Altijd goed!

Fijne partij, snelle en correcte leveringen, goede prijzen en een punten systeem.

Snelle levering en snel retour

Zoals beloofd volgende dag geleverd en retour is ook snel verwerkt. Echter klopt het niet dat je geen verzendkosten moest betalen. Dat moest ik wel.

Snelle levering...top!

Snelle levering van mijn bestelling.

Snelle levering en stoere kleding voor de kids

Fijn site om op te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit artikelen. Kids zijn er blij mee.

Snelle levering en prima spullen!

Zeer tevreden met de artikelen en de levering!

Geweldig!

De ene dag besteld en de andere dag in huis, perfect. Mooie schoenen, dat weet ik van de vorige zending dus meteen maar weer 3 paar besteld. Tot zeker de volgende keer.

Oke

Vind de verzendkosten boven de 100 euro niet kunnen

Prima en snelle service!!

Artikelen zelf terug gebracht en gehaald. Vriendelijk geholpen en snel weer geld teruggestort op de rekening.

Foutje snel en goed opgelost

Ik heb 2 artikelen besteld op zondag. Werd maandag geleverd. Helaas zat er maar 1 artikel in de levering. Meteen een mailtje gestuurd. Werd de volgende dag al beantwoord en opgelost. Op woensdag ook het 2e artikel geleverd. Je weet pas of een bedrijf betrouwbaar is als ze een foutje goed oplossen. Dus heel tevreden over het bestelproces en levering. Dank daarvoor.

Nieuw op de site

Ik ben een nieuwe klant en had reeds 10 shirts besteld. Geen klachten en levering os netjes volgens afspraak. Duidelijk wanneer de bezorger komt, kortom voor herhaling vatbaar

Groot assortiment, keurige prijzen.

Plutosport heeft een groot assortiment. Er is dus veel keuze. Mooie prijzen. Snelle bezorging. Ik ben een regelmatige klant.

Veel keus in sneakers

Ik vind Plutosport een goede webwinkel, veel keus in sportkleding/sneakers zowel voor casuel als voor verschillende sporten

Alles was was goed Verzending snel Duidelijke item omschrijving Prijs was ook comfort item

Fijne shop!!

Altijd snelle levering en scherpe prijzen

Top geregeld

De levering is super snel.

Heel tevreden

Mooie (sport)kleding

Zeer tevreden!

Snelle levering, goede qualiteit en maat klopt!

Helemaal top snelle levering

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Goede prijs, goede service, snelle levering!

Al meerdere keren schoenen hier besteld. Iedere keer weer een uitstekende ervaring!

Betrouwbaar en snel

In de avond besteld en de volgende ochtend al geleverd. Snel en betrouwbaar bedrijf

Goed kwaliteit.

Uitstekend!

Plutosport levert goede artikelen voor een goede prijs en supersnel. Ook het (omruil-)retourneren is goed geregeld en supersnel. In een tijd met zeer veel dubieuze webshops is dit een verademing en dus een aanrader!

Snelle service en snelle levering. Kwaliteit voldoet.

Snel geleverd en een prima prijs

Ik zocht een nieuw paar schoenen van een merk en type wat ik al eerder had gekocht. Snel gesteld, snel in huis en een prima prijs.

Top kwaliteit

Was voor mij belangrijk dat het zweet goed opvangt

Geerweg 46

2461 EB Ter aar