Perfecte sweater

Snelle levering , ik bestel heel wat casual kledij op plutosport en ben hier steeds heel erg tevreden mee .

Goede prijzen ,en een prima levering

Heerlijk over de site scrollen,je stop het in je winkel wagen ziet gelijk hoeveel punten je spaart ,prima bezorging voor tienen besteld volgende dag in huis ,ligt natuurlijk ook aan de bezorger Pluto sport een prima bedrijf

Snel geleverd en goed verpakt

Altijd een goede prijs voor een origineel (geen namaak) produkt. In dit geval kocht ik hardloopshirts van Nike. Voorheen van een ander en goedkoper merk. Maar dit is echt een verschil en de iets hogere prijs meer dan waard. Meestal de volgende dag geleverd

Mooie aanbiedingen en zeer snelle levering. Daarnaast erg tevreden over de producten.

Produit magnifique, identique à la description

Produit fidèle à sa description et livraison rapide

Scherpe aanbiedingen en snelle levering. Alleen jammer van de hoge verzendkosten.

Heel snel ontvangen

Snelle levering en de gedrukte trui ziet er top uit!

Snelle levering en veel complimenten over mijn schoenen!

Duidelijke site en erg snelle levering!

alles naar wens

Alles was naar wens, zowel het product als de levering en service

NIET BESTELLEN HOUDEN ZICH NIET AAN DE WET

Brengen ACHTERAF verzendkosten in rekening, zonder dit op de juiste wijze VOLGENS DE WET te communiceren. Tevens reageren ze nergens op. Binnenkort bij TROSRADAR en tevens gemeld bij de ACM.

Goede prijs kwaliteit

Snel bezorgd

kleur is lichtblauw

schoenen zijn niet wit als in beschrijving, maar lichtblauw

Snelle survice

Ik bestel regelmatig bij plutosport. De service is altijd snel en als er iets retour gaat verloopt dat ook altijd vlekkenloos. Gelukkig hoef ik maar weinig retour te sturen.

geweldig

ook bij deze aankoop uitstekend geholpen door de deskundige klantenservice

top service

goede kwaliteit van de schoen en uitstekend geholpen door de klantenservice

de afgebeelde broek was er niet meer dus terug gestuurd tel goed geholpen

Super snelle service

Het zijn super goede schoenen

fijne trui

mooie kleur

Perfect!

Snelle service en product goed

Snelle levering, ging goed allemaal

Makkelijke webshop, snel geleverd

Zeer goed bedrijf

mooie spullen van goede kwaliteit en zeer snelle levering.

Prima bitje pasvorm is perfect

Mijn dochter heeft pas een beugel gekregen, dit bitje sluit goed aan en beschermt haar gebit.

Aantrekkelijke prijzen

Super snel !

Heerlijke schoen en ziet ee super uit

Heb altijd last van knokkels, maar in deze schoen totaal niet. PERFECT

Volgens mijn kleinzoon echt nice

Goede kwaliteit en goede pasvorm en snelle service

Geerweg 46

2461 EB Ter aar