Goede prijs, veel aanbod

Veel aanbod, goede prijzen, en snel geleverd!

Snelle levering en perfecte oplossing van probleempje

De bestelling van 6x5 hesjes en wat onderbroeken werd binnen 1 dag geleverd. Helemaal prima. Er ontbraken 2 hesjes. Dat is na een mailtje direct en boven verwachting opgelost. Dank daarvoor.

Top spul bravo pluto

5 sterren voor Pluto Goed spul goed prijs snel levering Bravo

TOP!

Meerdere wintersport bestellingen gedaan en blij met de bijzonder snelle service. Zelfs retouren worden snel verwerkt. TOP!

Erg blij met mijn aaankoop

Blij met de nieuwe volleybalschoenen, topmerk voor een mooie prijs. De sporttas is wat klein, ik had ook zelf beter moeten lezen misschien. Wel gedoe om terug te sturen. Omdat de tas niet zo prijzig was hou ik hem liever dan dat ik hem terug stuur voor 8 euro.

Goede kwaliteit, maar wel een andere kleur dan besteld!

Ik heb een lichtgroen trainingspak besteld van EA7 Emporio Armani. Van dit merk heb ik al een trainingspak en ik ben daar heel tevreden over. Toen ik het pak ontving, zag ik, dat de kleur donkergoen was i.p.v. lichtgroen. Omdat terugsturen altijd weer een gedoe is (ik moet dan naar een stad in de buurt) heb ik het pak toch maar gehouden. Peter

Zeer tevreden.

Zeer snelle levering en prima kwaliteit van mijn bestelling.

Uitstekend!

Na het bestellen staan de artikelen binnen 3 uur klaar op het afhaalpunt in Ter Aar. Nooit gedoe, altijd vriendelijke mensen.

Zeer klantvriendelijk

Snelle levering en klantvriendelijk.

Goede service en leuke voetbal/ sportkleding.

Ze zijn klantvriendelijk en behulpzaam. Goed bereikbaar bij vragen.

Alles goed geregeld!

Dubbele kosten bij deel vd bestelling retour sturen

Wees gewaarschuwd want dit staat niet duidelijk op de website: bij een bestelling boven € 100,- is het gratis bezorging, maar als je een deel van de verzending retour stuurt, betaal je daarvoor € 1,99(prima), maar dan krijg je alsnog de bezorgkosten van € 6,95 in mindering gebracht op je retour: waardeloos!! Het staat bij de veelgestelde vragen, maar niet bij de bezorging of retouren gemeld. Ik ga nooit weer daar bestellen! Ze hebben maar 1 filiaal in NL, dus weinig overheadkosten voor een heel land waar ze verkopen en dan dit doorberekenen aan een klant. Nog nooit meegemaakt!

Schandalige manier van zaken doen

Na mijn pakket retour te sturen (nog ongeopend), waar je overigens zelf voor moet betalen, werd maar een deel van het betaalde bedrag teruggestort. Na een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik te horen dat mijn gekochte artikel in de korting was op het moment van kopen, dus daarom niet het hele bedrag teruggestort kon worden. Nog nooit zoiets gehoord, wat een onzin. Echt een stelletje dieven zijn het. 0/5 sterren als dat kon!!

lekker shirt prima stof past perfect

Het zit perfect mooie stof

Super service

Hele snelle levering, zelfs naar het buitenland. De producten zijn van goede kwaliteit en waren goed geprijst.

Overzichtelijk site en snelle levering

Een jas gekocht die elders duurder was en de volgende netjes thuis bezorgd.

Snelle levering en uitstekende service.

Vragen werden direct goed opgelost over de mail

super snel en goed

zie boven alleen jammer van de verzendkosten, dat houd mij tegen om bij jullie te bestellen.

Pijlsnelle levering & correcte service !

Nadat ik eerder hetzelfde product op een andere site niet geleverd kreeg na bijna 4 weken, heb ik dit op Plutosport.ne besteld aan bijna dezelfde prijs maar wel geleverd binnen 24u.

Snelle levering, goede service

Volgende dag in huis. Telefonische hulp was goed

Super service alles altijd netjes opgelost

Ik raad pluto sport iedereen aan want hoe hun klantenservice met klanten om gaan betere service kan je niet treffen helpen met alles en zijn bereid volledig mee te denken in oplossingen

Snel geleverd en goed het product dus betrouwbaar en snel.

Prima gegaan op tijd en goed geregeld met retourticket erbij ...prima!

Snel in huis, goed telefonisch bereikbaar en goede producten. Ook zijn de prijzen realistisch en regelmatig kortingen.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar