Goede kwaliteit en service

Alles netjes geleverd

Correct geleverd, goede verpakking en blij met product wat ik heb gekocht

Snelle en punctuele levering.

Na bestelling een snelle en punctuele levering.

Jammer

Betaalde schoenen nog steeds niet ontvangen

Supersnel geleverd

3 T-shirts besteld XL. Echter de maattabel blijkt niet te kloppen. Had eigenlijk nog een 4e willen bestellen, maar niet in XL. 3 shirts teruggestuurd. en snel 3 XL retour. Omdat de 4e wel in L was kon ik die bijbestellen zonder verzendkosten. Heel sympathiek.

Levering duurde lang

Goede maat goeie schoen Maar bestel hier niet weer Bij een ander ene dag besteld volgende dag in huis Moest bij jullie 4 doen wachten

Goed aanbod aan kleding

Prima online winkel voor diverse (sportieve) kleding voor een goede prijs.

Goede prijzen en snelle levering

Voor mijn dochter Shoesme laarzen gekocht, scherpe prijs en volgende dag afgeleverd.

Super fijne webshop

Alles wat ik nodig had kon ik kopen bij Pluto sport. Snel geleverd en goede kwaliteit. Vriendelijke en snelle reactie door klantenservice bij een vraag! Zeker een aanrader

Super hoe het is gegaan

Heb sneakers besteld ben er erg tevreden over

Goede communicatie en op tijd geleverd in nette verpakking.

Correct en snel geleverd

Je word netjes op te hoogte houden van het Artikel wat je besteld heb Via mail krijg je duidelijke en overzichtelijk bestel bon ,”top”

Prachtig!!

2 traings setjes besteld in mint groen en paars zwart. Met paarse voetbal sokken. Mijn zoon is er heeel blij mee.

Snel bezorgd en een fijne klantenservice !!

Wou graag nog een bestelling toevoegen , klantenservice gebeld en werd zeer vriendelijk geholpen. Top service bedankt!!!

Perfecte service

Snel geleverd mooie prijzen. 1 T-shirt was verkeerd netjes opgelost

Super webshop!

Heb mijn schoenen op vrijdags besteld en ze waren er zaterdags al! Schoenen zijn ook een aanrader!

Keurig op tijd gekregen en erg tevreden

Snelle levering en artikel erg tevreden mee

Goed product

Goed product Snel geleverd Erg tevreden

Zit mooi

Goede pasvorm

Duidelijke website en goede prijzen

2 bestellingen, 2 fouten

Bestelling 1, een niet werkend retour etiket (via Amazon) dus zelf verzendkosten betalen. Bestelling 2, verkeerde maat geleverd. Kon niet dezelfde maat terug bestellen.

Goed,snel,leuke acties

Ruime keus,snel geleverd,prima

Mooie kwaliteit/prijs verhouding

Merk kleding voor een goede prijs en snelle levering.

Gisteren besteld vandaag ontvangen

Voor de 2de keer online geshopt bij Plutosport. Zeker met de spaarpunten aantrekkelijk om terug te keren. Bestelling en verzending zijn vlekkeloos verlopen.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar