Super snel en netjes geleverd

Ik had twee trainingspakken en schoenen besteld, dag erna al binnen. Het paste ook nog eens perfect.

Super snelle levering

Nike sneaker besteld, maat was te klein geroutineerd en andere maat Nike Air besteld. Andere dag geleverd ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Prima prijzen, en snel geleverd

Super snelle levering

Na de bestelling staat het pakketje supersnel klaar in Ter Aar om op te halen. Super service als je in de buurt woont.

Prima sportshop

Goede spullen, groot assortiment, prima prijzen en snelle levering.

prima levering

Mooie spullen en werd zeer gewaardeerd

Top prijzen dan de meeste bedrijven zoals jdsports.nl en hermanschoenen.nl

Ik ben heel blij met plutosport.nl de prijzen zijn goed en betaal baar vergeleken met jdsports.nl en hermanschoenen.nl Ga zo door plutosport.nl en blijf ons verassen met jullie prijs en producten

Precies zoals afgesproken

Doen wat gevraagd is!

Voldoet aan beschrijving en levertijd

Snelle levering, top kwaliteit

Goede kwaliteit hardloopshirts, mooie aanbieding, snelle levering

Bestelling snel binnen

Besteld en goed op de hoogte gehouden over de levertijd. Snel binnen

Prima, levering snel en netjes. Leuke actie.

Gewoon prima kwaliteit snelle levering

Supersnelle correcte levering

Heb al meerdere bestellingen bij Plutosport.nl gedaan, altijd een snelle en correcte levering. De maattabellen bij de kleding en schoenen werkt ook super en klopt precies. Bestel gerust bij Plutosport.nl!!!

The packaging is complete and the delivery speed is very efficient. I bought two pairs of shoes in total. One pair of shoes is a little big, but I can accept it. Thank you

Prima shop

Mooie spullen besteld, die ook goede kwaliteit blijken te zijn.

Slechte ervaring met retourneren van de bestelling

Helaas geen goede ervaring met retourneren van mijn bestelling aan Pluto sport. Na herhaaldelijk bellen en mailen klopte het bedrag op mijn cadeaukaart eindelijk. De bestelling daarna verliep wel goed.

Goede regenbroek, zit fijn, aanrader!!

Goed en groot assortiment aan producten met snelle levering

Snelle levering, veel producten. Enigste minpuntje is de relatief dure bezorgkosten bij alle opties

snelle verwerking van retour

Snelle levering en makkelijke manier van retourneren en omruilen

Super snel geleverd en super kwaliteit

Topwinkel

Fijne winkel

Altijd goeie kwaliteit en prijsverhouding

De keuze is enorm uitgebreid, kwaliteit prijsverhouding is prima! Goeie service verlening ook dus zeker een aanrader!!

Prijs kwaliteit is goed

Je krijgt wat je ervan verwacht, Bezorging binnen 24 uur. Prima.

Precies als verwacht

Ik had al een kortebroek besteld en deze beviel zo goed dat ik er nog 1 gekocht heb. Zit lekker en past perfect. Geen spijt van !!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar