Goede service en mijn product was snel binnen

Goede service en mijn product was snel binnen.

Top!!

Mijn bestelling in één dag thuis

Geweldige service, heel goed geholpen

Ik had een badpak van speedo gekocht in november vorig jaar. Fijn badpak. Maar nu bleek bij de laatste keer dat ik het gebruikte dat het aan het vergaan was....dat vond ik wel heel snel en heel jammer. Mailtje gestuurd naar de klantenservice met foto's en zij vonden het ook niet ok. Punten ter waarde van mijn badpak in mijn account gestort en een nieiw badpak uitgezocht. Hele vriendelijke dame die mij hielp Fijne oplossing.

Product besteld, snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

hoge verzend- en retourkosten

zie bovenstaand

Snelle levering en prijs is goed

Geleverd zoals omschreven

Uitstekende ervaring

Twee weken geleden een sport cap van Tommy Hilfiger besteld. Goede pasvorm,de kleur komt goed overeen met de afbeelding op de site en snelle levering. Super goede ervaring.

Veel keuze

Veel keuze en snel bezorgd!

Veel keuze en snelle levering

Toppie

Goede zaak

Goede makkelijke overzichtelijke site.. genoeg keuze, genoeg maten (van klein tot groot) redelijke prijzen, goeie acties.

Snel en vlot binnen, erg blij met de kwaliteit

Kleinzoon was er superblij mee

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering en prima artikel

Snelle levering en goed product

Keurig op tijd probleemloos ontvangen

Makkelijke bestelling en levering

Snel en netjes

Ga zeker vaker bestellen wat ze zeggen gebeurt ook altijd. Besteld en een dag later geleverd

Eerste maal iets gekocht,mooie sneakers snelle levering en goede prijs kortom prima website

Besteld en de volgende dag al geleverd top service

super snelle levering.top kwaliteit voor een goede prijs

ik heb de badpak donderdag besteld en had deze vrijdag in huis , goed prijs voor een mooie sportieve badpak,

Prima online kunnen shoppen

Snel en goed geleverd

Waar voor je geld

Oké er worden bezorgkosten gerekend, maar de koeriersdienst moet natuurlijk ook gewoon betaald worden. De prijs/ kwaliteit verhouding is zeer goed. De bestelde Ugg’s sloffen waren om te beginnen 20% goedkoper dan bij Ugg zelf. De levering was ook supersnel: in het weekend besteld, maandag al in huis. Omdat ik een verkeerde maat had besteld moest het pakje retour en wat denk je? Helemaal gratis! Omdat ze bij Plutosport goed begrijpen dat je je kunt vergissen. Kijk, DAT vind ik goede service. Daar word ik blij van. En daarom zal ik een volgende keer eerst kijken naar Plutosport. Bedankt voor de service! (O, en de sloffen zitten trouwens erg lekker)

De leverantie is heel goed verlopen en de aangekochte Nike joggingbroek is van prima kwaliteit.

Top, doen wat ze afspreken en leveren snel

Zoals het hoort. Duidelijke info & snel verwerkt& geleverd. Niks meer aan doen..10 punten

Snelle levering , goede service, goede prijs /kwaliteit

Ik ben super blij met Mijn Nike outfit , tijdens het sporten zit dit als gegoten

Snel en goed.

Keurig op tijd geleverd en precies wat ik ervan had verwacht.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar