Goede actie’s, snelle leveringen.

Ik had een verkeerd artikel bestel en na een korte mailwisseling hebben we een nette oplossing gevonden. Dank aan de collega van Pluto die dat zo snel en effectief oploste.

Top ervaring

Mijn ervaring met plutosport is super goed. Groot, gevarieerd en mooi aanbod van assortiment. Altijd scherpe prijzen en mooie aanbiedingen.

Zeer slechte Teva sandalen

Nog maar 2 maanden in gebruik en de sandalen stinken verschrikkelijk. Ik vermoed dat de anti bacteriële laag die normaal aanwezig hoort te zijn in het geheel niet toegepast is. Dat verklaart wel de relatief lage prijs.

Altijd volgende dag geleverd, goede klantenservice en mooie kleding.

Heerlijk zittende sportbroek

Ondanks dat dit een mannenbroek is, is deze prima als vrouw te dragen. De legging binnenbroek zit perfect om je benen.

Altijd goed en op tijd leverbaar plus heel veel keuze en kwaliteit .Ik ben plutosport zeer dankbaar voor het leveren van de mooie en verschillende producten. Met vriendelijke groet H.Reda

Agressieve marketing

Mijn bestelde schoenen waren er snel. En ook de ruiling ging soepeltjes. Mooie website met een breed assortiment. Allemaal prima. MAAR: de marketing is agressief met reclame. Ze blijven maar berichten sturen via de e-mail. Ook de spam box werkt niet… Mogelijk sturen ze van meer adressen? Dus het wordt gewoon uitschrijven en ik hoor ook hetzelfde verhaal bij andere gebruikers. Jammer!

Snelle levering en prima producten

Snel bezorgd. Prima producten. Ook mijn retour snel afgehandeld

Snelle levering en goede kwaliteit

Super service en de volgende dag al in huis.

Bestellen op de site is simpel, het bezorgen is bizar snel... Netjes, mooie en fijne producten Ik ben er blij mee Ga zo door!

Snel en juist geleverd

Zeer tevreden, bestelling 's middags gedaan en de volgende dag op de deurmat. Artikelen precies zoals omschreven.

Later bezorgd dan beloofd, dus onbruikbaar

Voor de halve finale euro 2024 had ik een oranje shirt besteld voor mijn zoon om aan te trekken tijdens de wedstrijd in Dortmund. Dat was maandag, eind van de middag. Bij het artikel stond duidelijk 'vandaag voor 21:00 besteld, morgen bezorgd'. Helaas. Shirt kwam dag later, met als gevolg dat ik het niet kon gebruiken. Zonder excuses of uitleg, of wat dan ook. Das gewoon heel jammer. Hoe het shirt is, weet ik niet. Pak ik pas over twee jaar uit, als er weer een WK is

snelle levering,

snelle levering en goede prijs

Snel op locatie opgehaald

De bestelling lag al snel klaar en zelf opgehaald.

Mooie spullen

Goed en snelle levering

Mijn bestelling was verkeerd door mij ingevoerd waardoor ik de verkeerde maat binnen kreeg. Zonder veel poespas om kunnen ruilen en naar alle tevredenheid maak ik nu gebruik van de bestelling.

Snelle levering van top producten

Ik heb voor een prima prijs goede producten ontvangen waarin ik kan sporten.

Top Service!!!

Top bedrijf!!! Top prijzen!!! Top klantenservice!!!

Prima levering… wel hoge bezorgkosten

Zag er verzorgd uit ! Jammer dat bij een groot bedrag je nog bijna 7€ bezorgkosten moet betalen

Snel en goed geregeld.

Prima service, zeker qua berichtgeving over de staat van de order middels track en trace .

Ik bestel graag en haal het dan de zelfde dag op inTer aar. Heel fijn om dit zo te kunnen doen.

Pluto sport levert snel en goede producten. Ik heb voor het eerst iets teruggestuurd omdat het te klein was. Ben benieuwd of dit ook zo goed en soepel verloopt!

Super service

Snelle levering en retour service verliep ook heel snel (maar was te groot) waardoor de nieuwe levering ook weer snel bezorgd is!! Al met al een supersnelle service….

Snelle verzending

Snelle verzending en goede kwaliteit. Goedkoper dan bij andere webshops.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar