Snel geleverd. Makkelijk site, en blij met de spullen....

Product is perfect en snelle levering

Product is perfect en snelle levering

eenvoudig snel besteld, super snel geleverd !

uitgebreide collectie, snel eenvoudig te bestellen en daarna supersnel geleverd !

Super goede ervaring

Snelle levering,vaak alles op voorraad

Veel keuze, veel merken

Het assortiment is heel breed, van sport tot casual en allerlei accesoires. Ook vaak leuke aanbiedingen al moet je wel ff opletten dat je niet voor een paar euro verschil gaat voor een "2 voor.." aanbieding ipv 2 "niet aanbiedingen" te combineren. Verzending aan de dure kant, 6,95. Retourneren kan voor 1,99 en ruilen gratis voor hetzelfde artikel maar een andere maat.

Prima site, jammer dat de verzendkosten bedt hoog zijn…

Snel en eenvoudig

Je bestelling binnen 3 dagen en goede service,echt een aanrader.

Prima prijs en levering

Hardloopschoenen ruim 25% goedkoper dan ergens anders. Levering volgens afspraak en proma communicatie over verzending.

Soepele ruiling

Nooit eerder heb ik zo'n soepele en snelle omruiling gehad. Top service!

Zeer goed!

Scherpe prijs en snelle levering!

Snelle levering. Mooie sketchers voor een mooie prijs.

Super snelle verzending en goede producten!

Wij hebben 3x een bestelling gedaan. Een retour aangemeld die toch niet nodig was. Elke bestelling werd de volgende dag bezorgd. De retour melding terug draaien was in een half uurtje geregeld. Super tevreden dus!

De volgende dag geleverd en de artikelen goed

Goede Kwaliteit en Snel geleverd

Snelle en Goede Levering zo als afgesproken.

Sneakers

Bestelling is vlot gegaan en snel binnen gekregen!

Top site

Snelle levering en goede producten !!

Heel erg tevreden

Schoenen gezien in een winkel in Duitsland maar waren niet in de goede maat. Op internet bij plutosport de juiste maat gevonden. Bestellen ging makkelijk via de site. Bestelling de volgende dag in huis. Echt super tevreden.

Snel en betrouwbaar

Ga hier vaker bestellen, beste prijzen en snelle levering

super winkel met goeie service

Plutosport is snel, vriendelijk, behulpzaam indien nodig en de producten zijn van goeie kwaliteit.

Uitstekende ervaring

Goede service en snelle levering

Heerlijke schoenen

Lopen goed

Snel geleverd, nette prijzen

Snel geleverd, nette prijzen, ruime keuze

Afhaalpunt is ideaal

Wij wonen vlakbij Ter Aar en dan is een afhaalpunt echt ideaal. Online bestellen en een uur later ophalen. TOP! Gratis Panna-magazine voor de kinderen is echt super trouwens!!!

Snelle en correcte leveringen. Tot nu toe zeer tevreden.

Fijne ervaring

Ik heb tot nu toe 2 bestellingen gedaan en beide zijn goed en netjes op tijd aangekomen. Alle artikelen die ik tot nu toe heb besteld zijn wat ik ervan verwacht had. En de maatvoering klopt ook. Dus dit is erg fijn. Ik zal zeker de volgende keer weer bij Plutosport bestellen.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar