Zeer snelle verzending, excellente service na verkoop

Plutosport heeft een zeer uitgebreide collectie. Onze bestelling werd onmiddellijk opgestuurd. De service na verkoop was ook zeer correct. Zeker aan te bevelen!!

Overzichtelijke site en goede deals

Uitstekend duidelijke site met duidelijke foto’s en omschrijving en goede deals

Top site

Snelle levering, Top prijzen!

goede producten, snelle levering

top site top producten snelle levering blijft altijd jammer dat je verzendkosten en retourkosten moet betalen, maar dat is het enige min punt ;-)

Heelgoed mooie art tegen een redelijke prijs

Heb div art besteld meeste was goed zo niet retour gestuurd en is keurig gecrediteerd jammer dat het wel op mijn kosten was verder veel keuze had ook een vergissing gemaakt werd door de klantenservice meteen opgelost top

Geweldig!

Uitstekende service en kwalitatieve producten!

Snelle levering, groot aanbod

Grote voorraad, veel aanbod, snelle levering. Al met al hele goede service dus.

Precies wat ik zocht

Sportshirt is precies wat ik nodig had in de juiste maat. Dik tevreden

Uitstekende service

Na aankoop van mijn Speedo zwembroek bleek al na drie maanden dat de stof dunner werd. Zonder discussie werd de zwembroek door Plutosport teruggenomen en kreeg ik mijn geld terug.

top

had schoenen gekocht voor mijn kleinzoon de stof liet los hier over gebeld, de leverancier wilde graag dat ik er en foto van opstuur. Dit gedaan binnen een dag me totale aankoop bedrag retour zonder vragen zeuren en het zal wel aan U kleinzoon liggen. Echt GEWELDIG maak je niet vaak mee.

3 paar schoenen besteld. Héél snel geleverd en zéér goed verpakt. Bedankt.

Fijne webshop!

Op dezelfde dag nog is mijn order verstuurd , de volgende ochtend was die al bezorgd! heel fijn

Deze winkel egt mooie

Winkel is egt mooie

Super mooie schoenen.

Super mooie schoenen ,snelle levering.

Super merken, service en support

Goede website goede prijzen en betrouwbare levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Betaalbaar en prettige service.

Kan beter

Oplossing die geboden was kon ik niet toepassen o dat de kleding waren aan getrokken

Super snelle levering zeer tevreden Ook maten kloppen perfect van de schoenen Zou zo weer bestellen top!!!

Super snelle service, regenjas besteld want die hadden we snel nodig met dit weer.

Geweldige service !

Gewoon zoals het hoort!

Gewoon netjes geleverd.

Tevreden over product

Goed en duidelijke info. Hier wel een kleine maat gevonden van schoenen, elders niet.

Snelle bezorging

Snelle bezorging .

Prachtige schoenen, goede kwaliteit, voor een lage prijs

Hele mooie schoenen!

Staat mooi goede kwaliteit erg tevreden mee

Snelle levering van producten!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar