zoals beloofd de ene dag besteld de andere dag in huis.!!

positief

snelle levering, verkeerde maat besteld retour geen probleem

Goed geregeld

Van bestellen tot levering is alles super snel verlopen.

Zeer netjes

Ik had een ski-broek besteld. Helaas was het te klein voor mijn dochter. Ik kon het product wisselen voor een grotere maat. Dus geen gezeur met nogmaals bestellen en betalen. Heel fijn!

Fijne warme handschoen

Je handen blijven lekker warm in deze handschoenen

Slechte service

Pas op: terugsturen kost 2 euro en dan berekenen ze je daarnaast ook nog extra verzendkosten van 6,95.

Goede kwaliteit en snelle levering

Overzichtelijke website. Goede kwaliteit van de producten en snelle levering

Gewoon een snelle en goede levering

Het hele bestelproces liep van a tot z gewoon goed. De levering was snel dus wat wil je nog meer?

Betrouwbaar en supersnel

Bestel al langere tijd bij Plutosport en heb nog nooit klachten gehad. Bestellen is in bijna alle gevallen de volgende dag leveren.

Snelle levering, goede producten

Pakket was er binnen een dag. Fijne schoenen van asics.

Al veel gekocht via de site altijd te vreden. En snelle levering

prettig

prettig bestellen, redelijke termijn voor levering en prettige broek

Heel groot assortiment

Erg blij met mijn aankopen bij plutosport. Heb veel schoenen en jassen gekocht tot nu toe ,voor een hele mooie prijs.

Scherpe prijs-kwaliteit

Fijne sportschoenen en sokken van favoriet merk van onze zoon tegen de scherpste prijs. Super snelle en betrouwbare service bij Pluto.

Prijzen oke maar......

Prijzen zijn prima, product ook. Jammer dat je zulke hoge retourkosten moet betalen

Snelle levering, nog niet gebruikt door mijn kleinzoon, is voor zijn verjaardag in maart

Nog niet bekend

Heerlijke uggs, ben in Lapland geweest met deze uggs. -27 ,,en echt geen koude voeten gehad. En heel veel gelopen en absoluut geen pijn en koude voeten gehad. En wat ook niet belangrijk is dat ik een hele goede grip ermee had , ben niet één x uitgelede. Ik raad ze zeker aan.

Goede prijs, veel aanbod

Veel aanbod, goede prijzen, en snel geleverd!

Snelle levering en perfecte oplossing van probleempje

De bestelling van 6x5 hesjes en wat onderbroeken werd binnen 1 dag geleverd. Helemaal prima. Er ontbraken 2 hesjes. Dat is na een mailtje direct en boven verwachting opgelost. Dank daarvoor.

Top spul bravo pluto

5 sterren voor Pluto Goed spul goed prijs snel levering Bravo

TOP!

Meerdere wintersport bestellingen gedaan en blij met de bijzonder snelle service. Zelfs retouren worden snel verwerkt. TOP!

Erg blij met mijn aaankoop

Blij met de nieuwe volleybalschoenen, topmerk voor een mooie prijs. De sporttas is wat klein, ik had ook zelf beter moeten lezen misschien. Wel gedoe om terug te sturen. Omdat de tas niet zo prijzig was hou ik hem liever dan dat ik hem terug stuur voor 8 euro.

Goede kwaliteit, maar wel een andere kleur dan besteld!

Ik heb een lichtgroen trainingspak besteld van EA7 Emporio Armani. Van dit merk heb ik al een trainingspak en ik ben daar heel tevreden over. Toen ik het pak ontving, zag ik, dat de kleur donkergoen was i.p.v. lichtgroen. Omdat terugsturen altijd weer een gedoe is (ik moet dan naar een stad in de buurt) heb ik het pak toch maar gehouden. Peter

Zeer tevreden.

Zeer snelle levering en prima kwaliteit van mijn bestelling.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar