Top kwaliteit

Was voor mij belangrijk dat het zweet goed opvangt

Snelle levering en merkproducten

Fijn dat alle maten nog leverbaar waren en dat de prijs gunstig is. Het spaarprogramma zorgt voor leuke kortingen.

Maatvoering is niet even accuraat

Ik heb hele mooie kleding ontvangen van Plutosport. Helaas is de ene XL niet dezelfde XL als de ander. Omdat ik zelf groot ben, 1,84m, is niet elk kledingstuk even geschikt voor mijn lange bovenlijf. De service en de snelle levering was echt perfect.

Snelle website en goede levering

Bestelling gedaan voor de Mei-vakantie alles volgende dag binnen. Leuke artikelen voor een mooie prijs

Snelle levering en producten waren zoals op de site vermeld stond.

Love the sneakers

Order was quickly delivered. The shows i ordered (4) kept 3 of them. Will certainly and gladly order again . If asked i would recommend your collection and you service.

Boven verwachting

Vlotte afhandeling.

Snelle levering, geweldige kwaliteit

Super snel geleverd. Geweldige kwaliteit. Leuke manier van sparen.

Fijne padelschoen

Prima prijs kwaliteitverhouding. Ideale schoen voor indoor en outdoor padel.

Top site

afspraak is afspraak en daar hou ik van!

Kleding besteld met een levertijd van één dag. Alles netjes geleverd en goed verzorgt. Daar kan je mee thuiskomen. Top!!

Prima, vlotte levering, fijne website.

Zoeken naar product gaat goed. Voldoende mogelijkheden om te komen tot wat je zoekt. Ik/wij retourneren heel erg zelden als we online bestellen. Daarom vind ik de verzendkosten wel hoog. Begrijp het wel, want hoor in mijn omgeving ook dat mensen veel bestellen in diverse maten en het dan wel weer terugsturen. Wel jammer.

Mooie producten voor vaak prima prijzen

Er is een groot aanbod van mooie en kwalitatief goede merken. Ook heel veel keuze en vaak een aantrekkelijke prijs. Waarom ik 4 sterren geef, is dat je verzendkosten altijd moet betalen. Het is niet zo dat er boven een bepaald bedrag geen verzendkosten zijn. Ook voor retouren betaal je 1,99. Tenzij je het op komt halen of de retour zelf brengt, maar voor mij is dat veel te ver weg. Daarom 4 sterren en geen 5. Bij veel andere webshops heb je dit niet.

Simpel

Snel en gemakkelijk besteld en snel bezorgd!

Prima. Netjes verpakt en snel geleverd

Mooi assortiment en snel geleverd

Mooi asssortiment voor goede scherpe prijs. Producten snel geleverd! Retour ook geen probleem

Top kwaliteit en levering

De geleverde kleding is goed betaalbaar, goed qua kwaliteit en past goed.

Mega snel en goede prijs

De bestelling was mega snel binnen, ze hebben heel veel keuze. Goede prijs.

Mooi product

Blijft mooi, ook na het wassen. En heeft een mooi pasvorm

Mooie shirts, fijn geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit.

Om elf uur in de ochtend besteld, om 14h opgehaald op locatie. Was binnen twee minuten geregeld. Top!

Goed product, snelle levering

Deze lacoste broeken hebben een goede pasvorm en werden heel snel geleverd.

Alles goed

Bestellen en leveren uitstekend

Snelle levering, goed materiaal, behulpzame en vriendelijke staf.

Een mooie cargobroek besteld, de maat gegokt, was te klein. In goed overleg een 2x grotere besteld. Nu toch nèt te groot. Weer teruggestuurd na weer plezierig overleg. Nu een prima broek met de juiste pasvorm. Alles in goed overleg en verzendkosten ondervangen. Kortom een bedrijf met een heel goede service en vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Hartstikke goed

Het is een mooi sport broekje en zit lekker

Geerweg 46

2461 EB Ter aar