Top, besteld, mail en de volgende dag ophalen!

Badslippers besteld (adidas) voor mijn kleinzoon.

Top optijd geleverd

Heel betrouwbaar . Zelf een oranje shirt te klein besteld en nog kunnen ruilen voor de juiste maat voordat de wegstrijd begon.

fijn klantcontact!

ik had zelf de verkeerde maat besteld, en heb gebeld met de klanten service en werd supervriendelijk te woord gestaan en alles is perfect geregeld!

Zeer tevreden met alles!

Snelle levering, duidelijke website, groot aanbod, dus zeer tevreden!

Pluto sport altijd prima

Goede aanbiedingen, goede service

Fijne online shop

Makkelijk bestellen, snel en goed verpakt bezorgd, product in perfecte staat ontvangen, blij mee!

Ik ben echt super tevreden

Goede prijzen, snelle levering

Mooie acties, goed geprijsd en snelle levering

Veel keus, snelle levering en bovenal kwaliteit.

Meerder keren bij plutosport gekocht. Goede website en een goed georganiseerd en duidelijk geautomatiseerd order systeem. De leveringen waren altijd correct.

Ik ben super tevreden met mijn aankopen bij Plutosport

Snelle levering en uitstekende service

Plutosport heeft een groot assortiment met goede prijzen. Levering van schoenen verloopt snel. Helaas bleek er sprake te zijn van een productiefout bij een van de schoenen, dit is echter zeer snel en goed opgelost door de klantenservice.

Snel en gemakkelijk

De bestelling was de volgende dag al binnen en helemaal naar wens!

Gewoon top

Goede prijs/ kwaliteit verhouding en snelle levering!

Goede kwaliteit

Product zoals omschreven en zoals op de duidelijke foto's. Snel geleverd. Een tevreden klant!

Fijne slippers

Ik heb deze slippers al jaren, nu met een mooie korting

Top product en snelle levering

Goed netjes verstuurd en op tijd

Bestel al geruime tijd bij Plutosport en de door mij bestelde producten voldoen altijd aan mijn wensen. Vaak aantrekkelijke prijzen voor merkartikelen. Bestellingen worden netjes op tijd geleverd. Ga zo door!

Snel en goed geregeld

Overzichtelijk betrouwbaar en binnen no time in huis!

Snel en goed

Goed en Snelle levering

Snelle bezorging mooie prijzen!

Bij vergelijk komen ze altijd het goedkoopste uit de bus.

Plutosport levert wat je vraagt, top!

Zeer tevreden. Het bestelde product was precies zoals het was beschreven. Prima prijs-kwaliteit en snel geleverd.

Goede kwaliteit en geweldige service

Goede en snelle service ook met omruilen.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar