redelijke kwaliteit snelle levering

Snelle levering. Goede prijs

Snelle levering. Goede prijs

Fijne merken, snelle levering, betrouwbaar

Vandaag besteld en morgen in huis.

Helemaal Top

Wat een snelle levering en service!@ superfijn!!

Ik wacht nog op mijn bestelling

Helaas hebben wij onze bestelling nog niet ontvangen. Het is al een paar dagen onderweg naar Voorschoten.

Lovely

Lovely jackets that I got from Pluto! Great quality. Easy pickup too

Supersnelle service

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat gaat bijna altijd niet meer op, maar bij jullie was het wel zo!!

Makkelijke overzichtelijke site, levering de volgende dag. Wat wil je nog meer, buiten het feit dat mijn bestelling bij Pluto sport 15 euro goedkoper was!

TEVREDEN

Top service, top product!

Scherpe prijs, snelle levering en broek is geweldig. Blijf jullie fan!

Levering van snel en producten helemaal top!

Helemaal goed

Zoekend naar scheidsrechter kleding kwam ik terecht op plutosport,ze waren zeker de goedkoopste en ook snel geleverd.

Mooi vest zoals op de site. Maat klopt en super snelle levering.

Snelle levering, goede service

Prettige site, koop hier geregeld.

Niet tevreden; kleur komt totaal niet overeen

De broek die ik heb besteld klopt niet met de afbeelding van de site, op de site was de kleur een stuk lichter (pastel). Uiteindelijk heb ik een neon kleur roze gekregn en baalde daar ook erg van. Net weer keken op de website en is de broek ook nog eens 10 euro afgeprijst, dat vind ik ook onnetjes. Ik ga in ieder geval geen kleding meer halen bij plutosport.

Mooie joggingbroek

Mijn partner is zeer tevreden. Mooie joggingbroek fijne stof

Kwaliteit voor een goede prijs

Eindelijk na 2 jaar weer begonnen met hardlopen op mijn geliefde brooks adrenaline gts hardloopschoenen. Bij Plutosport deze kanjers voor maar 106 euro incl verzenden kunnen aanschaffen. Top schoenen voor een top prijs

Goede kwaliteit en service

Levering volgens afspraak en product naar verwachting

Super Tevreden

Wat ik fijn vind aan bestellen bij Pluto Sport dat het hele bestel procedure heel snel gaat. Mogelijkheid van achteraf betalen via klarna en alles overzichtelijk per mail bevestigd. Bedankt voor de goede service

Supersnelle verzending! Alles is naar wens

Heerlijke schoenen

Uitgebreide website. Veel keuze. Snelle levering. Goede communicatie over bestelling en levering. Erg tevreden.

Zeer goed, alles goed afgewikkeld.

Ik had 2 badpakken besteld, deze pasten allebei niet. Eentje heb ik omgeruild voor een andere maat. Ik heb ze allebei direct teruggestuurd en 2 dagen later had ik de nieuwe alweer. De retourbetaling was ook erg vlot afgehandeld. Dus zeer tevreden over hoe alles verlopen is.

correct geleverd

paar sneakers besteld en correct afgehandeld en geleverd

Topsite

Altijd leuke prijs snelle levering en goede service. Aanrader !!

vlotte levering van een mooi product

Mooie sporttas met 2 zijvakken, precies wat ik graag wilde. De tas is stevig uitgevoerd en netjes. Ik heb het pakket opgehaald, dat ging ook heel vlot. Leuk om ook nog een eenmalige korting te krijgen als 1e klant.

Geerweg 46

2461 EB Ter aar