Alles is goed gegaan

Mooi snel en artikel bevalt goed

geweldig snel geleverd.

Merk artikel in de avond besteld, volgende dag geleverd.

Snel en goed

Verrassend om te zien dat het hier geen loze beloftes zijn. Een jas besteld, te groot retour gestuurd en nieuwe maat ontvangen binnen 5 dagen. Top service!

Fijne webshop

Snelle levering en goede omruil service. En dat alles voor betaalbare artikelen

Nette levering

Snelle en nette levering. Retour ook soepel verwerkt. Nieuwe maat ook weer snel geleverd.

Snelle levering, kwaliteit product goed.

Kwaliteit van het product is goed zoals het is afgebeeld.

Vlotte afhandeling van bestelling

Voor het eerst iets besteld bij Plutosport. Sandalen werden vlotven netjes verzonden.

Snel en goed

Zoals eerder weer snel en goed geleverd.Website gaf duidelijk aan maat voering(plus size) en dat was fijn. Niet overal dit te vinden dus weer een pluspunt voor Plutosport

Naar volle tevredenheid

Misschien is niet altijd alles wat ik zou willen hebben voorradig, maar de keuze is groot, de aanbiedingen zijn mooi, de afhandeling is adequaat, de klantenservice is vriendelijk en 'to the point', omruilen is appeltje-eitje en de bezorging is ook zoals je zou willen. Kortom, een 'winkel' zoals je zou wensen.

Voor 22.00 besteld volgende dag goed verpakt in huis. Prijzen zijn ok.

Goede web shop en redelijke prijs

Geweldige seevice en supersnel

T-shirt bleek niet te passen en na retourzending (wat met de Qr code n fluitje van een vent was) werd de nieuwe verzending meteen in werking gezet (voordat ze de retourzending ontvangen hadden). Volgende dag juiste maat ontvangen! Zo snel heb ik nog nooit een bestelling retour gedaan en ontvangen.

Ruime sortering voor elk wat wils en supersnelle levering

Alleen maar goed

Heel gemakkelijk goede service

Zeer betrouwbaar

Bijzonder snelle en goede levering. Bij artikel ruilen werd een nieuw artikel al verzonden voordat het retour artikel binnen was bij Pluto. Erg tevreden.

Snel +zorgvuldig

Duidelijke webshop+foto's Snelle verzending Duidelijke pak en retourbon Item in keurige staat ontvangen!

Eerst telefonisch advies gevraagd, meteen 2 uur later afhalen, super snel.

Geen problemen, duidelijk en voordelig

Fijne shop ervaring

Snel besteld, snel in huis. Snel verwerkt en leuke prijzen :)

Snelle levering. Goede prijs

Alleen jammer dat dhl het niet fisls heloofd achter de poort had gezet. Regende heel hard dus denk dat dhl dacht ik neem het wel.mee, kom bus niet uit. Daardoor dag lanfer moeten wachren en bij dhl punt op moetrn halen

Superuitgebebreidspeciaal

Zoooveeel merken en stijlen/kleuren/maten in 1!

Fijne hardloopschoenen met een brede leest

Heb nu meerdere paren gehad en bevallen prima en gaan lang mee

goede kwaliteit en snelle levering

veel kleding bestel altijd perfect geleverd.

4 sportbroeken besteld. Snelle levering, goede kwaliteit en nier duur.

Ik heb een positieve ervaring met Pluto!

Ze hebben goede aanbiedingen!

Geerweg 46

2461 EB Ter aar