Servicegericht

Goede en snelle levering met goede communicatie

goede bezorging

alles goed en netjes op tyd geleverd product voldoet aan de verwachtingen,

Erg goed

Snelle levering goede kwaliteit en prijs!

Top levering

Snel geleverd goede prijs

Snelle, correcte en duidelijke levering van een leuk geprijsd paar schoenen.

Ik was op zoek naar nieuwe stevige trailschoenen van mijn favoriete merk asics. Bij Pluto waren deze leuk geprijsd en nu bleek de levering ook nog top te verlopen. Win/win. Wordt vervolgd...

Bewerkelijk retourbeleid

Ze sturen geen retour label mee, je moet een hele administratie in gang zetten om iets retour te sturen, vooraf retour kosten betalen, vervelend, zal de webshop voortaan negeren.

Wat een snelle levering en een goede prijs

Bedankt voor de snelle levering had niet gedacht dat het broekje nog voor ons vertrek zou binnen komen. Maar ik was aangenaam verrast

Snel contact

Nadat mijn pakket niet geleverd bleek te zijn door de transporteur, gelijk aangegeven bij Pluto sport. Kreeg vrijwel direct een antwoord dat er een onderzoek ingesteld zou worden naar de zending. Enkele dagen later werd mijn pakket alsnog bezorgd, dit lag aan de koeriersdienst en niet aan Pluto Sport. Na levering is Pluto Sport door mij geinformeerd waarna ik een dank mail kreeg voor het doorgeven. Fijne en snelle communicatie vanuit Pluto Sport.

Fijne zaak die snel werken

Genoeg keuze en altijd nette prijzen. Vlotte verzending en nette service.

Mooie kwaliteit

Wederom zeer tevreden.

Great shoes

Fast delivery and great shoes!

Kwaliteitskleding

2e bestelling geplaatst en binnen 2 dagen geleverd. Kwaliteit is perfect, zeer tevreden

Had een derbystar bal gekocht voor mijn kleinzoon Die was kapot gegaan na 3 weken Ik heb contact opgenomen En dezelfde dag nog reactie terug Na enkele foto's gestuurd te hebben Onmiddellijk andere bal toegezegd Volgende dag al in huis Wat een fantastische service Heel hartelijk bedankt Top bedrijf

Snel bezorgd, goede kwaliteit, en veel keuze,

Goed product en zeer snelle levering. Top!

Snel, juist en prima prijs

Boxers zijn van zeer goede kwaliteit. Levering zoals altijd snel en voor een scherpe prijs.

Nette polo frisse kleur

Nette polo

comfortabele kleding

zit lekker tijdens het sporten

Hele fijne zwemshort!

Helemaal blij met deze zwemshort en klaar voor zwembad en zee. :)

goede materialen prima service

meerdere malen iets besteld altijd netjes en op tijd afgeleverd

Snel/voordelig/vriendelijk

Kocht paar Teva sandalen, wist precies welke maat en type omdat ik ze al eerder gehad had. Binnen 24 uur in huis.

Leuke top maat klopt kleur komt overeen met de site. Zit prima

Superservice met tegemoetkoming in verband met punten

Super mooie sporttas

Deze mooie sporttas besteld voor ons zoontje. Mooie en ruime tas voor al zijn voetbalspullen. Hele snelle levering, avond besteld en volgende dag al in huis.

Goede service!

Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van de verzending. Complimenten!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar