Mooie kleur

Over de bilpartij had het badpak iets langer gemogen, toch heb ik de juiste maat genomen . Andere badpakken van ten cate zaten perfect.Ik heb een normale bilpartij.

Netjes verpakt, snel verzonden/ geleverd. En super mooie schoenen

Fijne korte broek

Prima korte sportbroek zit erg goed

Netjes op tijd geleverd, fijne zaalschoenen

Website overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Schoenen zijn fijn, we bestellen nu een aantal keer een maat groter van dezelfde schoenen. Schoenen zelf zijn kwalitatief goed, brede pasvorm.

Snel geleverd en je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling

De voordeligste en snelle levering

De goedkoopste en ook nog snel mijn artikelen in huis

Snelle levering en mooie broek,goedkoop en het beste merk

Plutosporr, heeft goede en snelle service

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Zocht joggingpakken en kwam bij plutosport uit. Redelijke prijs, dus de keus was zo gemaakt

Prima! Snelle levering

Sketchers Marcel Mavel Mooie schoen.Maat klopt.

top producten en super service

ze hebben producten van gerenomeerde merken met grote korting. de service is zeer goed. vragen aan de helpdesk worden direct beantwoord en ze zijn zeer behulpzaam. leuk is dat punten spaart voor kortingen in euro`s op je volgende bestelling.

Mooi product, goede communicatie

De tas is een mooi product De communicatie rondom de aankoop was duidelijk, snel en accuraat

Een hele fijne winkel! Super service…

Goed aanbod, mooie aanbiedingen

Heel snel, goed, mooi aanbod, goede prijzen

Snel bezorgd en zoals op de foto

Snelle bezorging en de pasvorm is zoals op de foto. Ik ga hier vaker bestellen

Snelle levering, nette prijs

Mooie schoenen voor een goede prijs

Helemaal top

Dit shirt zit als een tweede huid en het voert goed het zweet af.

Na bestellen werd het snel geleverd, helaas bleek de maat krapper te zijn dan Nike, maar omruilen was geen probleem en ook snel geregeld, top.

Ik had voor een speciale gelegenheid een pantalon en blouse besteld, helaas verkeerde maat besteld, dus ik had het met omruilen retour gedaan. Achteraf dacht ik , had het beter retour kunnen doen en opnieuw bestellen ipv omruilen, nu duurde het langer, dus mail contact gehad en uitgelegd hoe en wat. En daar super geholpen, meteen die zelfde dag zijn de juiste maten opgestuurd. En volgende dag in huis, dus ruim optijd voor de gelegenheid waar we het voor nodig hadden.

Geweldig snel

Had de verkeerde maten besteld deze retour gestuurd en snel met de goede maten weer in huis gekregen top snel geregeld Pluto sport

Fijne winkel

Veel keuze, snelle levering, goede producten

Wederom top

Prima service en bezorging naar wens. De schoenen lopen heel licht en prima demping. Vallen klein uit, dus een maat groter bestellen dan bij normale schoenen!

Mooie kleur

Mooie kleur te groot te ruim Jammer dat er staat dat er een trekkoord inzit masr we kunnen het nergens vinden ,heb er mail naar bedrijf gestuurd ,maar geen reactie terug

Goed product

Snelle levering, origineel product