Goede service, snelle levering

Adidas sportschoenen voor mijn zoon altijd op voorraad en vaak met korting.

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit hockeysokken

Bestelling ging niet helemaal goed Maar werdt wel snel opgelost Voor de rest Goede ervaring

Overzichtelijke webshop met snelle levering

Super!!

Zeer snel geleverd!!

Gewoon goed

Tot nu toe alleen maar goede ervaringen.

Na besteld te hebben werden ze snel geleverd. Helaas waren de schoenen iets te klein. Meteen retour en andere maat besteld. Volgende dag alweer binnen.

Mooie aanbieding

Prima aanbieding. Snel geleverd

Superfijne schoen, loopt lekker

Goede schoen voor overpronatie! Zien er goed uit en lopen heerlijk!

snelle levering, goede schoenen, goede prijs

Ik bestelde kunstgras schoenen voor onze dochter, snelle levering, goede prijs en mijn dochter kan weer lekker sporten. Prima!

DOEN !

Goede kwaliteit, snelle service en mooie acties.

Snelle levering!

Alles wat wij besteld hadden, was op voorraad en werd erg snel geleverd. De producten waren naar wens, netjes verpakt.

Goede kwaliteit en maten

Ik twijfelde over de maatvoering maar alles paste precies zoals het hoorde en perfecte kwaliteit zoals gehoopt

Lekker ruim!

Handig voor het voetbalteam, alles past erin.

Bestelling van een paar hardloopschoenen en shirt (beide in de aanbieding :-)) de volgende dag ontvangen. Uitstekend dus.

Goed enkel maat valt te klein

Super snel

Vandaag besteld en morgen in huis, Goede en snelle service dus

Mooie broek

Zit goed mooie broek

Leuke schoenen voor zoon besteld bij Pluto. Makkelijk besteld en snel verzonden!

Goeie service

Snel bezorgd en zeer tevreden met de kleding

Kort van correct en opgelost

Shirts besteld en door foutje dhl niet geleverd . Binnen 2 dagen opgelost …ben blij met mijn shirts

Fijn alles van katoen.

Mooie kleding fijne kwaliteit.En mijn neefje weer gelukkig gemaakt met zijn nieuwe trui.

Fijne webshop, goede prijs en kwaliteit

Al een aantal jaar klant.Genoeg keus. Ik slaag altijd en dan ook nog voor leuke prijzen.

Top!!!!

Fijne internetsite.. Makkelijk bestellen, super snel geleverd.. "Eventueel" retourneren, gaat allemaal netjes en ook super snel geregeld.. Ik ben zeker tevree..

Super snel en keurig

Super jas!! Snel verzonden en keurig verpakt!!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar