om afgehaald te worden.

Snelle levering. Gedoe om account aan te maken voordat je kunt bestellen

Zeer mooie schoenen

Kinderen zijn er blij mee

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima prijzen en snel verstuurd

Prima prijzen en snel verstuurd.

Kwaliteit

Valt groot uit. Advies bestel 1 maat kleiner dan normaal.

Helemaal top

Ruim assortiment, scherpe prijzen, snelle levering, kortom helemaal top!

Topsite!

Al heel wat aankopen gedaan bij Plutosport. Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Correcte afhandeling van verzending en eventuele retour of omruil.

Goede ervaring. Snelle levering en mooi product en kwaliteit. Maten kloppen ook perfect en prijsverhouding ook.

Bestellen en bezorgen, alles was perfect.

Het bestelproces ging makkelijk en de bezorging was zoals gemeld. Top!

Top. Snelle reactie en fijne service

Samenwerken met Plutosport is prettig. Je weet zeker dat je krijgt wat je besteld. Heel fijn tegenwoordig. Daar maakt Pluosport het verschil.

Verpakking en verzending slecht

Het pakket zou de volgende dag geleverd worden. Uiteindelijk duurde het 4 dagen voor de geleverde producten geleverd werden in een zeer slecht afgedichte doos. Alles gaat retour, aangezien we het inmiddels elders hebben aangeschaft. Ik snap dat de fout grotendeels bij DHL ligt, maar Plutsport kiest voor deze verzender.

Als verwacht

Goede prijs, mooi vormgegeven, goede kwaliteit.

Prima en vlotte levering

Zit heerlijk

Snel verstuurd , en zeker de prijs waard !

kwaliteit

Prijs / kwaliteit dik in orde bij Plutosport en adidas

Fijne gymkleding

Fijne gymkleding Snelle levering

Shirts zijn snel geleverd en voldoen prima

Perfect service

Goede service en makkelijke te gebruiken website

Snelle levering. Prima klantenservice ivm verkeerde maat.

Helemaal top, ‘‘s avonds besteld en de volgende dag in huis. Echt top

Geerweg 46

2461 EB Ter aar